Alla tittade när jag satt där

Åkte till Melles i går med Cissi. Helena skulle ha kommit men hon orkade inte ta sig ur soffan. Det e ok. Alla har ju sådana dagar i bland.
Innan det va dags att åka så tog jag det riktigt lugnt. Va hemma och myste lite med Svenne. Självklart glömmer jag bort tiden och jag blir tvungen att ta en taxi för att hinna ner till Huddinge till kl 22.00. Det va då vi hade bestämt att vi skulle ses. När jag sitter i taxin ringer Cissi. Hennes buss va fösenad så hon hade inte äns kommit ifrån Segeltorp än.... Fan oxå.

Där stog jag helt själv och det va kallt. Jag bestämde mig för att gå in så länge och vänta HELT SJÄLV.

Asså fatta hur pinsamt att gå in en på krog helt själv. Utan en vän. Ingen att prata med. Ingen att titta på förstående... Fan till och med vakterna i dörren tittade på mig konstigt.

Jag va tvungen att prata i telefonen hela tiden för att folk skulle se att jag faktist inte är så pass mobbad att ja inte har några vänner alls.... Tllslut kom cissi och jag kunde slappna av igen... *pju*

Vi satt och drack redbull jäger hela kvällen. Konstigt folk för hela slanten på Melles. Tur att jag och Cissi kan umgås själva. Annars hade vi fåt problem i går.  Jag glömde bort och ta den där ölen som jag ville ha tidigare. Det blev lite starkare grejer än så.

På tal om Cissi. Hennes vecka har varit mer än konstig. Jag tror en stor del av hennes förflutna har sökt upp henne den här veckan. Det har varit det enna extet till det andra. Och i går kväll tog priset. Då skusade hennes STORA kärlek hem oss. Han va som han alltid varit, snäll, tyst och lite konstig.

Hennes aoura måste ha smittat av sig på mig. För där satt jag på Melles, Cissi va och rökte, och jag höll på med mobilen. Då såg jag mitt "ex" nr i telefonboken ( eller Ex och Ex en kille jag dejtade för ett par år sen ) I alla fall.... Vad gör jag?! jag skickar i väg ett sms. Skrev inget dumt eller så, men ändå inte bra alls. När jag vaknade i morse hade jag fåt ett svar.  Tur att både mitt och hans var ett artikhets sms. För annars hade jag fåt ångra det.

ÖL ÖL ÖL

Kom precis hem från extra jobbet. Sitter i uniformen och skriver på bloggen. Har inte orkat byta om än. Ska sätta på ugnen och göra mig en god ugns korv med makaroner.
Under tiden den står i ugnen ska jag hoppa in i duschen ( eller inte hoppa gå in i.. ja ni fattar ). Sedan ska jag göra i ordning mig.

Ska ut med Cissi och Helena till Melles.  E inte på humör för att festa så det blir jeans och en t-tröja. I morgon där emot blir det praty hela natten.

Men ååååå vad gott det ska bli med en öl...

Ha en underbar kväll allihopa. Det ska jag ha.

Puss och kram och nyp på stjärten.....

Glassnyhet i år.

Glass e såååå gott. Eller vad säger ni?! I dag har ett flertal nya glassar släppts och jag måste bara skriva om min favorit.

Ben and jerry har tagit fram  en ny glass. Ska tydligen  vara lik Gb´s sandwitch i smaken. Vilket inte är något dåligt enligt min mening. 
Det bara vattnas i munnen. Kan knappt vänta tills jag får smaka den..





Och självklart. Ska den bästa vara med så tar jag ju med den sämsta för sakens skull.



Årets stora flopp säger dom som kan.. är Fussball.
Jag presonligen tycker ej om den. Lite ut av en barn glass.
Men vem vet... kanske letar den sig in i någons hjärta ändå.






Dags att fira!!!

I går va det första gången över hundra personer var inne på denna blogg.


Kul att fler och fler blir intresserade av vad just jag skriver.

Över hundra personer under gårdagen. Nästa steg är över 200. Får se hur lång tid det tar att nå den invån.


Butiksbränder och sprängd bank!

Bort med amrikansk mat eller så bränner vi ner butikerna. Det var budskapet några av dom stora matvarukedjorna fick för några veckor sedan.
( inte ordagrant men ni fattar )
Cheferna tog det på allvar och hade extra bevakning på dom möjliga målen. Och så i dag hände det....

Fyra olika butiker i Södra stockholm hade en mer eller mindre brand. Den största branden startade i chipshyllan och därefter spred den sig snabbt. Tydligen är chips väldigt lätt antenliga och väldigt eftektiva att använda sig av i sådana här sammanhang.

Det sjuka av allt är att, dom här jävla dumhuvuderna som har utfärdat hoten, tror att butikerna helt plötsligt ska sluta sälja alla varor som USA har tillverkat eller transporterat. Vad fan tror dom. Vilka jävla idioter.

Jo men visst. Bara för ett gäng inkompitenta, hjärntvättade jubel idioter startar ett par bränder, säger några ord, så ska alla svansa efter deras åsikter och göra som dom säger. Så helvete häller!!



Inte nog med butiksbränder så har idag en bank i Bromma spränkts. Helt sjukt!! Trode det va något tjuvar höll  på med på 50 talet eller nåt!!
Vart är världen på väg igentligen. Med tanke på dagens händelser, skulle man tro att vi är på väg bakåt i tiden.


