31 Maj, 2010

Nu är det måndag och jag har inte åkt ner till Trosa. I vanliga fall skulle jag ha suttit i skolan just nu och väntat på att få gå på lunch, men nu sitter jag på jobbet och har precis börjat.
I går började jag faktist packa av vanna ner i min väska på kvällen men jag hejdade mig och la tillbaka allt :-)

I går efter jobbet va jag hos min moster och åt middag med moster & man, mormor, kusiner och kusinbarn :-) Fullrulle och lite lugn. Det va riktigt mysigt att sitta ute på deras altan och äta grillat.
Håkan ringde när jag satt och åt men det gjorde inget. Jag lämnade borde och valde att prata med min bror istället.
Jag blir glad att höra att allt går bra där nere nu. Han underbara flickvän är så sött också. Känns bra att han är där med henne.

Jag ska börja kolla på flyg nu. Förhoppningsviss kommer jag ner billigt och bra!!

Jag åkte hem till Cissi en sväng oxå efter middagen. Hon va nervös som bara den och behövde få prata av sig.

Varför undrar ni... Jo för att min Cissi ska på intervju i dag för att komma med i en dokusåpa som kommer spelas in om ett tag. Om hon kommer in komme rjag sitta klistrad framför tv´n :-)

Jag håller tummarna för dig min vän!

Madde maddis

IKEA-Mästarinna och sommarlov

Det va en hel vecka sen jag skrev nu. Ber om ursäkt för det. Denna vecka har varit seg men ändå stressig.
Jag har umgåts mycket med min vän i stugan och hjälpt till att plocka ihop möbler.

Jag kan meddela att jag är en mästarinna på IKEA-möbler.

Det kommer känns konstigt att inte kunna gå ner och säga hej när jag vill. Kommer kännas tomt. Kommer sakna!

Har under veckan även plockat ihop mitt rum på skolan också. Storstädat som bara den och fått möblera om även där. Fy fan va med saker man drar med sig ner på ett år. Tur att jag kört hem saker tre omgångar redan :-)

Efter det att jag delat på sängarna och jag åter igen fick en 90 säng, så kändes det inte som mitt rum längre. Jag och min underbara granne Ajdo städade våran del med bravur i uppgången. Det kan jag ju inte säga om vissa andra i min uppgång.

Får vi städ-böter från skolan tänker inte jag betala för att andra slarvar, det är en sak som är säker.

Skolavslutningen var i fredags. och konstigt nog var det inte många som grätt och höll på. Trodde det skulle vara många många fler som skulle fälla tårrar.
Kä'nns konstigt att inte se vissa människor mer. Vissa av de männsikor som man sett varje dag kommer jag aldrig mera se något mera. Konstigt men skönt när jag tänker på vissa.

Det roliga är att även fast jag varit sååå trött på internatlivet den senaste tiden vet jag att jag om några veckor kommer länkta tillbaka. Det är en j***a tur att jag fortfarande har vänner som bor i Trosa så jag kan åka ner och besöka lite. Internatlivet klarar jag mig utan men inte Trosa-luften..... Mina vänner här hemma tror att jag en dag kommer bli Trosa bo permanent. Vi får se hur det blir med den saken.
Madde maddis

Fin helg

Helgen har varit underbar. Tog det lugnt på fredagen sen lördagen va jag hos frisan sen iväg in till stan. Satt i Vanadisparken och drack vin på en filt med en massa av Annes vänner :-)
Efter det drog vi till Norrabrunn och kollade på lite komedi! Kul som bara den.
Hittade en jätte bra bar på odengatan sen också. Olssons skor heter den. Ass mysigt!

Under söndagen tog jag det lugnt. Kollade på finalen i hocky. Ja jag vet. Ni som känner mig vet att det inte är något som händer varje dag. Men jag måste erkänna. Det va faktist roligt att kolla. Ett helt gäng med människor som alla verkade leva hocky, andas hocky och äta hocky. Deras entusiasm smittade av sig och jag satt de sista minuterna och skrek precis som dom :-)

Madde maddis

22 Maj, 2010

Ska snart åka iväg för att hämta min frisör. Hon va på fest igår och kommer vara bakis som fan...

