jul

Nu när helgen har gåt över och alla har börjat hitta tillbaka till sina hem igen så känns det helt underbart att veta att jag har min familj i närheten.

Julen va prefekt. Som alltid. Hos farmor på morgonen. Hemma igen till kalle. Sen kom Håkan och Helen vid 19.00.

Fick massor av roliga paket.

Spelade sällskap på kvällen med några kompisar till mig och familjen. Kul va det.

På juldagen blev det utgång. Party hela natten. Gick och la mig vid halv sex på morgonen. Vart förtäljer ej i historien.



Hemma hos mina föräldrar pyntar mamma mer än vad jag gör i min lägenhet.










Mina underbara föräldrar

Hemma hos föräldrarna

Allt klart inför imorgon. Jag och pappa har klätt grannen, tomtarna är väckta.

Mamma har gjort klart skinkan och vi har smakat. Det fick godkänt... *ler*

Vi åt taco till middag. Så långt från julmat som möjligt.

I MORGON GÄLLER DET.

Jag älskar julen


Kram kram


Julmiddag med tjejerna.

Nu har alla tjejer gåt hem och jag sitter i mitt kök tillsammans med alla mina jultomtar och mysser. Vinglaset är fullt och det lilla av kladdkakan som finns kvar har jag bredvid mig.  :-)

Jag är äntligen jul ledig och redo att inhämta julstämingen. Jag måste säga att det har gåt rikigt bra. Jag gick av i  morrse från jobbet och somnade typ 07.30. Gick upp vid 12 och pallade mig ut till bilen och styrde min koss till Huddinge centrum för att handla lite julklappar och lite stark dricka på bolaget.

Det enda jag hade i huvudet var " i kväll är det julbord med tjejerna, gud va kul att se dom". Jag fick tag på det jag skulle ha och körde hem igen.
Jag pyntade hela lägenheten klar i går och julgranen ( om jag får säga det själv) blev prefekt.
Det e inte många tjejer i min ålder som bor själv som julpyntar som jag gör.. Men vad ska jag säga. Jag är ÄLSKAR julen och allt som hör till....

Tjejerna ramlade in en efter en och tillslut var vi full taliga. Middagen blev perfekt. Jätte gott och roligt. Något vi ska göra om nästa år igen.




Efter middagen var det dags för brev skrivande. Om ni läst några av mina tidigare inlägg vet ni vad jag menar.
Jag tog fram papper och tjejerna började skriva samma sekund som en penna fans på bordet. Det blev knäpp tyst, alla konsetrerade sig på vad dom skulle ha med i brevet.



Jag som borde veta vad jag skulle skrive tog längst tid på mig.. Jag satt länge med ett tomt ark. Vad jag tillslut skrev får ni veta nästa år. ......


Eftersom det är måndag så blev det en tidig kväll för alla, förutom mig och Alex. Vi satt länge i köket hos tomtarna och skvallrade om allt som finns att skvallra om.

Jag vet att kvaliten på bilderna inte är så bra men man ser i alla fall hur det ser ut.
Här under har du min julgran hemma hos mig i min lägenhet.




ÅÅÅÅ snart är det julafton. Va mysigt det ska bli...

julpynt

Jag är en av dom människrona som är uppvuxen i en villa som förvandlas under jultider. Så att julpynta e rätt viktigt för mig. Varje år tillkommer lite nytt julpynt.

Jag har i dag börjat få ordning på röran som blir när allt det vanliga ska bort och allt det röda och vita ska upp. Vadagsrummet är nu tomtens verkstad och köket vardagens grå verklighet..
Om ca två dagar kommer jag ha fåt ordning på allt...
Sen kommer projektet med julgrannen. Vart ska den stå??? eftersom min lägenhet är mycket mindre än villan så har jag inte mycket att välja på.
Aja det blir helgens huvudvärk.

Nu i natt ska jag åter börja jobba. Skulle hällre vilja vara hemma och få ordning men men ja har inget val. Ska jag få in pengar till hyra, alkohol, resor och bilen så måste jag ju.


Ny & rolig tradition som jag snor från en annan bloggare


Jag hittade denna idé i http://jessapessa.blogg.se/ som i sin tur hittade sen i  Kakans blogg, som i sin tur hittade den i Katrins blogg.