Skillnad mellan katt och katt

Min kära bror Håkan och hans flickvän Helene har åkt till Åre och jag har blivit satt på att ta hand om deras två katter tills dom kommer hem. Som jag skrivit  i ett tidigare inlägg så kommer ju dom från ett katthem. Det har gjort att dom är otroligt resarverade och skiljer sig totalt mot min vilde hemma. Gösta och Roger satt innanför dörren och väntade snällt när jag öppnade lägenhetsdörren. Dom förväntade sig mamma och pappa i dörr öppningen och när dom i stället såg mig så blev det kortslutning i deras stakars hjärnor. På två sekunder hade dom tagit till flykt under sängen och tyckte allt va väldigt konstigt. Jag försökte prata med dom men det gav inget resultat. När jag påbörjade prossiduren med att rensa kattlådan kom dom fram smygandes.
Det e klart dom gör. Dom e ju katter och kattdjur är till naturen nyfikna.

När jag stod där i min brors lägenhet tänkte jag på hur Svenne är med nya männsikor. Min katt och Håkans katter är som natt och dag, svart och vitt. Svenne leker massor medans Gösta och Roger sover mästadels ( dom är förvisso vuxna men ändå ).
Håkan kan skratta sig lyklig över att ha sådana lugna katter. Fast jag måste ändå säga att det e nog roligare att ha en katt som min Svenne.

Aja nog med katt prat. Jag som inte äns tycker om katter.......

Jobbade extra i dag inne på radion. Mitt andra läropass och jag säger bara en sak... Jag kommer nog aldrig få koll på allt som man måste ha koll på för att kunna jobba självständigt.... Sååååå mycket att ha reda på.

Två saker gjorde mig glas i dag.

Denna enna va att David ( ni vet, han jag har chatat om som fan på sista tiden ) skrev en följdkommentar på hans blogg till mig. Jag skrev lycka till till den kommande matchen ( som sååå många andra gör ) och så svarar han på min kommentar.... Och han har varit inne på den här bloggen. Vet inte om jag ska tycka det är pinsamt att han sett vad jag skrivit om honom eller om jag ska vara glad att han tog sig tid att gå in och kolla.

Den andra orsaken till att jag blev glad i dag, var var att Jenny ville komma hem till mig och fika. Hon skulle ta med sig Rasmus ( ett av mina underbara kusinbarn ). Å vad jag älskar mina kusinbarn. Tyvärr, eftersom jag är en sån arbetsnakoman, så kunde dom ej komma förbi. Jag slutade kl: 20.00 och det var försent för Rasmus.  



Filmkväll hos Cammen

Det va igentligen meningen att jag skulle ha åkt in till stan på kvällen och gåt på bio men det blev liksom ändrade planer.  Jag och Cissilissi hyrde en film och drog till våran trogne vän Cammen. Stakars Putte ( pojkvännen till våran trogne vän ). Han får alltid dras med oss. När han igentligen bara vill vara själv och glo på en
bil film eller nåt...
Men bil film fick han vara utan i kväll...

Jag och Cissi fick bestäma film i kväll och vi va på *chick flick* humör. Vilket menas massa snacks på bordet och en tjejfilm i dvdn. Vi valde en Bring it on film. Den sista i ordningen. Och ojojojojoj vad vi ångrade oss. Det kan vara den absolut dåligaste Bring it on filmen någon sin. En av dom sämsta filmerna jag har sett faktist i huvudtaget.

Cammen satt i soffan och bara sukade och höjde ögonbrynnen åt min och Cissis val av film. Tror inte hon kommer låta oss välja film fler gånger ( I don´t blame her )

Och inte fick jag träffa den söta sheriffen från västberga häller i dag. När jag jobbar är det höjdpunkten.


Älskar youtube!!

Eftersom jag missade programet i morse så fick jag gå in på youtube och leta fram filmen. Gick sedan in på Davids blogg och såg att han lagt upp det också.

Så för er som är intresserade. 

David Bielkheden hos Vakna med The Voice
Del 1
 
Del 2




Helvetes jävla väckarklocka!!!!!!!

Jag slutade jobbet i morse kl 06.00 och åkte hem för att sova en timme. Jag skulle ställa väckarklockan på 07.30 så att jag inte skulle missa min STORA idol, David Bielkheden, på tv. Men det e klart att jag  ( som vanligt ) ska ställa till det för mig. Jag ställer SJÄLVKLART väckarklockan på fel tid. När klockan ringde så hoppade jag upp ur sängen och när jag var halv vägs ut i vardagsrummet kollade jag på klockan.

FAN I HELVETES JÄVLA SKIT !!!!

Klockan var 08.30 och jag hade missat hela programet. Gissa om jag va arg. Inget kul sätt att vakna upp på.
Aja vad skulle jag göra. Jag gick och la mig igen. Klockan 11.00 var det dags att sätta fart igen. Cissi vänta på mig. I dag va dagen då vi skulle gå i en runda i olika inredningsbutiker. Cissi flyttar om en månad och hon behöver allt.

Och eftersom hon va snälla nog att hjälpa mig med allt när jag flyttade så är det inte mer än rätt att jag gör samma sak till henne.
Det va så otroligt bra också att i dag va första dagen på bokrean... Yes!! Som den shopoholik jag är, så skrek hela mitt innre att jag va tvungen att handla något. Sagt och gjort. Det blev några nya kokböcker.
 
Jag ska äntligen lära mig att laga mat.


Där efter hittade jag Alex födelsedags pressent. Jag har funderat som fan vad hon skulle få och nu är det äntligen klart. Lite sent, men vad ska man göra när jag inte hade pengar för änns nu.

Nu till min lilla tiger här hemma... Han har kommit på något nytt att göra när mamma Madde sover... Det e ju assss kul att leka med toalettpappret. När jag kom upp i morse så låg det papper i hela badrummet och den nya pappersrullen hängde i revor från sin plats. jaha... GUD VA KUL DET ÄR ATT HA KATT!! 

Tur att han e så sött annars hade han nog inte ha överlevt morgonen. Jag va ju inte på det bästa humöret redan innan pga min väckarklocka insident.