Men det gör inget. Jag litar på henne. Bakis eller inte så e hon duktig. När jag är klar där ska jag hem igen fort för att gör ordning mig väldigt fort...

I kväll ska vi fira Anne. Hon fyller år. :-)

I kväll blir det Party!!

Madde maddis

Gör alltid saker för din egen skull

Varför ska jag slltid göra saker för andra. Vad kan vara så svårt med att säga nej. Att säga ifrån.

Att känns sig dum. Att känna sig dålig. Att känna sig som att man är den enda som inte vill. Att inte säga ifrån eller stå på sig för mig är när jag vill göra någon annnan glad. Jag måste lära mig att göra saker för min egen skull. Att sätta stop när jag tycker det räcker och inte bara för att jag startat något måste jag avsluta det.

Varför måset jag alltid vara på vakt och inte vilja göra fel??

Jag gör saker för att andra ska må bra och få en njutning av livet men jag måste börja tänka mer på mig själv.

Madde maddis

Brännbol och solsken

Efter idag kan jag inget annat säga än att JAG MÅR BRA. Har varit ute i solen från klcokan ett och kollat på när skolan spelar brännboll. Jag hade ansvariet över vollybollen. Vilket vissade sig vara ett lätt jobb. det va ca sex styckna som ville sela under hela tiden. Men men då han ju jag sola lite och heja på mina kär klasskamrater som kämpade otroligt bra.

Just nu sitter jag i Sannas rum och kollar tv. Jag har hand om hundarna Bosco och Kaja i natt.

Va ute en promenad för en stund sen. Så underbart att vara ute på kvällen nu när det e ljust fram till tio, halv elva.

Madde maddis

Tack för maten

Finns det något bättre än att få sitta utomhus, äta grillat och bara njuta!


Madde maddis

Min kära bror, hans tjej och landet Kambodja

Nu har det hänt. Min bror och hans tjej har flyttat. Och inte nästgårds häller.

Dom har flyttat till landet Kambodja.

Bild tagen från google


Nästa gång jag får se min bror är i agusti när jag åker ner dit. Helt sjukt att inte få träffa honom alls.

Jag kommer sakna dig kära bror. Men du gör rätt i att göra detta äventyr. Man är bara ung en gång och vi finns ju alltid kvar.

Madde maddis

16 Maj, 2010

Arbetar söndagen är här. Jag sitter just nu och väntar på att klockan ska slå tolv. Då ska jag springa över gatan och beställa lite mat. Pizzerian öppnar då :-)

Hade jätte trevligt igår. Blev inge party party men det gjorde inget. Jag trivdes med stämningen.

I morse satt jag och Cissi på ballen med var sin kopp kaffe och bara pratade. Riktigt mysigt! Tänk att snart kan vi göra så hela tiden. För snart flyttar jag hem igen!

Madde maddis

Äntligen lördags kväll.

Nu är snart denna dag jord och jag börjar förbereda mig för att åka på fest hos Cissi.

Hoppas alla har det underbart.

Madde maddis

Rea med blå vecka

Va ute efter jobbet igår med enna sidan av jobbet. Mitt jobb har två "veckor" som jobbar mot varandra, Blå och Gul. I går va jag ute med blå vecka på Hamburger börs och såg på REA. Det va riktigt bra. Vissa delar av showen förstog jag inte men det har väl att göra med att jag bott på landet det senaste året. Eller??

Maten va underbart god men som på alla finare resturanger så betalar man mycket och får lite. Here gud, maten vi fick hade inte räckt till att få enbart Emil mätt, och sen va vi 13 andra också. Men men. De som fortfarande va hungriga när vi åkte hem fick väl stanna till på det gyllene Mét.
En av mina underbara kollegor bestämde sig för att bjuda mig på desserten som bestod av någon jätte fin choklad formad til en pyramid.
mmmmm Tänkte jag Det måste vara orgasmliknande. Fin choklad med någon ännu finare choklad fyllning.

När vi får in den är det en lite finare chokladpudding med havreflan. Den va otroligt god men inte värd 129 kr. Och även denna protion va minimal. Men som sagt sak det vara fint så ska det vara litet. Gott va det i alla fall.

