Sjukskriven

Jag kom äntligen till läkaren. Kom fram till akut vårdcentralen kl 17.00. Besöket gick fort och på tio minuter hade jag fått det svart på vitt att jag inte va frisk... NÄHHÄÄÄ det visste jag inte!!! 
Jag kommer inte kunna åka ner till Göteborg på fredag, efter som deras son är så liten och inte tål så mycket.
Det enda jag kan hoppas på är att medicinen jag fåt tar bort symtomen fort så jag kan börja äta ordentligt snart.

Jag måste bara berätta för alla er som läser hur mycket jag tycker om mitt jobb. Har fåt sms från flera kollegor som undrar hur jag mår. Det är kärlek det. Varit borta en dag och dom saknar mig redan. Känns skönt att veta.

Saknar er också!!

Jag e såå ledsen över att jag inte kan ta mig ner till göteborg. Har saknat Malin nu i flera månader. Vi ses bara två gånger per år ungefär så det är livs viktigt att jag åker ner när det är bestämt.. Så händer det här. Malin är precis som jag, arbetsnarkoman ut i finger spetsarna! Att hitta en helg som vi är lediga i hop är ett pussel, som ibland tar lite tid.
Och jag som planerat att kolla på en tatuering där nere också. Masse ( Malins sambo ) har varit i kontakt med sin tatuerare och han skulle rita upp ett förslag till mig. Nu kommer det bli uppskutet också. Och jag får inte träffa deras underbara pins Loke.  Han har säkert blivit jätte stor nu.

Malin och Masse på en rock-konsertLilla Loke
Bilderna är tagna för nästan ett år sen.

Maddemaddis

Myror i baken

Sov kanske 3 timmar i natt. Gick inte och sova med kaktusen i halsen. Men jag överlever. Gick upp kl: 08.00 för att ringa vårdcentralen. Helt jävlar sjukt. Jag ringde exakt samma tid som dom öppnade telefonslussarna och ändå fick jag vänta till 09.10 tills dom ringde upp... OCH vad får jag för svar. jo. "vi har inga tider kvar i dag. Efter kl 16.00 kan du ringa akutvårdcentralen i liljeholmen" Va fan jag skiter i detta nu.
Jag får hoppas på att jag blir frisk i morgon. Jag orkar inte vara hemma längre. Detta är tredje dagen och jag börjar bli såååå rastlös. Jag orkar inte ligga i soffan en dag till...
Nä nu har jag bestämt mig. Jag åker till mamma och pappa, och lägger mig i deras soffa. På det sättet får jag i alla fall lite sällskap.

Maddemaddis

Sten i halsen

I går låg jag i soffan hela dagen och halva natten. Fick i alla fall några timmars sömn. När jag vaknade i morse kändes det som om, allt det jag kände i går,  hade fem dubblats.

Men men någon smart människa sa till mig någon gång: Det som inte dödar, det härdar. Det stämmer får man hoppas.

I dag har jag tagit mig från sängen till soffan och sedan tillbaka till sängen. En sak som är bra med att ha ont i halsen är att man äter mycket mindre..
Fan, fortsätter detta blir jag nog av med några kilon *ler* Det är ju aldrig fel det

Jag har bara haft en tanke i huvudet i dag, efter som jag inte jobbar i natt går jag misste om något bra!

Maddemaddis





Killar killar killar...

Vad gör de annat än pillar?

De låtsas söka tröst

Men egentligen vill de bara klämma på ens bröst

De är romantiska och kommer med rosor

Men är de inte nöjda förrän det fått av ens trosor

Det är som en ren reflex

Att de genast tänker på sex

Man blir så kär

Men tyvärr är alla lika som bär

Kommer och sårar

Och vi drunknar i tårar

Men vi återuppstår

Och ni killar våra hjärtan får

För det är faktiskt killar

Som vi här på jorden gillar

Lite rolig dikt. Gammal men ingen har sagt att gammal är fel!

Maddemaddis


Ont i halsen

Va hemma hos Cammen i går. Det va helt ok. Lite nytt folk. spelade spel och drack alkohol. Sedan helt plötsligt så bestämdes det att vi skulle till en garagefest i Sätra. Och FY FAN!!! det va det värsta jag varit på. Inge folk , helt dött och ur tråkigt. Och jag som precis fåt dit två killkompisar. Dom åkte på att få skjutsa hem mig och Alex.

Tack Putte och Mackan!

I dag vaknade jag upp med ont i halsen.. Helvete känns som en jävla sten i halsen. Kan knappt svälja.  Inte kul.
Är lite fundersam också. Över vad spelar ingen roll.

Maddemaddis

Nostalgi

Jag tillhör den årgången av människor som växte upp med roliga och kreativa program......
Surfade runt lite på nätet och kom in som vanligt på youtube. Hittade några klipp från förr. Kolla på dom dom e asss roliga.

Maddemaddis

Pub-runda!!

Va inne i stan i går och tog en eller två för många drinkar. Mot slutet av kvällen snurrade det rätt ordentligt i huvudet. Fast även fast jag var full betäde jag mig rätt bra faktist. Ingen "dagen efter ångest". Bara glad!! Jag och Jens gick götgatan fram och tillbaka. Kul som fan va det!  
Det får vi göra om någon gång tycker ja.

Nu ska jag dra i väg till Helena för att äta våfflor..mmmmm!! Sen ska jag till Cammen för att gratta henne. Hon ska ha över lite folk i kväll. Så det blir nog en eller två drinkar i kväll med.

Maddemaddis

Grattis på födelsedagen

Dagens grattis går till två personer.
Bea och Cammen.
ojojoj vad gammla ni börjar bli nu ....... Ni e underbara vänner.


Maddemaddis

Bränna pengar

I går va jag på resturang Söder kisarna och  åt middag med Cissi, Helena S, Puschan och så födelsedagsbarnen Bea och Cammen. Jätte god mat och sällskapet va som alltid perfekt. Ölen va underbar och chokladtårtan va sååååå smaskig.
Det är så det vattnas i munnen

Efter gick jag och Cissi på en pub-runda på söder. Blev en tidig kväll. Rätt skönt faktist.