Fettisdag / semlor / mandelmassa

I dag har det varit fet tisdagen och inte har man fåt en semla.. Tråkigt. Får nog köpa mig en senare. Kanske på Coop. Ska dit snart.
Satt och pratade med en otroligt sött kille tidigare i dag och han började prata om kladdkaka... MMMMM kladdkaka. Det är den tiden på månaden nu så jag tror allt med choklad eller som har socker i sig lockar mig.

Hörde föresten på radion i dag att David Bielkheden ska vara med i The Voice kl 07.30 i morgon bitti. Sänds på tv.
Sammanträffande att jag skrev ett inlägg om honom i går....

Jag vet i alla fall att jag ska titta på tv då.. *ler*

Juste. När jag kom upp i morrse och gick in i badrummet för att ( ja.. det man gör när man vaknat på morgonen ) så kände jag försörsta gången en irritation mot Svenne... Han hade nämligen under natten haft asssss kul i badrummet. Han har lekt i kattlådan. Kastat ut nästan all sand ut på golvet och sprungit i det så att det va sand i alla hörn.

David Bielkheden

Va inne på David Bielkhedens blogg precis. Han är ( enligt min mening ) guds gåva till kvinnorna och min idol.

Jag vet, Jag vet jag tycker om en viss sorts män. Och David är verkligen min typ av man.

Jag har hört mig för lite och har kommit till att David är en riktigt go nalle björn. Eller kanske inte en nalle björn, men han ska vara underbart snäll i alla fall. En av mina vänners pojkvänner är uppvuxen med David. Det låter långsökt men jag håller mitt hopp uppe på att jag en dag ska se honom.

Nu vet jag hur jag fungerar... Skulle jag verkligen se honom skulle jag inte våga säga ett smak. Men men drömma får man ju göra.

Han är inte bara så hunkig, han är en otroligt bra fighter också. Och det gör ju saker mycket bättre....


18 april går han en fight för UFC. Då ska jag sitta klistrad framför tv´n och heja som aldrig förr......


Tobbe ska åka kommunalt

En mycket bra kompis till mig blev stoppa av polisen för ca två dagar sen. Han tyckte det inte va värsta grejen. När polisen stoppade honom tänkte han " aja får väl ta den här bötern då." Men böter blev det inte. Han hade tydligen kört aldeles för fort för att det skulle bli böter. Den kära konstapeln tog hans körtkort på plats och informerade honom om att han nu hade 48 timmar på sig att ställa bilen.

TOBBE får inte köra bil på minst en månad. eller mer. Stakars honom.

Han är precis som jag. Skulle inte klara en dag utan min bil. Och Tobbe har precis fåt en dotter, han är tränare för ett hockylag och han tränar i ett annat lag. Plus att han är rörmokare och kör bil hela dagarna inom jobbet. Tur att han har en lärling som åker med honom nu. Det kommer bli Tobbe som får sitta i passagerar sättet på jobbet nu.

Han stakars flickvän kommer bli den som får köra om kring honom fram och tillbaka till olika ställen hela tiden på fritiden. Som om inte hon redan har att göra med Linnea ( deras dotter ). Det är bara att hålla ut Sofia!!



Idioter på vägarna

När jag jobbar under nätterna händer det rätt ofta att jag möter på riktiga jubel idioter i trafiken och utanför. I natt så fick jag bevis på att idioter borde tänka två gånger innan dom sätter sig i bilen och kör, på en igen snöad väg i minusgrader, i minst 100 km / h. Jag körde på skärholmsvägen i Sätra och en bil låg framför mig och köde i från mig. Det ska nämnas också att denna väg slingrar sig riktigt mycket och det va snorrrrr halt ute. Helt plötsligt när han ligger några meter i från mig så tappar han kontrollen på bilen och börjar snurra runt mellan filerna. Tillslut åkte han rakt in i lyktstolpen, snurrade ett eller två sista varv innan bilen stannade på grässet mellan filerna.
Jag ställde bilen på tvären, satte på varningsblinkerserna och gick för att kolla hur det var med föraren.

Jag förberede mig på blod bad. Hade telefonen redo och kom-radion på. Killen i bilen måde bra och han sa flera gånger att han inte ville ha hjälpa. Som den otroligt snälla och hjälpsamma medmänniska jag är inssesterade jag på att han skulle kliva ut ur bilen så jag kunde se att han måde bra. Då flippade han ur. Han började skrika och sa bara. "Det inget fel på mitt öra. Dom hela. Jag höra vad du säga. JAG MÅR BRA." Jag säger åter igen att jag inte kommer åka föräns jag är säker på att han mår bra. Tillslut kliver han ut. Han mår faktist bra och han vill verkligen inte ha hjälp. Jag memorerar regnummret så att jag kan ringa polisen när jag sitter i min bil igen. Ville inte göra det när han såg, han var redan arg och sparkade på sin bil. Som om det var denns fel att han inte kan köra. Så helvete häller. Han körde som en idiot och det var därför som han kvadade sin bil. ( tror att han va full eller nåt också, eller det skulle inte förvånna mig )

När jag åkte därifrån möte jag en polisbil så jag slapp ringa. ( skönt )

Åkte tillbaka senare och fotade lite.







Ett underbart fika-sällskap!!

Vaknade i morrse ( kl: 14.00, det e ju min morgon när jag jobbar ) av att telefonen ringde. Det va en av mina absoluta älsta barndoms vänner.  Vi kom fram till att vi har varit vänner i 19 år. Julia alias Julle. Gud va glad jag blev när hon undrade om hon fick komma förbi på en fika.

Det e såååå underbart att bara sitta och slappa i soffan, med en kaffe i handen och en bra vän vid sin sida.
Vi satt och snackade en massa skit tills det var dags för mig att byta om till arbetskläderna.