Det blev en tidig kväll och när jag va tillbaka i huset för att hämta bilen stog jag och Jojo och snackade skit ett bra tag.
Det e en riktigt skönt tjej den där Jojo. Ska nog se till att träffa henne några fler gånger utanför jobbet.

Nu i dag sitter jag åter igen på jobbet för att göra det som förväntas av mig. Men innan jag kom hit fick jag känna av hur det är att ha lite alkoholproblem så att säga.
Klockan 10,00 stog jag utanför Bolaget och hängde på låset. Det var jag, en byggarbetare och några slitna männsikor som stog där och väntade på att klicket i dörren skulle höras, som signalerar att dörren är upplåst.

När klicket kom så rusade folket in och slet åt sig korgarna. Jag stog en sekund utanför och andades lugnt. Det slog mig att det är första gången jag e på bolaget på flera månader.

Jag handlade det jag skulle ha och när jag kommer fram till kassan hade det redan hunnit bli en liten kö. Jag står i mina egna tanker innan det är dags för mig att betala. KAssörska tittar på mig och säger något. JAg ser hur hennes läppar rör sig men jag hör inte vad hon säger... Ojdå.. Ursäkta vad sa du slänger jag ur mig. (hon måste ha trott att jag va full redan eller nåt). Det hon frågade efter va mitt id.. HA.... Legitimation tack! Och jag som blev kallad vuxen och gammal tidigare i veckan och nu måste jag bevisa att jag e över 20 år gammal.. Det gillar jag :-)
Madde maddis

14 Maj, 2010

Efter ett flertal timmar framför datorn börjar jag känna mig rätt seg. I går åkte jag dirket hem efter jobbet och la mig i soffan med ostbollar och popcorn. Filmen MAdagaskar gick varm i spelaren och jag kände mig nöjd med att bara vara hemma.
I dag jobbar jag till 17.00 istället för till 21,00 för att jag ska ut med några från blå vecka på jobbet. Sak bli riktgit kul att träffa dom utanför arbetet. Har aldrig varit ute med den delen av jobbet.

Ska till Hamburgerbörs och se på REA. :-)

Nykter och lycklig får jag vara i kväll. Ekonomin säger att det blir vatten hela kvällen :-)

Madde maddis

Mustasch kampen

Det har alltid varit så mycket fokus på rosa bandet. Nu tänkte jag skriva lite om mustaschkampen och vad det är för något. Mustaschkampen är ett sätt att vissa sitt stöd för de män som kämpar mot sin canser.
Prostata canser är den valigaste canserformen och forskningen gör allt som står i deras makt för att bekämpa den. Dom behöver därmot hjälp för att kunna bekämpa den. Forskning kostar pengar och det är något som inte växer på trädd. Jag måste säga att jag blir stolt över mina manliga vänner som ställer upp i kampen och vissar sitt stöd. Mustaschkampen är något starkt och fint.

Att få skansen att hjälpa sin medmännsika och gå ihop med grabbarna och odla lite mustach. Den är manligt med lite hår. Hur kan du få din mustash?? Stor och buskig eller liten och väl annsad?

Jag har bestämt mig för att bevaka mina vänners mustascher framöver.
Jag kommer fota och lägga upp de olika mustascherna jag hittar. Sen är det bara att följa hårväxten på överläppen på det manliga könet.

Fredriks hårväxtDen första mustaschen jag bevakar är Stensunds Fredrik. Han har låtit håret på överläppen växa ut några dagar och det börjar träda fram någon som skulle kunna kallas för en mustasch.
Folk runt omkring tenderar att påtala hans nya hårväxt och han börjar få problem att röra sig ute bland folk. Jag står vid han sida och stöttar honom. Vi får se hur Fredrik står emot allas komentarer och åsikter.
Fredrik, du gör ett bra jobb. FORTSÄTT SÅ!!!!

Detta foto har Fredrik tagit själv. Fotot jag har på hans hårväxt är inte alls lika bra.

Madde maddis

Nedräkning


Jag har upptäkt att jag räknat fel Det är inte alls 17 dagar kvar till avslutningen det är 15 dagar kvar!
Fan va underbart!

