Butiksbränder och sprängd bank!

2009-02-26 @ 21:49:31
Bort med amrikansk mat eller så bränner vi ner butikerna. Det var budskapet några av dom stora matvarukedjorna fick för några veckor sedan.
( inte ordagrant men ni fattar )
Cheferna tog det på allvar och hade extra bevakning på dom möjliga målen. Och så i dag hände det....

Fyra olika butiker i Södra stockholm hade en mer eller mindre brand. Den största branden startade i chipshyllan och därefter spred den sig snabbt. Tydligen är chips väldigt lätt antenliga och väldigt eftektiva att använda sig av i sådana här sammanhang.

Det sjuka av allt är att, dom här jävla dumhuvuderna som har utfärdat hoten, tror att butikerna helt plötsligt ska sluta sälja alla varor som USA har tillverkat eller transporterat. Vad fan tror dom. Vilka jävla idioter.

Jo men visst. Bara för ett gäng inkompitenta, hjärntvättade jubel idioter startar ett par bränder, säger några ord, så ska alla svansa efter deras åsikter och göra som dom säger. Så helvete häller!!



Inte nog med butiksbränder så har idag en bank i Bromma spränkts. Helt sjukt!! Trode det va något tjuvar höll  på med på 50 talet eller nåt!!
Vart är världen på väg igentligen. Med tanke på dagens händelser, skulle man tro att vi är på väg bakåt i tiden.


Kommentarer
Postat av: Linda M

Håller med fullständigt. Det är förjävligt hur folk håller på.



En intressant vinkel är dock att bränderna troligen startat som du skriver, vid chipsen. Preparerade chipspåsar. Är Estrella amerikanskt? Nej.



Vi bränner upp det enda svenska i hela butiken för att butiken inte ska handla med Amerika. (Logik saknas!)



1967 bildar Wasabröd tillsammans med det amerikanska företaget Borden Foods Inc ett gemensamt företag som fick namnet Old London Wasa. (OLW) Dom är oxå med på chipshyllan - men OLW är hälften svenskägt.

Gah.



Trevlig helg!

2009-02-27 @ 15:39:54
URL: http://vassaklor.blogspot.com

Skriv något kul här:

Namn:
Klart jag ska bli ihågkommen!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0