Katrin och hennes vänner har som tradition varje år, att skriva ett brev, om deras liv det kommande året- vad som kommer hända, vad dem kommer göra, vara med om osv osv...
Dem läser också upp brevet som dem skrev året innan, högt för varandra, för att se om något stämmer.

Visst låter väl det som en kul grej??
Jag vill jättegärna göra denna tradition, till våran tradition, tjejer... Det e klart ni e på!!

Vi träffas på måndag kväll, hemma hos mig, äter julbordet vi pratat om. Efter middagen sätter vi oss och skriver varsitt brev, som vi sedan lägger i kuvert och stoppar undan till nästa år. Jag kan förvara det på ett säkert ställe.

Eftersom det blir första gången, så skriver vi ett i år, och får vänta ett helt år tills vi får läsa upp det! =)







Har en såå ren och fin lägenhet

Jag jobbar natt av en anledning. Att gå upp på morgonen är inte min grej. Det blev jag påmind om i morse.
Kl:08.00 ringde klockan och det var dags att gå upp klä på sig och invänta min städerska och hennes man. Jag satt och fantiserad på vad jag skulle få se när dom kom in genom dörren.. ( mmm kanske någon i stil med Nicholas Lemons.  Jag tycker om en kille med tatueringar och en mystisk blick. Vanligtvis vill jag ha dom lite mer badass eller mer djuriska men Nicholas är en hunk i alla fall. Nä fölåt tillbaka till det jag höll på att berätta  ) Va nästan så att jag fortfarande drömde när det ringde på dörren.
Jag öppnade dörren och.......


Där stog en liten kvinna och en helt vanlig man. Inte stor, inte vältränad. Han hade kläder på sig och va inte alls så som jag ville ha honom till tidigare, när jag satt i min soffa och fantiserad.. Men men jag fick nöja mig med det som bjöds. Dom två små männsikorna satte i gång och efter 10 min åkte jag från min smutsiga lägenhet.

När jag väl kom hem på kvällen så öppnade jag dörren med späning och BANG...  Jag mötes av en doft som var helt slående underbar. Gud vad jag älskar att jag har skaffat mig en städerska. Varför har jag inte gjort det tidigare??

Om ni har funderat eller funderar nu på att skaffa er en städerska / städare gör något åt saken. Ni kommer inte ångra er. TRO MIG. Om ni inte vet någon som städar eller inte vågar släppa in någon främande människa i ert hus, så hör mer era nära och kära om dom vet någon. Oftast finns det någon i sin omgivning som vet någon.
Om ni fortfarande inte hittar någon så vet jag att min städerska har tid för fler kunder. Hon e jätte duktig och inte dyr alls.


Medans jag väntade på på att dom skulle bli klara så åkte jag och träffade mamma. Drack lite kaffe, pratade lite och lekte med hunden hon är dag matte åt. Vi gick brandvägen i regnet ( vilket inte va så roligt. Jag hade bara en skinjacka på mig. Inte det smartaste jag gjort i år ).



Efter det var det dags att bege sig till Tullinge för att träffa min kusin och mina två favorit pojkar. Rasmus och Hugo.

Jag ordnade så att dom fick en varsin advenskalender med leksaker och godis i. Vad jag fåt höra från min moster ( deras mormor ), är att det va en stor hit... Yes!!!!!

Alltid lika underbart att göra mina grabbar glada.



Hittade denna på nätet. Tyckte den va lite rolig

Sammanträffande????
Visste ni att ordet "moské" kommer från danskan där det stavas "måske" och betyder "kanske"?


Därför gillar jag män


Därför gillar jag alkohol



med alkohol i kroppen, skulle jag vilja ha denna pojke.

Jobbade extra i dag på ett nytt ställe.