13 Maj, 2010

Torsdag och jag e hemma i sthlm. Känns riktigt skönt. Vi har lång ledigt från skolan eller så kan man säga ett mini lov. Slutade tolv i går från skolan och börjar skolan igen på måndag klockan nio :-) Ibland e det bra att vara student. I går efter skolan åkte ett gäng ner till Nyköping för att bowla. Jag, Prem och BPCissi va där lite tidigare än dom andra så vi satt vid hamnen och åt en glass först... Årets första glass vid vattnet. Tre kulor tog jag. Apelsinchoklad, nogat och chockladbrowni. Den gick ner kan jag ju säga.

Sen va det dags för att möta dom andra i bowlinghallen. Jag spelade som vanligt. ett eller två bra kast sen sattsade jag mest på rennan. Jag vill ju inte att dom andra ska känna sig dåliga så jag tar på mig den rollen.

Efter mycket skratt så va det dags att bege sig hemmåt till föräldrarhemmet. Kallt hade det hunnit att bli men det stoppar inte mig och Helena på våran resa hemmåt.

Väl hemma satt en liten Cissi på trappen och väntade på mig. Jag (som vanligtviss e duktigt på att planera) hade sagt till Cissi att jag skulle vara hemma en tid men så blev inte fallet. Cissi hade suttit på trappen och väntat i minst 20 min. Och sen när vi går in vissar det sig att min kära bror e hemma och hade inte hört när hon ringt på dörren. Så hon satt alltså utanför i onödan....

Aja. Hon va glad ändå för hon hade öppnat en öl och satt och njöt lite.

Grillen tände jag på och slängde på lite korv. Vilken kompination. Korv och rött vin.... Och vinet va inte äns gott så det blev bara ett glas.

Mot slutet av kvällen satt jag vid köksbordet och kunde knappt hålla ögonen öppna.

Kudden min skrek på mig på övervåningen så det fick bli en tidig kväll.

Madde maddis

Nedräkning

17 dagar kvar

God morgon världen!

Jag hade en rikgit underbar dag igår. Körde hoj ner till Nyköping via alla små vägar ner :-) Så lugn och harmoniskt på vägarna i solskenet. Känner mig verkligen fri i kropp och själ när jag vrider på det högra handtaget på landsvägarna. Tankade och åkte motorvägen hem. Får inte missa middagen!

Efter middagren besökte jag en kompisoch kollade lite film. Kunde inte hålla mig från min maskin så jag tog med mig kompisens dotter och drog ut på en tur till. Det va lite kallt dom sista milerna men det va det värt och det tyckte tydligen min passagerare också.

Gav lite massage innan det va dags för mig att helt slumra in. Kollade på en rikgit bra film med Brad Pitt innan jag somnade. Höstens legender!
Den va rikgtigt bra. Slår inte Dagboken (The noote book) men ändå otroligt värd att se.
Så har ni inte sett den SE DEN DÅ!!

Oj nu e jag sen till lektion.

Ha en bra onsdag. Det ska jag ha. Jag går på mini lov nu. Stockholm jag kommer hem!

Madde maddis

Nedräkning


Jag hade fel

Jag kan med glädje säga att jag hade fel i föregående inlägg.

Blir nog inge hoj åkande idag för min del. Tråkigt! Jag ska försöka sova lite sen åka och kolla lite film eventuellt.

Det blev i stället.

Sova innan middagen, sen på med skinstället för att handla lite små saker till Sanna som ligger hemma och mår dåligt. Jag skulle åka till Trosa men när jag kom dit ville jag inte stanna, så jag körde ut till Trosa havsbad sen tillbaka. Ville fortfarande inte stanna så jag körde till Vagnhärad (dom har affärer där också) men när jag kom ditt va jag inte nöjd, så jag vred lite på handtaget och åkte till Järna :-)

När jag kom tillbaka till Sanna undrade hon vad jag hållit hus.... Jag bara log och sa att jag haft egenterapi med min älskade :-)

Sen plaserade jag min nöjda kropp i hennes soffa och kollade på Mannen som kan tala med hundar. Tänk att leva Cesars liv. Det vore ju nästan som i en dröm.

Nä nu ska jag sova. Det är en skoldag i morgon också.