I dag har allt gåt på akord. Gick upp vid tio, Natta kom vid elva satt i bilen på väg till Ikea vid 12( Förhandlade mig som vanligt). Sedan bar det av till Jula sedan Rusta. Handlade äntligen upp pressentkorten jag hade där.
Så nu gott folk har jag en kolsyra maskin.. och en popcornmaskin!

Råkade låsa in nyklarna i bilen så jag och Natta fick åka till mina kära föräldrar för att hämta extra nycklarna. Tur att det ligger ett par där.

När vi  väl kom hem till mig så började vi bygga. FY FAN va mycket skruvar och skit det va. Tog en hel evighet innan skåpet satt på väggen.
Natta kunde ej stanna tills allt var klart. Hon var tvungen att åka och hämta sin lilla prinssesa på dagis. Jag fortsatte sätta i hop skohyllan och hatthyllan. Och jag vet inte vad jag gjorde för fel när jag mätte allt, men på något konstigt sätt va skohyllan för lång för den väggen jag har planerat att ha den vid. Helvete. Aja det får gå ändå!!

Och när det va dags att sätta upp hatthyllan insåg jag att det var omöjligt att få det gjort snyggt helt själv.

Gud vad jag skulle vilja ha en man som tar hand om mig just nu. Då hade det inte varit ett problem. Då hade jag haft någon som höll i medans jag skruva. *drömmer bort*

Maddemaddis

Leeeedddiiggg

Sov någon timme så var det dags att sätta igång. Lägenheten såg ut som om en orkan gåt igenom den. Tvättmaskinen är i gång, damsugan framtagen, damtrasan är redo och saker är upp plockade. Allt är förberätt för en förmiddag av städning. Synd bara att jag glömt köpa frukost så jag kan få energi för att utföra ett bra jobb.. Men men jag överlever.
I kväll är det middag för Bea. Ska bli riktigt kul.

I natt var jag på så dåligt humör att jag glömde skriva om mitt besök hos frisören. 4.5 timmar tog det sen var dom klyvna topparna ett minne blott. Sandra gör under med en sax och lite färg.
En otroligt snäll liten själ kom in till stan och hämta mig för att skjusa mig till jobbet.  Tack för det!

Maddemaddis


Helt död

Sååå tråkigt att arbetsveckan ska sluta dåligt. Jag har varit på ett sååå dåligt humör hela natten. Det har tagit all min ork. En sak som hände som gjorde att en annan sak hände så blev det fel och så slutade allt... eller jag vet inte om det slutade för min kära AL tog hand om allt, så jag fick gå och vara arg och oroa mig hela natten i stället.
Jag gjorde rätt men allt blev fel. FAN OXÅ!!!

Aja vad kan jag säga. kommer aldrig mera göra om det. Skiter i vem det är nästa gång!

Maddemaddis


Samtal från Trosa

Gick upp som vanligt vid 14.00 i dag. Tog det lugnt. Planerade att åka och handla lite innan jobbet, mer än så skulle jag nog inte göra.

Sen ringde telefonen.. Kände ej igen nummret så jag svarade så korrekt som möjligt "A det är Madeleine" som svar får jag....... " AAA heeej Det är snygg Joel"  Ett självutnämt smeknamn. Han säger att om ingen vill ge honom ett smeknamn så ger han sig själv ett... Han har till och med skrivit Snygg Joel på arbetsbilen. Man får inte vara dum inte!!.

ÅÅÅ va kul. Joel är en gammal kompis till mig och Cissi från Trosa, som jag inte träffat på ett tag. Han va upp i Stockholm och hade lite tid över att slå ihjäl.. Han kom förbi och vi åt lunch på Alberts grill i Hagsätra ( ett bra gatukök förövrigt ). Pratade en massa skit om både gammalt och nytt.

Efter det drog jag och handlade lite, sedan skrek arbetsbilen på mig. Jag var lite tidig ( eller snarrare lite mer än en timme tidigt ) men men det gör inget. Som den arbetsnakoman jag är så började jag jobba på en gång.

Snart är denna passvända över och ledigheten står runt hörnet och väntar på mig. Även fast jag tycker denna passvända varit ovanligt bra pga vissa orsaker, så har jag häller aldrig länktat efter ledigheten så här mycket på länge.  Har så mycket roliga saker inplanerade.

Ha det bäst allihopa. Ta hand om er till nästa gång.

Maddemaddis

Inte långt i från depression

Jag bli så jävla trött... Vaknade i morse och mådde as bra! Solen sken och jag skulle träffa Cissi för söndags lunchen. Jag slängde mig in i duschen och åkte i väg så fort jag kunde. Cissi väntade så snällt så på den vanliga platsen vid BMW-rondellen.
Maten var, som vanligt, jätte god. Under måltiden gjorde vi misstaget och kollade ut igenom fönstret... Till våran förskräckelse ser vi hur solen försvunnit och sakta sakta dalar små små snöflingor ner till backen. HELVETE!! Jag som varit på så bra humör dom här sista dagarna. Solen har get mig extra energi. Jag har varit ett stort energi paket som hoppat runt. Men om inte solen kommer tillbaka snart igen så kommer den energin övergå till depression och trötthet igen. FAN OCKSÅ!

En sak som gjorde mig på otroligt bra humör i dag i alla fall, var att det blev bestämt att jag ska gå på thaiboxnings galan i Solna i helgen. ÅÅÅÅ vad jag länktar. Jag får med mig ett otroligt roligt och bra sällskap också. Vilket inte är helt fel *ler*

Maddemaddis

Jobb jobb och åter jobb

Vad kan jag säga. Mitt jobb är inte alltid tråkigt. I går satt jag barnvakt åt pundare och i dag tog jag fast någon dum jävel som tog massa godis. Varför e man så dum att man tar en massa saker? när man ändå ska betala varor som kostar 5 gånger mer än det du tar.
Dagens dum jävel kunde inte äns vänta tills han hade fåt sitt svenska person nummer, utan det va han nog med att säga, att det kommer om 6 dagar..
Som om jag bryr mig om det.  Hoppas han inte får stanna i huvud taget. Ska man få stanna här, borde det fan krävas att dom skötter sig också.

ÅÅÅ jag länktar till i morgon nu. Ska träffa Cissi och äta lunch.
Det börjar bli lite tradition, söndags luncher med Cissi!