Man vet att man är vänner för livet när det kan gå månader innan man ses och ändå så känns det som om det va i går vi satt och snackade. Allt är liksom som normalt.

Jag och Julle kommer alltid finnas vid varandras sidor oavsätt vad som händer i framtiden. Om jag någonsin skulle få problem, vet jag att hon alltid skulle ställa upp oavsätt om det va i går eller för 6 månader sen vi pratade med varandra.

Jag är lykligt lottad att jag har flera sådana vänner runt om kring mig.

Det är ju faktist det livet går ut på, att ha folk som älskar än och folk man älskar runt om kring sig.
 


Min lilla tiger...



Jag tror Svenne börjar göra tass avtryck i mitt hjärta. I dag när jag kom hem på lunchen kl 03.00 så möte han mig i dörren.
Pratade i ett och va hur charmig som hällst.

Alla frågar varför en människa som igentligen inte äns tycker om katter skaffar sig en. Svaret på den frågan är " har man inte tid med en hund får man ta det som klarar sig mycket själv" Jag har kommit fram till att katter är otroligt bra dom också ( eller vissa av dom i alla fall )


Vilken fest det blev i går!!!

Va ute i går med Cissi och Helena. Det va rikigt kul. Det va länge sen jag dansade så mycket och skrattade så högt. Golden hits en torsdag.... YES!!!

Det enda som va dåligt va att det inte fanns en enda snygg grabb på hela stället. FAANNNNNN!!!


Va inne i stan med Alex först på dagen. Kollade i lite butiker och fikade. Riktigt fina saker det finns i affärerna nu. Önskar jag hade mass viss med pengar att spendera.

I kväll väntar åter igen arbetsbilen på mig. Vill verkligen inte sätta mig i den i dag. Skulle mycket hällre vilja sitta hemma och kolla på tv och äta glass ( Ben and Jerry ) mmmmmm


Roligt möte....

När jag hade varit hemma hos föräldrarna skulle jag skjusa hem Jessi ( en av mina kusiner ) till stuvsta där hon bor tillsammans med min moster med familj. På  vägen dit passerade vi en stor parkeringsplats full med polisbilar och en massa civila bilar. Jag tänkte "garanterat att jag kommer bli stopad för något på vägen tillbaka hem till mig" Min vanliga tur. Sen funderade jag "Hoppas fan jag har körkortet med mig". Mycket riktigt. När jag släppt av Jessi och va på väg tillbaka så lös en polis kvinna en röd lampa mot mig och vinkade in mig på den stora parkeringen. Jag ställde mig snällt bakom en annan bil och väntade på att en polis skulle komma fram.....

Jag tittar på polisen som står och håller på med föraren i bilen framför mig. Och då ser jag vem det är.. Jocke. En kille jag pluggade med året jag bodde i Trosa, Han va riktigt snygg i uniform måste jag säga.

Han såg mig oxå och log tillbaka. När han va klar med föraren framför var det min tur.

Han kom fram med ett stort leende och undrade hur det va med mig. Vi utbyta dom vanliga artighets fraserna och sen va det dags för kontrollen ( som han förövrigt höll på att glöma, jag va tvungen och påminna honom ).

Det va då jag kom på det..." fan hur va det nu, med körkortet. Hade jag det med mig eller?" Jag började diskret leta i fikorna... och YES där låg det. Tillsammans med visa kortet... pjuuu

Han tog emot körkortet ( utan att titta på det ) och fortsätte att prata. Tillslut började hans kollegor undra vad han höll på med, så dom kollade lite diskret in i bilen på håll.... Eller nästan alla. En kille ( för övrigt riktigt fin ) gick runt min bil och stannade vid Jocke och frågade varför han stog där och log så stort. Och sen undrade han vem jag var, samtidigt som han böjde sig ner och log lite snett mot mig.
Det måste väl ha sett lite kul ut eller nåt. Tillslut va jag tvungen att åka. Jocke va ju faktist på jobbet och jag skulle vidare till Helena.

Åkte till Helena och kollade på en film. Mysigt som alltid!!


Helena, som har tre katter, gav mig lite kattgodis och vitaminer för att ta med mig hem till Svenne. Jissa om jag va poppis när jag kom hem med allt gott ?! Han kunde inte sluta prata. Han gick och strök sig på mitt ben så fort jag rörde mig och när jag va i köket satt han fint på golvet och väntade. Det har gåt tre dagar sen jag fick honom och han har redan fattat vart allt det goda finns.... Katter e inte dumm dom.


Barn som inte lyssnar

Fick ett mail från en gammal kollega som jag bara måste lägga upp på bloggen.

Jag säger bara AJAJAJAJAJAJ

Hur många gånger har man inte tjatat på ungarna att ta det lugnt och inte springa runt med grejer i
händerna/munnen osv.
Lyssnar de?? Nja..
Här är en liten kille som definitivt INTE lyssnade..


Det ser inte sååå illa ut kanske. Men kolla in nästa kort får ni en förklaring till vad som hänt...

ajje

ajje

aj

aj

aj

aj

aj

aj

aj

ouch

ouch

ouch


OOOPS!!!


GRATTIS MAMMA

Vad skulle jag göra utan dig. Du tar hand om mig och ser till att jag har det bra, även fast du inte behöver göra det längre. Du tar hand om familjen med allt vad det innebär. 

Det är inte alltid lätt att vara med våran familj. Vi är inte alltid som alla andra famlijer. Kan bli lite hög volym när pappa, Håkan och jag ses.
I mitten av allt står mamma och tar ned oss alla på jorden igen när det behövs.


Grattis mamma på födelsedagen.





Kram kram kram












Förråds djungeln!!!!!

