Äntligen skriver jag ett nytt inlägg!!

2009-08-16 @ 21:24:52
Hej allihoppa!

Vill börja med att säga förlåt för att jag inte har skrivit varjedag på denna semester. Jag har även tagit en liten minisemester från bloggandet också!

Jag lovar att det ska bli bättre när jag börjar skolan och återgår till någon form av vardag!

I går hade jag en middag med tjejerna. Det blev riktigt lyckat. Cissi och jag handlade innan alla skulle komma, Det va meningen att vi skulle göra maten i hop men som vanligt när jag och Cissi ska göra mat i hop så slutar det alltid med att jag sitter med ett glas vin vid bordet och tittar på när Cissi slavar vid spisen. Och om jag skulle få för mig att vilja göra något får ag oftast som svar att det blir inge bra om inte hon gör allt.. Jag är inte den som är den och ta en klunk till av mitt goda vin!

När alla hade kommit satte vi oss ner och åt en underbar lasagne.

Efter spelade vi sällskapsspelet " upp till bevis". Helt sjukt kul hade vi.
Jag och Bea försöker oss på att vinna spelets enna del!

Innan allt detta hände va jag på dagen ute med hojen och träffade mamma och pappa på mc-träffen dom annordnat. Jag åkte ut med några andra på mälarnrunt turen. Med mig fick jag en passagerare. Dottern till en av pappas vänner. Vi åkte och möte upp alla andra tusentals människor som skulle med på denna tur.

Skulle inte vara fel att köra lite...
Skulle verkligen vilja köra denna!

Såg endel underliga byggen som kallades hojar.

Nä vi kört ner till Södertälje typ, börjar min hoj bete sig konstigt. In på en mack och gubbarna jag åkte med började direkt kolla allt på min kära älskling. Kåporna åkte av så att han stog där helt naken.
Min hoj är snart nacken på denna bild
I alla fall vissade det sig att motorn hade började koka. Där va min tur över. Jag svängde runt och drog ut på motorvägen norrut för att ta mig hemmåt. Drog iväg ett sms till "mr dröm" och undrade om han hade lust och dra en titt på vad som är fel på hojen. Nästa vecka fick jag som svar.

I dag har jag inte gjort något alls. Legat i soffan och kollat på tv, tagit ett lååångt bad med alovera-olja och en god bok.
Behöver jag säga något annat!

Madde maddis

Kommentarer

Skriv något kul här:

Namn:
Klart jag ska bli ihågkommen!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0