Maddemaddis

Underbara fredag

Hela fredagen vissade sig vara bra. Dagen som natten.

Fick kramen jag väntat på.

Började dagen med att fixa ordning i köket efter torsdagens målarverkstad. Satte upp tavlor och diskade upp disken efter mig och tjejerna.
Sedan bar det av till Helena för att fika lite och få sig några bra nyheter..
Kom till jobbet och allt va bra. Bilen var tvättad och tankad. Inga enorma förändringar. Jag missade mötet på torsdagen
( jag låg på skönhets kliniken i stället ) så jag fick en snabb uppdatering.

Natten flöt på utan några störe anmärkningar. Fick stötta en kollega och vänta på "blå vitt". En ung pundare hade tagit sig in i ett trapphus för att sova.. ajaj får man inte göra!!!

Maddemaddis

Hope and Glory



Bättre än orginalet om jag får säga det själv!!!
Låter  nästan som en kille jag känner.
Maddemaddis

Rött och svart

Rött är färgen jag hade i ansiktet när jag gick ifrån skönhets kliniken. Behandlingen jag fick i dag var helt underbar. Portömningen gjorde ont men det va sååå värt det. Jag kommer verkligen göra om det igen. Och jag ha sama tjej. Fick med mig hem en liten burk av av dagkräm som tydligen ska hjälpa mot blandhyd.
Träffade en av läkarna som utför plastikoperationerna där. Han va perfekt solbränd och hade ett perfekt leende.
Undra om han har haft en kollega till hjälp?!

                      Före                                                   Efter
Har ej noppat på två månader. Innan jag la mig i stolen på skönhets kliniken!
           Dom blev inte helt som jag vill ha dom men det gör inget!

Svart  är färgen jag nu förtiden har på en av väggarna i köket. Det blev såå häftigt. 
När jag kom tillbaka från behandlingen åkte jag i väg till Hornbach för att innhandla den tänkta köks färgen. Eftersom lilla Maddis åkte själv och handla, åkte ju självklart lite mer än fägen ner i kogen, gorm´e kattmat, kattgodis, listfärg och en målarhink ( vad jag nu ska ha den till vet jag inte ). När jag fram till kassan för att betala skulle jag ställa upp korgen på disken. eftersom den lilla korgen var överfull råkar jag ( själv klart ) komma åt lilla färgburken så att den ramlar ur korgen och ner på betong golvet. Pang lätt det, så rann det ur vit färg på hela golvet. Upps!!
Måttligt pinsamt. Kändes som om alla i butiken kollade på mig och skrattade. Hon i kassan rullade med ögonen och kallade på en kille som kom och började ta upp all färg. Han där emot va jätte snäll.
Bästa av allt.... Han hämtade en ny burk åt mig och jag betalade endast för den jag fick med mig hem. Tur att jag slapp betala den jag kastade på golvet.

Alex och Cammen kom över på kvällen så satte vi igång att måla. Efter vi målat klart väggen fortsatte vi att måla naglarna...

Själv klart så var jag tvungen att fota lite så att alla ni som läser bloggen kan få se hur allt går.
Köks väggen innan jag målat den.






I morgon ska jag sätta upp tavlor, byta till en annan lampa och sätta dit en vas så att det blir riktigt snyggt. Sedan ska skåpsluckorna in på lackning, listor ska sättas upp och golv ska läggas.
Det kommer bli jätte bra när allt blir klart.

Juste
Måste berätta om något underbart.
Alla som följt min blogg vet att jag har haft lite problem med Svenne och hans lek i kattlådan. Jag försökte med allt. Inget fungerade så jag beslöt mig för att köpa en ny kattlåda ( en ordentlig ) från Sea hund och katt med kattlucka.
Jag böt också sanden till en som inte dammade alls.
Köpt på Rusta.. Inte det bästa valet jag gjort måste jag säga!!

Nu har jag haft den nya lådan i några dagar och jag e såååå nöjd med resultatet. Den nya sanden gör att han inte drar med sig lika mycket sand ut i lägenheten och luckan gör att när han får för sig att leka lite i lådan så stannar det i lådan.
För er som har katter som också leker i lådan så är det ett hett tips att sätta på en lucka. Det blir inte lika kul att leka då.
En bra kattlåda!!!

Det var allt för mig denna gång.

Kram på er!
Maddemaddis

Tack farfar!!

I går när jag kom hem från jobbet låg en stor överraskning till mig i ett kuvert innan för dörren. Farfar hade fåt för sig att ge mig och Håkan var sin pressent. Tack tack tack!!! Vad det var tänker jag inte berätta. Det blir våran hemlis, farfar!!

Sitter just nu hemma hos Cammen och dricker kaffe. Som jag alltid gör när jag är här. *ler*

Vi ska snart dra oss in till stan för att gå på en skönhets salong. Cammen fick när hon fyllde år för ett år sen ett presentkort för ansiktsbehandling. Och nu ska hon göra slag i saken och använda den. Jag som såååå gärna också ville följa med får dock betala behandlingen helt själv. Det ingår formning av brynnen. Hoppas dom gör ett bra jobb. Jag har låtit ögonbrynnen vara i nästan två månader nu.. Jag har ingen form på dom längre. Har inte varit så här hårig på flera år.... Så dom har lite att jobba med *lol*

Skriver senare i kväll när jag kommer hem. Ska ev. måla lite i köket i dag också så dagen kommer nog sluta rätt sent.

Maddemaddis

Tingeling ryssarna

Helt jävla sjukt. Kan inte folk fatta ironi. Kan man inte skämta längre eller?!
Folk runt om i världen tror ju alla svenskar är blonda bimbos med stora bröst blåa ögon, med ett iq på 10 och att det går isbjörnar på gatorna. Går vi ut med ett stort pressmeddelande och skäller ut vartenda land i världen eller??? NEJ!

Vi skrattar lite och tar det med en klack spark..

Så vad är då ryssarnas jävla problem?!

Ett litet meddelande till alla ryssarna som faktist tog detta som det var, ett skämt: lär ut hur man tar ironi till era landsmän. Dom verkar behöva en lektion ibåde det och humor.