Började dagen med att pocka undan och liknande.. Gjorde det värsta jag vet att göra i ett hem. Nämligen att diska. Diska är nog något utav det tråkigaste som finns. Fattar inte folk som säger att det ska vara avkopplande... Tur att vi alla är olika.
Efter det var det dags att göra i ordning sig för jobbet. På med uniformen sen åka och jobba. Fan va jag ångrade att jag sa ja till att jobba extra i dag. Men men har man lovat så har man.
Kom till hamnterminalen där det va meningen att jag skulle jobba. hmmm Jobba va ju synd och säga. Jag satt på en stol i 5 timmar och kollade på folk när dom gick av partybåten. Det tog ca 30 min sen va det tomt i korridoren. Kolla bilden så ser du.


 Det enda som hände efter det, va en riktigt full kille som inte blev på släppt på båten. Han va så j**la arg. När han såg mig så va sååå nära att slå till mig. Han gjorde det inte när han väl insåg att jag inte förstog finska och att det inte va jag som hade kastat av honom. Då blev han helt plötsligt jätte charmig.. ( eller han trodde han va det ). allt slutade med att en av ordningsvakterna fick komma och hjälpa till att få ut honom ur lokalerna. Han ville liksom inte lämna min sida.

Säger bara det. Grabbar. Ni e så roliga. Det enda en tjej behöver göra är att le lite, blinka med ögonen och få det att se ut som att vi ser upp till er, så får vi som vi vill ( oftast )

Söndags summering

Nu sitter jag här och vet ej vad jag ska skriva om. Jag har inte riktigt fattat grejen med detta. Men nu sitter jag här ändå. (Jag skrev något aldeles nyss men jag lyckades trycka på fel knapp så allt försvann. Fan.. jag som precis var klar.)

Jag kommer skriva om allt och inget alls. Om hur min vardag ser ut och vad jag tänker på. Vad jag tycker e kul och vad jag känner för.

Helgen var okej. Ekonomin e inte på topp så det blev att stanna på hemma plan, dvs Huddinge. Satt hemma hos min tjejkompis C på fredagen och drack lite sen drog vi till Melles, Oleary´s heter stället nu för tiden.  Det va helt ok. Träffade lite folk jag inte träffat på länge. Det e det som är roligt med melles. Man träffar alltid någron som man inte sätt på flera år. Det är roligt att få göra en resa till ungdomens tid lite då och då... ( låter som om jag e jätte gammal, fast det kanske jag e för vissa. Hela 24 år )
När melles stängde åkte jag och några till hem till mina föräldrars villa och fortsatte...

Lördagen blev ännu lugnare. Satt i Segeltorp och drack lite hela kvällen. Jag och några vänner till mig.
Satt och surfade lite på fyllan. Hittade en massa roliga och sjuka klipp.  

På natten kom dom berömda fylle samtalen... Jag sa eller gjorde inget dumt så jag kunde vakna med ett leende på söndags morgonen.  För er som har en tendens att göra samma sak på fyllan vet befrielsen med det leendet.....

Söndagen gick fort. Va hos min kusin som fyllde år igår. Fikade med släkten sen åkte jag hem och belött mig för att skapa en egen blogg.


När jag va inne på http://www.fightplay.tv/  ( en otroligt bra sida för övrigt för er som tycker om action och kampsport. Om inte det så finns det massa grabbar och titta på om det är det du är ute efter) hittade jag ett klipp från fighten mellan Corey Hill & Dale Hartt. Den fighten är det många som aldrig kommer glöma.
I klippet ser man hur Corey Hill sparkar av sitt eget ben. Helt sjukt. Fatta hur hårt man måste sparka för att lyckas med det.     

   
Varning för känsliga magar   

Hittade ej länken på fightplay.tv igen så jag letade fram det på youtube.

Vem är jag?

Jag i sommras. Satt på Snaps uteservering.


24 år, singel, bor i en 2á i Hagsätra. Har bott här i 2 år nu. Uppvuxen i Segeltorp.

I min blogg kommer jag skriva om saker som många skakar huvudet åt. Jag gillar massa olika saker. Skor, kläder kampsport, grabbar mm.

Jag jobbar med nästan bara killar så min humor har förändrats lite. Den har " anpassat " sig efter det jag får höra på jobbet.
Själv klart har jag fortfarande tänket som en tjej. Jag har bara fåt lära mig hur killar, grabbar, pojkar tänker, handlar och skämtar.
Precis som dom flesta killar, kan jag ibland låta grov och hård, men det är bara en chargång.

RSS 2.0