Jag och min vän ( snart mamma ) Bea satt hos en av våra barndomsvänner Cammen och snackade lite om att man har sååååååå mycket grejer man aldrig använder. Jag har tillexempel 5 st flyttlådor i källaren sen jag flyttade hit. Kommer ju aldrig använda det som ligger där ( vet inte äns vad det är som ligger där ).

I alla fall så sa Bea att hon funderat på att stå på loppis en dag och sälja bort lite skit. Jag ( som inte är så svårflörtad ) hängde på direkt. Cammen skulle fundera lite ( hon visste ej om hon hade en massa skit kvar eller om hon kastat det ). Senare bestämde hon sig att hon ville vara med.  Sagt och gjort, dom två gick in och beställde bord på vårbergs loppmarknad ( den som låg i skärholmen tidigare ): Två bord beställde blev det. Vi har massor av skit som ska bort.

Det är i alla fall pga detta som jag nu ska stål sätta mig för att bege mig in i djungeln i mitt förråd. Det kommer ta ett tag men det kommer vara värt det.
Tänk er
... Vårgar jag drömma....... Ett förråd som jag kan in i, med plats för saker som jag faktist vill ha.

Helt sjukt faktist.
Jag bor själv i en 2á på 57 kvm och jag har fyllt varenda kvadratmeter. Hur en kille ska få plats här i framtiden vet jag inte.. Han kanske ( om han är snäll ) kan få en hylla i badrummet och en låda i sovrumsbyrån....

Ha det bäst nu allihoppa. Håll tummarna att jag kommer tillbaka levande utan bestående men från förrådsdjungeln.


Vad har man annars vänner till




Radion

Alla som känner mig vet att jag inte har något problem att vända på dygnet när som hälst. Jag slutade jobbet i går morrse och va på ett annat jobb i morse. Eller annat och annat.... Samma företag, annan avdelning. Satt med telefon hela dagen och fick lyssna på en kille när han jobbade. Rätt skönt faktist att inte göra något. Bara titta på när andra gör jobbet. *ler*

Nä men skämt och sido......
Det va hur mycket som hälst att ta in. Koder hit och koder dit, bu och pe, 61, 62 eller 59...... Fan trode att det skulle vara relativt lätt ( har ju jobbat som larmoperatör förr men ojojoj va fel jag hade ). Det enda som va "lätt" va förmedlingarna och själva samtalen. Sen kom vi till hur man handskades med systemet.

Allt gjordes i ett system som typ är uppbyggt i början på 80 talet.....
Helt sjukt. Ett SÅÅÅÅÅ stort företag som detta är och så har dom inte lagt ner någon tanke alls på själva hjärtat av verksamheten. Hela systemet har så många brister så det e helt sjuk. Självklart så är det lätt när man har jobbat med det ett tag.

Allt är lätt när man kan det.

När jag kom hem fick jag locka fram Svenne från under soffan igen. Något måste ha skrämt honom.
Men det gör inget. Nu ligge rhan så fin i hängmatan i klösträdet :-)

Nu ska jag i väg och hämta Cissi. Vi ska till skutan och ta oss någon öl eller cola för mig. Eller va fan. Jag får se när jag kommer dit.
.


Jag och Svenne

Jobbade sista dagen i natt. Så skönt. Sov i tre timmar sen gick jag upp för att åka till Skogås. I dag va ju dagen då Svene skulle få följa med mig hem :-)

Det vissade sig att Svenne va en ritktig stark katt. När vi hade satt honom i buren lyckades han trycka upp gallret igen och springa i väg. Jag fick hålla i gallret när jag bar honom så att han inte skulle försvinna ut.

Jag kom hem, släppte ut honom i lägenheten och vissade maten och lådan. Sen låg han och tryckte under soffan. Tyckte säkert allt va jätte läskigt hemma hos mig.


Svenne

Efter att Svenne tryckt under soffan i några timmar ville han komma ut och leka.

Fick med honom på bild några gånger.


Så låt mig presentera För första gången på denna blogg.



Hittade en leksak ( den hölli ca 10 minuter innan det låg fjädrar i hela lägenheten )



Dags att utforska klätterträdet








Fredagen den 13 och alla hjärtans dag.

I fredags var fredagen den 13. Otursdagen, Jobbade då. Allt gick som på rells. Inga problem alls. Där emot när den "fina dagen" , allahjärtans dag började så gick allt dit pepparn växer eller nåt.

Under hela dagen gick allt fel. Började med att jag åkte till Sea hund och katt för att handla klösträdd. När allt va klart där och jag gjorde mig redo på att åka hem och bygga så startade inte bilen. Va tvungen att be om starthjälp. Åkte i väg men inte så långt. Kom ända bort till BMW-rondelen där bilen helt plötsligt hoppade som en grod och slutligen beslöt den sig för att säga god natt. MITT I RONDELLEN blev jag stående som ett fån.
Ringde mamma och pappa efter hjälp och det visade sig att Håkan och Helene va där så dom tog bilen och åkte för att rädda mig ( som två vita riddare ). Dom va tvungen att köra mot traffiken före att kunna komma åt och hjälpa mig.  AJA när vi väl fåt igång bilen igen så åkte jag snabbt in till villan och ställde den där. Fick ta en annan bil för att åka och handla batterivatten och bromsvätska. kom tillbaka och då vissade det sig att varken Håkan och Helene eller mamma och pappa kunde stanna för att hjälpa mig. ( tydligen har dom ett liv utanför mitt )

Så där stod jag, själv, på gatan, utan jacka ( jag skulle ju bara fram och tillbaka till Seea ) kallt som satan va det, inga handskar, en bil som inte fungerar och en annan bil vars bilbatteri va inbyggt i bilen, så det tog ett tag och hitta vart plus poren satt.