För er som på något konsigt sätt faktist har missat anledningen till att Rysland nu är ganska så sura på svenskarna och varför dom nu KRÄVER en offciell ursäkt av regering mm.

Håll till godo.  

Aftonbladet.se har översatt vad dom igentligen sjunger om och lagt ut det på deras sida. Gå in där så får ni se.
Men i korta drag är ca 70 % av allt bara babbel.. Det betyder inget och i 30 % sjunger dom om alkohol, några namn kommer upp och sedan skålar dom till globen.

Maddemaddis

Jaha.... en ledig dag framför sig..

Jag har jobbat inne på radion och inte fåt njuta av den otroligt underbara solen som tittade fram i dag. Jag va sååå arg över att jag var tvungen att jobba.
Fick en plötslig känsla och infall att sitta ute på en bänk och äta mjukglass.... Med en sött kille vid min sida att prata med... Sen insåg jag att det inte var möjligt. Jag jobbar och den sötta killen jag ville ha vid min sida gjorde något annat. Vad vet jag inte. han va inte på jobbet i alla fall... ;-)

I går var jag, efter jobbet, med Cissi på handledarkurs för övningskörning.
FY FAN!!!
Så jävligt utråkande. Asså.. Tre timmar av reputioner av det man läste på teorin när man tog körkortet.
Jag hatade det då och jag upptäckte, att jag inte tycker om det bättre nu.
Tack gode gud, att jag tog körkortet när jag gjorde det. Från den 1 april, ska dom tvingas att gå yttligare en kurs.

Jag lider med er Cissi, Bea och Cammen. Ni kan inte ha kul att plugga till det där jävla kortet. Det är inte svårare än när jag gjorde det. Det är bara tråkigare....

Men håll ut.
Vad är några timmar av ett liv, gemfört med friheten av att kuna göra vad man vill NÄR MAN VILL....


Nä nu måste jag sluta. Jag ska in till stan och möta några kollegor. I kväll ska det ölas....

Puss och kram, och nyp på tjärten!!
Maddemaddis






23.00  Vad kan jag säga..... Tog en grogg hemma innan det var meningen att jag skulle åka in till stan.. Så gjorde jag det förödande misstaget med att sätta mig i soffan ett litet tag.. och vips så hade jag satt mig tillrätta mjukt och skönt. Mina två fulla kollegor hörde ej av sig för äns klockan 22.00 och då ville jag inte alls åka in. Så just nu, i skrivande stund, sitter jag med en grogg i handen och kollar på en fransk, amrikansk film... Tragiskt om jag får säga det själv!!!!!
Så kan det gå i bland.

Maddemaddis

Vattenkonst


Kolla in denna video. Så vackert. Det är inte bara människan som kan leka och skapa konst.





Maddemaddis

Ett år känns som ett ögonblick!!

ETT ÅR, ETT ÅR, ETT ÅR

Ett år sen du somnade in i mina armar. När jag tänker tillbaka fylls jag av känslor.

Du va så underbar Xena. Det känns skönt att veta att du har det bättre i himmelen.
Saknar dig i bland så hårt att det gör ont.


Underbar och älskad!!
Maddemaddis


Kul att lära sig något nytt

Ja om jag säger så här.. I dag har jag haft allt annat än en aktiv dag.. Det var meningen att jag skulle ha städat, diskat, handlat färg mm. Och hur mycket av det tror ni att jag gjorde?! Inget alls..  Jag fassnade nämligen framför datorn. Forskade lite i hur man ändrar på bloggen. Vilken djungel det är.. HTML koder hit och HTLM koder dit....Blev lite över amitiös och lyckades trola bort kommentarfältet... Som tur är kan min kusin en del om allt det här, så hon fick ryka in och hjälpa mig att få tillbaka allt... Tack Jessi! Men ut över det gick allt otroligt bra. Riktigt kul när man börjar få kläm på det. Helt plötsligt var klockan massor och jag hade inte gjort något annat.

Aja får ta det allt det i morgon. Jag ska jobba lite extra i morgon igen. Och efter det ska jag i väg till fruängen.. Det ska bli riktigt kul. Ska nämligen på handledarkurs med Cissi. För att hon ska få övningsköra med mig måste vi gå på en sån där kurs.

Juste... I dag fyller Svenne 6 månader. OCH jag har haft honom i en månad. Eftersom vetrinären ( som Alex tog honom till ) inte visste exakt hur gammal han var, bara att han var under 6 månader då, så bestämde jag att han va 5 månader när jag tog hem honom.


Maddemaddis

Ursäkta oredan

Jag ber om ursäkt om bloggen ser lite konstig ut när du kommer in. Jag håller på att städa lite och ändrar om.

Innom kort kommer allt bli snyggt här inne.

Mer besökare

Vill du att fler ska hitta till din blogg. Att fler ska komma in och läsa om dina roligheter.


Klicka här  och följa anvisningarna. Lätt och det går fort.

Vet att det låter som reklam men det är det inte..

Kram kram på er alla
Maddemaddis


varför kan man inte bara vara utan dom!!

Va och fikade med Cissi och Cammen i skärholmen innan jobbet i dag. Eller vi åt lunch först sen tog jag och Cissi en fika. Passade på att göra syntestet för körkorts tillståndet också.. Ska ju ta arslet ur vagnen, och fixa det tunga körkortet för mc denna sommar. ( har sagt att jag ska göra det i typ 4 år nu )
Under lunchen pratade vi lite om "dagen efter" ångest. Cissi hade lite problem att konsentrera sig på lunchen, hon kollade nämligen hela tiden, stirrigt, runt om kring. Orolig att fel person ska komma gående i en av gångarna i centrumet.
Hon var nämligen full i går och var lite uttråkad när hon kom hem från krogen. Och som alltid när man är uttråkad och full så kommer mobilen fram. Precis som jag brukar göra, tar cissi fram telefonen och sätter i gång och messar den enna efter den andra.. Inte smart gjort Cissi.... Efter som hon messar en kille om en annan... Och till saken hör att hon jobbar med båda... AJAJ

Så när vi satt där och åt våran mat var Cissi liksom lite orolig att dom skulle se henne och komma fram och säga något.. Dom kom gående när vi satt och fikade, men dom såg oss inte.
Jag tror för visso att det inte spelar någon roll.. Va fan! Killen borde bli smickrad. Det e väl bara att säga, jag står för att jag tycker du e sött.. Ingen big deal.