Madde maddis

10 Maj, 2010

Skolan är slut för dagen och jag sitter på rummet aldeles själv. Tog hem tv´n föra veckan så det e lite tomt tycker jag.

Hela dagen idag har varit konstig och lång. Jag har varit snurrig precis varje minut fram till nu. Från det att jag vaknade. Inte hjälpte det att knarka lite alvedon heller. Jag har suttit på lektionerna och varit som i en dvala. När jag blundade snurrade huvudet och när jag tittade va huvudet tugnt. Kanske har jag druckigt för lite för det kan inte varit att jag ätit dåligt. Jag har både ätit lunch och godis för säkerhets skull ;-)

Blir nog inge hoj åkande idag för min del. Tråkigt! Jag ska försöka sova lite sen åka och kolla lite film eventuellt.

I går när jag kom ner till skolan slängde jag och helena bara in våran packning och åkte ut på en sväng. Stackars Helena som åkte bakpå mig ner till Trosa fick ha båda våra kläder mm på ryggen i en ryggsäck jag fått från ett tidigare jobb. Den (vissade det sig) va inte så bra att ha. Den skar in i axlarna på lilltjejen så att hon inte kunde tänka på annant under de minuterna som det tog att åka ner.

Får se hur vi gör när vi ska åka hem igen på onsdag. Undra om det är någon som ska upp till sthlm med bil som kan ta pckningen med sig... Hoppas det för Helenas skull.

Nä nu ska jag sova lite. Sen är det middag.

Madde maddis

Nedräkning


9 Maj, 2010

Efter jobbet igår åkte jag in till stan och skulle ut på krogen. Cissi och Helena kom förbi JM för att göra ordning oss. Har nog aldrig gjort ordning mig så snabbt som jag gjorde igår.
Håret åkte upp snabbt i en hårklämma och sminket åkte lite snabbt på. Vi åkte iväg till ett litet ställe på söder som heter Högkvateret. Det va första gången jag och Cissi va något liknande. Det va intressant och spännande. Inte riktigt dom människorna jag brukar vara runt men det va kul att göra något nytt. Hade det varit bättre musik och lite större så man hade kunnat stå tre sekunder utan att bli knuffad ehade det varit rikigt bra.

Jag och Cissi tröttnade efter en timme och beslutade för att ta bilen till Patricia för att svänga våra lurviga istället.

Det va mycket som va första gången för mig denna utekväll. Första gången jag va på Högkvarteret, första gången jag va på baltikum-fest, första gången jag gör ordning mig för utgång på tio minuter och första gången jag går ut på krogen i låga skor. Det är någo jag inte vill göra om. FY FAN! Jag fick titta upp på alla människor (mer än vanligt ) det va inte många som va kortare än mig kan jag ju säga. Det va där emot inte första gången jag va nykter under en utekväll. Det e rätt skönt ibland att slippa taxi och allt sånt. Jag drack vatten och hade lika kul som alla andra på stället.

Efter Patricia körde vi till högbergsgatan och parkerade. Sedan gick vi ner till 54 och dansade dom sista timmarna.

Kvällen slutade med att jag hade en bil full med riktigt fulla männsikor. Kajsa e riktigt söt när hon fått i sig en eller två öl :-) Inte för att hon inte e söt när hon e nykter för det e hon.

Idag vaknade jag av att Jenny ringde vid halv tolv. Jag flög upp ur sängen och tittade ut på vädret. Molnigt men det regnade inte. YES!!

Jag och Hugo förra åretJag sa till Jenny att sätta på kaffe och förbereda sig på besök. Jag sprang ner till garaget och tog fram skinstället. Nu va stunden kommen. Jag skulle ta på mig stället.... Har jag vuxigt i omkretts eller inte under vinter halvåret. Jag tog ett djuppt andetag och drog på mig det...

Och till MIN STORA GLÄDJE GICK STÄLLET ATT STÄNGA UTAN PROBLEM.... YES!!


Tio minuter senare startade jag hojen och begav mig ut på väggarna med min älskade maskin!

Madde maddis

Nedräkning


8 Maj, 2010

Denna lördag blev både en besvikelse och en glädje med översakning.