Va tillslut tvungen att ge upp eftersom bilen hela tiden dog. Tog pappas bil hem till Hagsätra för att försöka få i hop klösträdet och hinna göra mig i ordning till jobbet.

Jag gick ut från lägenheten, låste dörren, när jag kom på att jag hade glömt mobilen. Jag låste upp och gick in igen.
När jag äntligen va på väg och hade kört halva vägen kom jag på att jag glömt körkort och gymväska. Det va bara att vända om igen och hämta grejerna.
Nå väl. När jag ÄNTLIGEN kom till jobbet trorde jag att jag va säker.
Men ack så fel jag hade. Det första jag träffar är ett dag-jon som använt min bil på dagen. Han slänger ut sig att jag inte hade tankat bilen. OCH!!!! Min bil, jag plannerar efter in körning inte efter någon annans. Vad tror han. Sen säger han. "Jag fick bensinstop tack vare dig. Jag tänkte inte på att den orange lampan med en bild på en bensinpump betyde att jag skulle tanka bilen." Hur jävla dum får man bli.

Resten av natten rullade på rätt bra.

En tanke slog mig. Vad säger man på alla hjärtans dag. Glad alla hjärtan ( låter konstigt och fel ) Grattis på alla hjärtans dag ( låter oxå konstigt ). Allt låter bättre på engelska. Happy Valantine 

Ta tillexempel om man ska fråga ut någon på alla hjärtans dag. Då låter allt tråkigt på svenska. Men på engelska låter det romantiskt  " Would you be my valentine?" Så fint!!


Är trött, kramgo och nöjd med livet.


Det enda som saknas är en kram.


Luncha i skärholmen i dag

Försökte sova länge i dag eftersom jag ska jobba natt i natt.  Gick rätt bra. vaknade vid halv tolv och tog det lugnt i en timme eller nåt. Sen var det dags att sätta fart. Skulle hämta Cammen i Örby och möta Bea i centrumet i s-holmen.
När vi kom ditt och vi var samlade gick vi till resturangerna för att äta. Jag tog pesto pasta med kykling. MMMMMMM så jag har länktat efter att få äta den rätten igen. Cammen tog som vanligt Pasta bolognase ( köttfärsås, vet ej hur det stavas ) och Bea tog något som såg jätte gott ut, Caneellone. Pasta rullar med ost och massa god saker i. Ska nog testa det nästa gång. Vi får se.

Cissi kom och gjorde oss sällskap en stund på hennes rast. Alltid lika rolilgt när vi är samlade. Sen bar det av hem till Cammen och fika med semlor. *ler* Cissi var tvungen att återgå till sitt jobb tråkigt nog.

Cammen sprang ner till tvättstugan, Bea gjorde sig redo för att färga håret och jag satte mig som vanligt vid datorn ( jag vill ju hålla alla läsare uppdaterade hela tiden ;-)  ).
 
Snart är det dags för mig att byta om till den otroligt sexiga och snygga uniformen ( eller hur. Jag kan ju fortsätta drömma och önska ) och bege mig till jobbet för att påbörja denna passvända med arbetskollegorna.

Ha en underbar kväll allihoppa. Hoppas ni får det roligare än mig.


Forum Nacka

Jag och Alex åkte i väg till Forum Nacka och kollade lite. Gick omkring drömde. Då såg jag dom stå där på hyllan. Kunde inte hålla mig. Hela min kropp skrek efter dom. Sagt och gjort så fick dom följa med mig hem.

Alex hittade ett par byxor på Zara som hon föll för. Så denna lile resa blev ett plus för oss båda.

När vi var klara med våran lilla runda tog vi våra bilar och begav oss till skogås. Jag skulle kolla på Svene. En katt som jag  funderade på att ta han om.
Och jag lovar om jag var tveksam innan så försvan det när jag såg honom. Han e ju så underbar och så mysig.

När jag kom hem så pratade jag med mamma och pappa om saken. Allt hängde nämligen på dom. Om jag kommer in i plugget i augusti som planerat, måste jag flytta ner till Trosa på vardagarna och till föräldrarhemmet på helgerna. Villket menas att Svene måste få bo med mig hos mamma och pappa.

Mamma tycker igentligen inte om katter men hon övervägde det för min skull. Pappa däremot älskar katter. När vi skaffade Xena ( våran gammla hund ) ville han igentligen ha en katt. Så med honom visste jag att det inte skulle bli ett problem.

I alla fall...... Jag satt hemma och ringde mamma för att berätta hur jag tyckte om Svene och om hur söt han e. Då sa hon det... Det som jag aldrig trode hon skulle säga.... Hon sa JA!! Hon sa att om och när jag kommer in på Stensund så kan dom låta Svene bo i villan med dom. YES!!

Allt detta betyder att jag från måndag blir kattägare.

Hade någon sagt detta till mig för ett halv år sen hade jag bara skrattat. Hundar är mer min grej men katter e allt bra sötta oxå. Och vad är det som säger att jag inte kan ha både och i framtiden.


Veckans skor!!

Som den sko-fanatiker jag är, kan jag inte låta bli att köpa ett par skor som står på hyllan och bara är så snygga. Det är ju som om dom skriker till mig att dom vill följa med mig hem.
Dagens skor är inköpta från Zara. Älskar den affären.