Så tillbaka till "dagen efter" ångesten... Den kan verkligen smyga på en som en tiger på savannen. Inte ont annande så sitter den där på ryggen och försöker äta up en. Om man är lugn och inte slår emot så brukar det gå bra... Bara mindre skador¨skredda.

Jag ( som är mästare på "dagen efter" ångest ) brukar göra som strutsen, stoppa huvudet i sanden och låsas som inget har hänt. Brukar fungera för min del. Tids nog glöms det bort och allt är åter igen som normalt.

Hur man tar kontakt med killar,  spelar ingen roll. Man kan inte vara utan dom. Vi vill att dom ska ge oss uppmärksamhet. och när vi inte får det så blir det lite fel ibland. Där av ångesten dagen efter. Själv klart vill vi ha uppmärksamheten från dom killar vi vill ha.. Inte dom som vi inte vill ha.. Det är där det svåra kommer in. Hur fan ska dom veta att vi vill ha dom utan att vi gör något för att vissa det??!!
Maddemaddis


Så fin låt



Ville bara lägga upp en av mina favoritlåtar.

Maddemaddis

Underbara solen

Vaknade i dag av en underbar känsla i kroppen. Jag hade ett leende på läparna och njöt av att vara vaken. Varför undrar ni?! Solen sken utanför fönstret och snön var nästan borta. Underbara solen var frame!!

Jag vill ha sommar nu. NU NU NU NU!!

I går när jag jobbade hade jag lära med mig. Kändes konstigt att ha sällskap med sig hela tiden. Har liksom vant sig vid att vara själv i bilen. Okej jag brukar prata i telefonen men det är inte samma sak.
Det var kul men påfrestande.

I natt är det åter igen dags att jobba. Fredagen den 13. Föra månaden gick ju den dagen otroligt bra, hoppas på att denna dag går bra också.

Kram på er alla
Maddemaddis

24/7 - 25/8 yes yes

I bland e det såååå skönt att sova.  Jag har sovit som en stock. Sov ju inte på 24 timmar så när jag väl kom i säng i morrse vid 7-tiden slocknade jag direkt. Sov till halv fyra i dag på dagen. Helt sjukt. Brukar inte sova så länge men men jag behövde väl det.

Gissa vad detta är......

Jajemen.. Semestern är bekräftad
Just det.. Det är en bekräftelse att min semester är godkänd.. En månads frihet!!
Så nu är det dags att sätta sig ner och planera en roud trip.. Oja!!
Maddemaddis

Sista dagen på Stensund för denna gång

Eftersom jag jobbar i natt, kunde jag inte vara kvar på Stensunds Prova på dagar längre. Tråkigt men sant! Kändes riktigt mycket i hjärtat, när jag körde där i från. Så mycket känslor från förr kom tillbaka. Oavsätt vad som hände den gången, trivdes jag där. I den miljön och på den skolan.
I dag fick vi vara med på lektionerna eleverna hade. BP hade en lektion om sociala nätverk. Såååå intressant. Kunde inte sluta ögonen en sekund av räddsla för att missa något.

Det enda jag kan göra nu är att vänta. Vänta på att bli antagen. Vänta på besked. Vänta vänta vänta!!!
Tänk om man kunde få svar på en gång.

Dom andra som var där för "prova på dagarna", va såå sköna människor. Kan bara hoppas, att även dom kommer in i agusti. Jag åkte ju direkt efter lunsch och jag glömde att ta deras facebook. Attans!!

Så om någon av er är inne och läser min blogg, kommentera inlägget och skriv ner mail eller namn så jag kan adda er.

Maddemaddis

Tog några ego bilder på Stensund


Sprang på en gammal kompis som pluggade på stensund samtidigt som jag 2004.

Tillbaka till stensund på "prova på"

Vaknade i morse av ett ryck. Väckarklockan hade ringt flera utan att jag hört den och Svenne lekte i vardagsrummet. Trodde jag hade försovit mig. Fan också av alla dagar, ska jag försova mig just i dag. Helvete!!!

Hoppade upp och kände hur mitt dåliga humör kokade i mig. Hur i helvete kunde jag missa väckarklockan. Tog telefonen och kollade på klockan.

Gissa om jag blev lättad när jag såg att klockan bara var 07.40. Jag hade bara försovit mig i  10 min... Tack gode gud!!
Kollade igenom packningen en gång till så att jag fåt med allt. Allt klart. Nu var det dags att ringa Helena för att kolla om hon var vaken. Det var hon. Bra, då var det lugnt. Påminde henne lite om när jag skulle komma, så att hon inte gick hemma och drog fötterna efter sig ( som hon brukar göra ).

Mamma ringde och var otroligt orolig för mig.. Det hade börjat snöa och det hade blivit glas halt ute. Hon tyckte inte om att jag skulle ut och köra ända ner till Trosa i snö ovädret. Jag fick lova att köra försiktigt och att jag skulle höra av mig så fort jag kom ner. Det gjorde jag och då lugnade hon ner sig. Lilla mamma är så söt.


Jag och Helena satt, i alla fall, i bilen tillslut på väg till Stensundsfolkhögskola, för att träffa våra ( förhoppningsviss ) framtida lärare.
I dag var nämligen "prova på dag" på skolan, vilket menas att man får träffa lärare och elever som studerar den kursen som man vill söka till.
Eftersom jag gått på skolan tidigare så hade jag inga problem att annpassa mig. Gammla lärare kom fram och ville prata. Receptionisten kände igen mig och jag träffade elever som gick med mig som ,precis som jag, sök sig till baka.

Det roligaste var, att jag fick reda på att en av lärarna faktist varit inne och kollat på denna blogg. Kul måste jag säga.

Nu när dagen lider mot sitt slut så är jag riktigt glad. Det känns hur bra som hälst att vara tillbaka. När Kent ( ansvarig lärare för behandlings pedagogs linjen BP ) pratade med oss så tyckte jag att det va ju så här det ska vara. Jag ska sitta vid skolbänken igen, för att fylla på hjärnkontoret med ny info. Allt han sa och tog upp va intressant.