Besvikelse för att jag inte kunde åka ut med hojen pga vädret, glädje och överraskning för att jag åkte till Tobbe och fikade med hans familj. Det glädjer mig att se honom lycklig med sin familj och att se hans tjej och barn må bra. Hundarna hans e väl uppfostrade och gosiga. Huset deras blir bara finare och finare.
Kan inte fatta att det va ett år sen jag va hos dom och fikade senast. Det måste jag bli bättre på.

Snart är det dags för mig att bege mig till jobbet för några timmars arbete.

Hoppas alla har en bra lördag.

Madde maddis

Nedräkning


Grattis på födelsedagen Vicke

Du e stark, snäll och underbar. Du är min vän och så ska det förbli.

Grattis på födelsedagen min vän.

Hoppas du får en bra dag.

(hittade tyvärr inget foto)

Madde maddis

Nedräkning



7 Maj, 2010

Denna vecka har jag varit på bra humör och känt mig rätt nöjd med livet.

Varför då undrar ni säkert...
Jo för att jag har på kvällarna gjort något annat än att vara på skolan. Jag har varit och fått agera en flyttassistent, pratat av mig, grillat med klassen, lyssnat på gittarspel och sett på några bra filmer.

Det är typ tre veckor kvar i skolan nu och jag länktar såååå mycket till avlutningen. Det är bara ett problem.

VAD SKA JAG HA PÅ MIG DAGEN DÅ SOMMARLOVET SKA FIRAS??

Ska det vara fint eller avslappnat?

Madde maddis

Rastlös

Första kvällen på hela veckan som jag är på skolan. Jag är rastlös och håller på att dö känns det som. Jag är lätt irreterad och är stirrig. Snart tar jag min bil och åker här ifrån. Hatar när jag blir såhär. Lätt arg inombords och ser svart....

Ska kanske ner till Sanna och säga hej eller så åker jag och kollar klart på filmen jag började se igår.

Kingdom of heaven med Oralndo Blom...

MMMM behöver jag säga mer. Den mannen skulle jag gifta mig med när som helst om han ville ha mig :-)


Madde maddis


Grill, folk, gittar och musik

Sitter och lyssnar på fin musik från en gittar och mår jätte bra. I dag har hela klassen varit hos majisterna och grillat massa kött och skrattat massor. Det va kul att se hur alla slappnar av när vi kommer utanför skolan och alla läxor.

Just nu känner jag mig riktigt nöjd med livet.

Kram på er alla

Madde maddis

Efter en bra dag

Efter en bra dag är det nu dags för mig att gå och lägga mig i sängen för att sova.

Denna dag har haft med allt som en bra dag ska ha. Först skolan, sen bra shoppingrunda med goda vänner, sen otroligt god mat med återigen goda vänner, mycket skratt och prat med dessa vänner och sist men inte minst en bra film som gick att skratta åt från början till slut.

Det är vad jag kallar en lyckad och bra dag!!

SOV GOTT ALLIHOPPA!

Madde maddis

Maj 1, 2010

Lördags morgon och jag har varit vaken sen halv sju. Sov på soffan i natt hemma i sthlm och det vissade sig inte vara så skönt. Det och för att jag hade en svart hund bredvid mig som hela tiden skakade på sig.

Jag tar allt från början. Denna vecka har varit en underbar vecka. Jag började veckan med att kolla på Winnerbecks konsert på dvd och hade det mysigt. Sen förberedde jag mig för den stora redovisning på torsdag. Det fick bli en power point pressentation. Slutresultatet blev riktigt bra.

Sanna i min klass ska jobba hela helgen och behövde någon som kunde ta hand om hennes kära Bosco över helgen.
Och jag som den otroligt snälla vän jag är sa att jag självklart kunde ta hand om honom.

( han ligger på mina fötter nu medans jag skriver detta )

Bosco är en snäll labbe som går ihopp med allt och alla. Eller brukar göra det i alla fall.... Det började med att han skäller ut min katt och sen kommer han lite på kant med en annan grannhund. Den snällaste hunden i området. Men det gick bra och ingen kom till skada.

Spenderade fredagskvällen hos cissi och drack lite vin. Bosco låg på golvet helt utslagen hela kvällen :-)

Vilken valborg va... När jag tänker på det får det mig att känna mig gammal.

Madde maddis

RSS 2.0