Trosa tur och retur

Blev väckt i morse av en otroligt pigg och glad tjej. Vilket förvisso är trevligt. Saken var den, att denna glada och pigga tjej ringde och ville komma över på en fika kl: 07.00 på morgonen.
EN FIKA KLOCKAN 07.00
Jag trodde f*n inte det va sant först men ack va fel jag hade.
Samtalet kom in kl: 07.02 och det ringde på dörren 07.14. Det va bara att palla sig upp, ta på mig kläder ( jag sover i min födelsekostym ) och öppna dörren.
Satte på kaffe och tog fram det lilla bröd jag hade i frysen. Det fick bli våran otroligt exklusiva fukorst. Vi satt och skvallrade lite ( du vet, så som vi tjejer gör ) och så kom jag på den underbara iden att vi borde göra en  road trip ner till Trosa för att besöka skolan jag och Helena sökt till.
Eller det vissade sig att jag va den enda som skickat in ansökan så vi åkte och kopierade hennes papper och begav oss ner till "världens ende" för att peronligen lämna in den färdiga ansökan.

Under bilresan ner han vi bli hungriga så vi stannade i Trosas så kallade city och åt lunch buffe på Kinaresturangen. 
När vi åter igen satt i bilen för att färdas den sista biten in till Stensunds folkhögskola satt jag bara och log. Det kändes helt rätt att köra på den skadade vägen och bara ha träd och åkrar som passerar utanför bilen.

Jag vissade Helena runt om i området och hon blev lika såld som jag blev för 4 år sedan när jag satte min fot för första gången på Stensunds marker.

Gud vad jag håller tummarna för att vi båda kommer in nu. Det vore så otroligt bra om det blev så.


Bilder från Stensund

Tog några bilder när vi var nere på skolan.
Blev inte dom bästa på mig men det duger i krig :-)

Helena på kinaresturangen

Jag och Helena vid vattnet





Stensunds slott från baksidan ( förhoppningsviss mitt hem från augusti )



E så jävla trött på folk

Folk i samhället e ju fan inte riktigt friska. Vad tror vissa? att man kan behandla folk i uniform hur som hälst?! En väktare är inte det samma som polisen, men dom är fortfarande ute och jobbar för att människor ska få en större trygghets känsla ute i samhället.

Att det sedan finns riktiga jävla puckon som är ute efter att förstöra denna trygghets känsla, får dom fan skylla sig själva. Vad tror dom? att dom kan göra vad som hälst utan att man reagerar?! Sedan kommer någon jävla unge och hävdar att man tog i för mycket. Det e klart man tar i om tex tre ungjävlar drar en jävla kniv och svingar med.



Sedan har vi dom som kallar ordningsvakter och väktare för låsas poliser.... Okej jag håller med. Vissa har väktar eller ov- yrket som tillfälligt jobb innan dom kommer in på p-högskolan men det är LÅÅÅÅNGT i från alla.
Jag bryr mig inte om folk skriker det efter mig, efter som jag vet vad jag vill och behöver inte spela "allan ballan". Jag ville bara säga att det inte stämmer.
Jag vill inte bli polis. Jag vill ta hand om människor i stället för att kasta in dom i en kall cell och skita i vilket.

Inget mer sagt om det. Ville bara få ut mig lite, efter jag sett ett x antal kommentarer på en massa väktar filmer på ytube som inte var farliga alls. Filmerna asså inte kommentarerna. Kommentarerna va så löjliga att jag bara började le och koka samtidigt....

För att komma på bättre humör så sökte jag på olika hundraser och liknande på youtube. Hittade en rolig film på en sött pittbull.  kolla in sötta muskelkapetet på filmen



Dagdrömmer



8/2 - 09

09,30 När jag vaknade i morrse hade jag en konstig känsla i kroppen. Jag va öm i axlarna och va helt tung i kroppen. När jag väl hade tagit mig upp ur sängen kom jag på vad det va. Förutom att klockan knappt va morgon så hade jag sovit på tre kuddar. Mina axlar va va såååå spända och det gjorde groteskt ont. Jag e nära på att få nackspärr. Hatar att få det. Måste försöka få lite massage under dagen. Att sova på för många kuddar samtidigt e aldrig bra.

Någon som har lust att ställa upp??


Veckans Sko

Har beställt ett par nya skor.

En bild säger mer än tusen ord

Klicka för att förstora bilden

Den här gången kommer skorna från have2have.se

En bra sida med mycket bra priser. Och nu har dom rea oxå.... Helt i min smak!!!



Kom upp i tid!

Kom i säng senare än planerat i går. Va kvar på spelvällen för länge. Vi spelade massor av olika spel. Det roligaste av dom alla va tennis. Det spelet man får med när man köper wii.

Jag och Cissi vann lätt över Macan och Putte... Jag säger bara 4-2 till tjejerna *yes*

I dag kom jag upp ( förvånadsvärt ) tidigt till jobbet. Jag han åka till Älvsjös konditori och köpa mig en frukost macka. Gött!
Vår nyrenoverade butik!
Älskar det konditoriet. Litet, mysigt och dom har underbara saker till salu. Vill man ha något specielt finns det där.




När jag satt på JM och jobbade så slog det mig att jag trivs med mig själv nu mera. 
Det e en underbar känsla att känna sig hel.

Det käns jätte kul, när man kommer och gästspelar på gammla jobbet, att man får ha hand om en lära direkt. Då vet man att dom fortfarande tycker jag gör ett bra jobb och är kunnig nog att lära ut.
++++++ En massa plus++++++



Gjorde bort mig på jobbet

En sak som alla som känner mig vet, är att jag älskar att köra bil. Efter nästan 6 år älskar jag det fortfarande. Jag har svårt att hålla mig till hastigheten som gäller på väggarna. På mitt jobb kör jag bil hela nätterna och många gånger glömer jag bort att jag kör firmabilen.

För två nätter sen, när jag hade varit på huset och tränat och va på väg tillbaka till mitt områdes kontor, körde jag och en kollega varsin bil på E4án. Det va helt tomt på vägen förutom vi två och en till bil. När vi kör om den tredje bilen, ser vi att även denna bil tillhör bolaget. Och ännu värre.. det va bolagets högsta nattchef.... Av alla firmans bilar, så bränner vi om chefen på e4án.