Okej! mycket av dagens information som tagits upp visste jag redan, men det är alltid bra med repition. Det va ju ändå 4 år sedan jag slutade på denna skola.

Människorna här är så olika att det är omöjligt att inte hitta någon man har roligt med. Helena sa till mig under middagen att hon inte kunde fatta att så många olika människor och stilar kunde vara under samma tak. Och jag förstår hennes reaktion. Jag hade samma reaktion när jag för första gången satt i matsalen med alla.

Nä nu kan jag inte skriva mer. Måste ut och vara social med alla andra.

Kram på er alla. Skriver mer i morgon. Ni som läser bloggen, är ju som alltid, först med att bli uppdaterade.

Maddemaddis


Mitt hjärta tillhör Xena

Satt och gick igenom mina foton och kom in på Xenas fotoalbum. Gud vad jag saknar henne. Skulle verkligen vilja ha henne tillbaka.

Ingen kommer någonsin kunna ta över hennes plats i mitt hjärta. Den platsen försvarar jag med mitt liv.

Puss puss Xena. Glömmer dig aldrig!!
Min underbara hund Xena. Saknad och älskad!

Maddemaddis

Loppmarknaden

Innan jag ska börja att berätta om dagens äventyr i Vårberg så tänkte jag skriva lite om nattens samtal. Jag gick och la mig rätt tidigt i går. Runt tolv eller nåt. Hade legat i sängen ca 30 min när telefonen ringde. Jag hade lovat att hämta Håkan så jag svarade lite piggt och frågandes "e du redo för mig". Det va inte Håkan som ringde, utan en otroligt full kille vars namn jag inte tänker säga i denna blogg.

Han tyckte jag skulle komma in till stan eller så skulle han komma till mig... Jo, men visst du. För jag var verkligen på det humöret efter en dag med målarkläder och damm.  Han fick klara sig själv i nattens kyla.

I dag började dagen 07.30 med att soppa efter Svennes lek i kattlådan. Badrummet var full med sand. Efter det kunde jag slapna av och ta det lugnt med en kopp kaffe i handen. Cammen hade hjälpt mig i går att packa bilen med allt som skulle med. Blev dock lite rastlöss så jag började puttsa jobb skorna.
Tack cissi för grejerna!! Det behövdes. Pözz pözz på dig!!
Nu ser dom ut som nya.... ÅÅÅ vad avis alla på jobbet kommer bli. *ler*

När det var dags att börja bege sig så ringde telefonen . Det var västberga scherifen som ringde för att kolla om jag var vaken. En halvtimme försent men det gör inget. Alltid kul att prata med honom. Blir på så bra humör då!

När jag kom till Vårberg, där loppmarknaden är, så hade det redan bildats en kö för att komma ner i lastkajen. Gick rätt fort att komma in så det gjorde inget. 15 minuter tog det sedan hade jag parkerat bilen och var på väg in till djungeln av prylar.
Cammen och Bea hade redan börjat plocka upp och det såg ut som ett bombned slag. Tankarna slog runt i skallen. Fan hur ska vi kunna få detta sålt? kommer folk vilja ha vårat gammla skit? Vem är så dum att handla allt detta? Kommer vi bli tvugna att ta hem allt igen?!

Cammen ( organiserad som hon är ) hade med sig prislappar från jobbet, som vi började sätta på alla grejer. Fint och snyggt plaserades allt på våra två bord. Vi fick plats tillslut. Undertiden såg vi hur folk utanför dörrarna hade samlats. Dom väntade på att få komma in.


När dörrarna väl öppnades, stormade folket in. Det var som om startskottet för ett maratonlopp hade smällt av. Det va folk över allt. Och överhängande av folkmassorna stog vid ...Just det... våra bord. Vi hade väl dom snyggaste grejern Och den finaste uppläggningen.

Jävlar vilken kick det var att stå där och ha koll på allt och alla. Folk prutade hit och dit. Idioter över allt.
Kändes som om jag var på en marknad i Turkiet eller nåt.

Envis som jag är, så hade jag hand om avdelningen jackor. Det va ju där dom var hårdas med prutningen ( vilket passade mig utmärkt.  Jag älskar utmaningar ) Jag lycklades hova in lite pengar för Beas gammla jackor som igentligen inte är värda ett piss... Men men.. Har man talang så har man. Eller vad säger du Bea??


Tiden bara flög i väg och helt plötsligt var klockan ett och vi började bli hungriga. Inte fans det tid att lämna borden så jag sprang upp och inhandlade wok och tog med mig ner till tjejerna.
utan grönsaker ska det vara

Undertiden kom det folk hela tiden. Fattar inte hur folk tänker i bland... Men men tur att vi inte är lika allihopa i världen. Vad tråkigt det hade blivit då..



Självklart tvingade jag Bea att posera med magen...
10 veckor kvar nu

Bara 10 veckor kvar nu

Vi bestämde oss för att vi INTE tänkte ta med oss allt hem igen så vi ringde Bengan som kom med den STORA bilen. Allt som vi inte fick sålt åkte vi med till en återvinnings central ( eller vad det nu heter ).

Sedan var det dags att räkna i hop vad vårat lilla äventyr i dag hade slutat på..

Slutnotan blev  för lilla Maddis 802.50
                                 Bea       873
    Och vinnaren till dagens äventyr är Cammen som fick in hela 1050 kronor.

Grattis Cammen!

Måste slutledningsviss säga att dagen har varit riktigt rolig. Skulle lätt göra om det!!

Lugn lördag

Gårdagens biljard kväll gick riktigt bra... för Mackan. Jag och Cissi saknar något viktigt.. Det kallas för talang..
Aja gör inget. Vi knäckte ju honom under våran senaste wii kväll, så han behövde nog detta för att känna sig som en man igen.

Tog taxi hem själv. Tog någon jävla Stockholms taxi.. Ett tips till alla. ÅK ALDRIG MED DET TAXIBOLAGET!! Det kostade mig 520 kr hem från stan ( och då stängde han av taxametern på Huddingevägen ). Det har aldrig kostat mer än 380 kr hem.

Fy fan ett jävla rån är vad det va.


Men men gjort e gjort. Kommer ej göra om det igen. Plus att jag kommer aldrig mera ha på mig på mig 10 cm höga skor på en biljardkväll.. Säger bara en sak. mina fötter ville döda mig i morse.
Lär dig av dina misstag sa en väldigt smart människa en gång i tiden.

I dag när jag vaknade var jag rastlös, så jag ringde cammen och sen bar det av till Hornbach. Jag hade nämligen fåt för mig att måla om hallen. Jag valde ut två färger som jag tyckte skulle passa ihop. Sen handlade jag självklart leksak och godis till tigern hemma.

Väl hemma igen på börjades projektet.  Självklart när Maddis e i farten så blir inget perfekt. Fotorna jag hade tänkt lägga upp var suddiga och kassa...

När vi målat tre av fyra väggar var vi hungria och bestämde oss för att testa den lokala pub i Hagsätra centrum.
Så det blev att ta av sig mjukisarna och på jeansen.
 Det var faktist en riktigt bra resturang. Maten smakade jätte bra. Lokalen var indelad i två delar. Den enna var en sportbar och den andra var en resturang med levade ljus och lugn musik.



Synd bara att även denna pub ( som alla lokal pubar ) har två otroligt jobbiga stammisar. Fulla som fan började dom stötta på oss. Fattade inte vinken när vi ignorerade dom, så då började dom skricka ( som om vi skulle bli mer intresserade då ). Till slut sa vi bara att vi inte ville ha dom sittandes vid vårat bord utan vi ville äta våran mat ifred. Då slutade dom skrika.... Dom gick ut och rökte och vi var nöjda över att dom äntligen hade gett upp... Oj vad fel vi hade. I stället för att stå inne på resturangen och skrika är det tydligen mycket efektivare och stå på utsidan och knacka på fönstret tills man får tjejernas uppmärksamhet.  Jag är rätt van att möta sådana typer på jobbet så jag reagerade inte så mycket.
Man liksom vänjer sig att vid idioter efter ett tag.

Dom gav upp tids nog och jag och Cammen kunde njuta av maten.

I mrogon ska jag upp tidigt... Då är det dags för loppmarknad. Det ska bli riktigt intressant att stå där hela dagen. Så ni som vill kom ner till Vårbergs centrum och kolla in vad som finns att fynda.

Kram kram

Vägen till en blondins hjärta







Mina favorit bilar



Bra försök. men nej tack


Fre fre fre fredag

Sov som vanligt bara några timmar för att vända tillbaka dygnet igen till det normala. Fick börja med att städa efter Svenne åter igen.
Alex kom förbi på dagen för att hälsa på Svenne och för att fika lite med mig. Svenne bode ju hos henne i en månad innan jag kom och tog över honom så Alex blev glad av se honom igen.

Jag har gjort sånt i dag som jag borde ha gjort för länge sedan. Strykt och hängt upp gardinnerna i köket, damsugat. Plockat lite inför söndagens loppis och jag har lagat en ordentlig middag. ( kors i taket, hör inte till vanligheten )

Jag har för första gången i hela mitt liv lagat en lasagne helt själv. Jag e sååå stolt över mig själv!! Det bästa av allt är att den blev ( om jag får säga det själv ) otroligt god.. Slår dock ej Cissis lasange, men den kommer på en värdig andra plats. Cissi har ju faktist lagat lasange flera tusen tals gånger så hon har tjuvtränat.

I kväll ska jag ut och spela lite biljard med Cissi. Ska tydligen finnas ett bra biljard ställe på Odenplan. Även fast jag suger på biljard så är det riktigt roligt att försöka i alla fall.

Ha det bäst alle hoppa. Pözz på er!


Semesteransökan inlämnad

ÅÅÅÅÅ nu börjar jag känna det.. Det börjar närma sig med små steg.... Sommaren är snart här. Bara någon månad till sen kan jag börja använda flippflopps igen och njuta av solen i ansiktet... En kall öl i handen....

Lämnade in semester ansäkan i dag. Hoppas hoppas jag får dom veckor jag vill ha. Ska liksom i väg på en liten roud trip i Sverige i sommar.
Jag länktar sååå efter sommaren. E såå trött på den här jävla kylan och halkan. Ena dagen är det hyfsat varmt och mysigt sen andra snöar det och det är åter igen minus grader...
Det är inte kul längre. Ska det vara kallt så ska det vara riktigt kallt. Då ska det vara snö på backen som stannar i en månad eller två. Det ska vara mycket snö.

Nä nu får värmen och solen komma tycker jag.


En bra dag!!

Arbetspasset började med att jag träffade någon som gjorde mig glad. Och när jag blir så glad, kan inget under natten förstöra det.. Och det hjälper ju att alla på kontoret va på bra humör, jag han handla kattsand innan jobbet ( Svenne har lyckats förbruka en låda som ska räcka i tre månader, på två veckor) och jag fick ett nytt skärp från jobbet.

Mer än så har jag inte att till lägga.        


Jobbat hälften

I dag har jag lika mycket kvar att jobba som jag redan har jobbat på denna passvända.. Det menas att jag har jobbat hälften.. Då är det inte långt kvar tills jag är ledig igen...

YES!!

ÅÅÅÅ vad jag länktar. Har inget bestämt men ändå.... Förutom att jag på söndag ska stå på loppis och sälja en massa skit.


Hatar såna här dagar

Jag sitter i bilen och kokar av vrede. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vissa dagar blir jag så här.. Jag ser bara svart. Allt är fel och alla har fel. Spelar ingen roll vad som sägs eller görs. Vet att det bara är min hjärna som spelar mig ett spratt. Vet att det inte är någo fel på folket som ringer mig eller på människorna som vill korsa gatan vid övergångs stället.
Men jag kan inte hjälpa det. Det rör sig för många tankar i huvudet på mig. Jag vet mycket väl om att det är mig det är fel på och inte på alla andra, så därför biter jag i hop och håller färgen. Det är inte många som vet att jag känner så här, efter som jag alltid ( oavsätt vad ) har ett leende på läpparna. När jag inte jobbar brukar jag antingen ringa en av tjejerna eller bara ligga och kolla på tv tills det går över. Allt e så mycket lättare på dagen. Alla som förstår mig och som jag kan prata med är vakna då. Men på natten blir det problem då jag måste vara redo att ta emot skit från folk hela tiden. Så då har jag utarbetat en lösning till problemet. Jag ringer den enda jag har nattetid som faktist kan ta att jag ringer och muttrar, skricker, klagar och vreser om allt och alla.. I natt va en sådan natt.  Efter ca 3 sek av vårat telefonsamtal hör hon att jag har en sån dag..
Jag vräser ut "va fan du kan ju inte mummla när du pratar, hur fan ska folk då fatta"..
Hon tystnar och säger bara "så det en sån dag..."  Sen pratar hon på som vanligt..