Det tog inte mer än tre minuter, för änns en från arbets ledningen ringde och berättade att produktionschefen hade ringt och undrat vad det va för idioter som körde bil 10 och 15. Helena fick ringa den arga chefen medans jag fick min uppläxning av arbetsledningen.

Vi körde 100 km / h på e4án som va helt öde och det lät som vi kört 160 igenom på en gångväg eller nåt. Jag fattar om ledningen blir sur om man kör som en idiot i tätbebyggt område men hallååååå.... vägen va tom.. Men men det är bara att vara tyst och ta emot. Inget annat vi kan göra.

Nä nu ska jag i väg på spelkväll med wii. Sedan kallar sängen på mig tidigt i dag. Ska upp och jobba på gammla jobbet i morgon kl:09.00


Dagens födelsebarn är min kära Alexandra



I dag för 25 år sedan föddes en mycket speciell människa. Alexandra Schulz från Skogås. Hon är underbar, snäll och mycket älskvärd.
Tyvärr jobbar jag i dag så jag kan inte komma och gratta henne som jag hade velat. men vi får ta det på måndag då jag e ledig....

Grattis Alex på födelsedagen. Tänker på dig.


Killar grabbar män

Det e roligt hur tidpunkten på dagen spelar roll i hur mottaglig man är för vissa saker. Ta mig som exempel. När jag har jobbat en hel natt är jag otroligt mottaglig för charm på morgonen. Mötar jag en riktigt sött kille på morgonen innan jag ska åka hem och sova så blir jag helt till mig.
Jag börjar fnittra och bete mig som en skol flicka.





Vägrar innse sanningen!!

Jag och min vän Cissi satt och pratade på mina föräldrars altan i dag innan jag skulle börja jobba. Hon berättade att även hon nu skaffat sig en blogg här på blogg.se. 

Vi satt och diskuterade lite och kom in på ämnet att "innse sanningen". Vi sa båda två att vi hade samma problem. Att tro på fakta. Om tex. en kille skriver ett sms eller ringer och säger att han tycker om dig. Det första vi tänker är " jo visst. Han vill bara ha om kull mig". Det vi igentligen borde tänka är " ååå va gullig han e. Vad glad jag blir att han berättar det. Han menar nog det han skriver." För varför skulle han ljuga?!

Jag och Cissi kom fram till att vi tänker negativt, för att vi varit i liknande situationer för många gånger, för att kunna tro det positiva först.
Någon sorts ändring måste ske i vårat tänkande enligt min mening.
Okej, vi brukar börja tänka positivt efter ett tag. Killen brukar få bevisa att han menar allvar först.
Jag tror helt änkelt vi måste tränna bort den här ovannan vi dragit på oss.
Lära oss att lita mer på det mot satta könet än vad vi gör nu.



Grattis på födelsedagen Fredde

I dag fyller en av mina kusiner år. I vanliga fall brukar släkten träffas på en fika då någon fyller år. Men i dag så går inte det. För att födelsedags barnet är inte hemma. Han är i Thailand på semester.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag vill också vara i ett varmt land, ligga på stranden med en drink och vara insmord i olja.

Aja... Hoppas du får en bra födelsedag Fredrik.


Kram kram

2/2-09

I dag va jag i skärholmen med cammen och handlade lite. Vi åt lunch med Cissi där. Testade någon ny pastarätt. Den va helt underbar. Jag måste äta den igen. Pasta med pesto och kyckling. Helt underbar.

När Cissis lunchrast va slut började jag och Cammen gå en runda i centrumet. Vi hade vissa saker vi skulle ha. Inget annat. Ett linne till Putte ( Cammens kille ) och duschkräm till mig. Men som vanligt när jag är i gång så handlade jag lite mer än det. Va inne i new yorker-butiken och hittade en jätte fin tröja. Den affären har jag i vanliga fall lite svårt för. Det är så konstiga kläder där inne. Men i bland har även dom något att handla.

Va inne i en av skärholmens frisörsalonger oxå. Den som ligger nära apoteket. Klippoteket tror jag den heter. Den har ett jätte bra utbud av schampo och balsam.
Jag tillhör en av dom som enbart handlar hårprodukter från frisörer. Inget skit från matvarubutiker mm. Håret blir så mycket bättre när man använder bra grejer. Och själv klart  har jag hittat en av mina favoriter bland dom dyraste produkterna.  Kostar lite mer men vådar sååååå mycket bättre.  Ett bra tips för er som har slitet eller blekt hår är den rosa serien. Den är speciellt framtagen just extremt skadat hår. Efter man använt den i några dagar känner man skillnaden. Håret blir silkes lent......


Snart är det dags för mig att åka till jobbet. Jag har en hel veckas arbete framför mig.  Är endast ledig på fredag kväll. Då jag enbart ska ägna mig åt att vända på dygnet, för att på lördag jobba dag på JM igen.


Bra gjort



Min bror och hans tjej har skaffat sig två katter. Roger och Gösta...... Dom kunde inte ha hittat bättre namn ( eller nåt )  Det e rätt kul faktist. Trode aldrig att håkan skulle köpa katt.
Dom gjorde något som jag tycker är jätte bra. Dom tog katter från ett katthem. Det finns så mycket katter som inte har ett hem. Katter som folk bara lämnat efter sig. Katter har lättare att byta miljö än vad hundar har. jag tycker alla borde göra som Håkan och Helene. På det sättet skulle många djur i Sverige överleva och mindre lidande skulle uppstå.

Dagens inlägg tillägnar jag Håkan och Helene för att dom gjorde en god järning. Bra gjort av er!!


RSS 2.0