Nu låter det som om jag får så här ofta. Det får jag inte...

Känslan jag får när jag blir så här, går att gämföra med känslan man får när man är såå röksugen att man nästan är redo att göra vad som hälst för ett bloss. Ni som röker eller har rökt vet vad jag pratar om.. Ni vet när det pirrar i kroppen. Händerna börjar nästan skaka och man får en stressad blick. När humöret går från glad till arg, till irreterad till något annat. Den där känslan längst ner i lungorna som kommer när du andas in ett ljupt andetag. Efter ett tag får man en befrielse och man kan återigen slappna av.  För en rökare är befrielsen en ciggaret, för mig hjälper det att bara prata om något annat. Vad som hälst och inget alls.
 
Jag kan nog inte beskriva det mer ingående än så.  Det är tur att jag inte är långsint, det brukar gå över rätt fort.... *ler*


Sitter och funderar

Sitter i soffan och väntar på att klockan ska slå 15.00. Då kommer Helena hit. Hon missade sin tvätt tid så hon hon frågade om kunde få tvätta en maskin här. Hon har typ inga arbets kläder.. Och självklart. Som den underbara vän jag är så sa jag ja.

Men nu när jag sitter här i soffan själv så börjar jag fundera över en massa saker.
Varför ska det vara så svårt att få elden att brinna för någon annan? Varför är det så svårt att få någon annans eld att brinna?
Att vara själv är inget fel, men det vore ju trevligt med någon som delar min ensamhet. Då skulle jag inte vara ensam längre, utan dela ett liv med någon jag tycker om.
Tänk att få ha någon att vakna upp med på morgonen, någon som kysser dig god morgon, någon som kysser dig god natt. Att ha någon att tänka på under dagen.
Någon dag är det min tur. Den dagen kommer någon gång.
Hoppas den kommer snart...

Det är trotts allt inte såå kul att alltid vara själv.

Första gången...

Va på bio i dag med Jenny. Vi såg "Män som hatar kvinnor". Den va såååååååååååå bra. Jag har läst böckerna innan och dom e ju assss bra så när jag gick in på biografen va jag lite skeptisk. EN så bra bok är svår att få bra på film. Men ojojojojoj filmen va i klass med boken.  Själv klart va vissa saker inte med i filmen men så e det ju alltid.

Bra skådespelare och bra manus. Även fast jag läst boken så va det vissa saker i filmen som va en överaskning.

Tack Jenny för en bra söndags eftermiddag!!

På vägen hem svängde jag förbi min moster m familj i Stuvsta. Lasse hade varit ute och fiskat och fåt upp fisk som han ville ge till Svenne. Jag är inte den som säger nej så jag fick mig en påse med en massa små fisk i.

Nu började ett nytt äventyr för mig.... Jag skulle rensa fisk för första gången i mitt liv. Och jag skulle göra det utan att ha någon att vissa mig hur man gör.

Har jag sagt det så måste jag ju göra det. Det va ju inte det roligaste jag har gjort i mitt liv riktigt.. men det gick.

När jag klippte av det första huvudet så såg jag säkert otroligt löjlig ut.. Där stog jag med en grillgaffel, en sax och en kinna pinne. Jag ville ju inte i fisken till en början..



Tänka vad jag gör för min katt


Efter allt jag gjort. Styckat, rensat, kokat... Jag stinker död fisk. Och vad gör Svenne när jag ställer ner en tallrik med nyrensad hackad fisk???? Han luktar lite sen går han sin väg.... Vad är problemet?! Trode katter älskar fisk.
Men nej. Det e klart min katt inte ska vara som alla andra.


Så i morgon ska jag fråga om min kära bror vill ha nyrensad fisk till sina katter. Dom kanske är lite mer normala.


Gay kväll

Va ute i går på krogen. Först va vi på Oleary´s götgatsbacken för att kolla på Superior Challenge. MMA och sånt som jag tycker om ni vet. Det vissade sig att dom vissade fighterna på undervåningen. Där var baren inte öppen. Tråkigt. Plus att det va ju måtligt pinsamt att det bara satt en massa grabbar där nere som säkert skulle undra varför vi skulle sitta där för. Så det blev en drink där uppe sen åkte vi vidare. Jag som ville se fighterna men men. Vad skulle jag göra.

Helena skulle vissa mig hur "gay-people" festar så vi drog till en klubb som heter Lino. Ligger på Riddarholmen. En av vakterna som står i dörren där jobbar jag med lite då och då så vi skulle bara gå fram till honom så skulle han fixa in oss. Eller det va så vi hade bestämt.. Så blev det inte.

Jag går fram till vakten frågar efter Andreas och han tittar på mig som om jag vore från en annan planet. "Det finns ingen Andreas som  jobbar här"... Jag stog bara och gappa. Killen tittade på mig och log. Sen kröp det fram att Andreas tydligen jobbar där men inte i kväll. Den snälla dörrvakten tyckte väl om oss eller nåt för vi fick komma in i alla fall. Slapp kön ( som för övrigt va ca 3 timmmar lång ). Alla runt om kring blev måttligt irreterade. HAHA!!

När vi kom in
så var hela stället full med bögar. Den enna var värre än den andra. Men jäklar va kul det va. Det är första gången jag är på en klubb och ingen äklig jävla slempropp fösöker klämma mig på brösten eller ålar sig bakom mig....

Rätt skönt för en gångs skull.....

Ett tips till alla er tjejer some trött på alla jävla fyllgubbar gå till ett gay hak.  Där får man ha kul utan att behöva bli irreterad över vissa saker.


RSS 2.0