Smärta är en annan form av njutning

Nu har det åter igen gått en vecka och jag är hemma över helgen igen. SÅ SKöNT! Träningen har gått bra. Jag har förbättrat min löpar tid med flera minuter och jag trivs verkligen med att åka till Trosas kampsoprtsklub och träna. Jag har varit lite nere i gymet också. Tids nog kommer jag väl tycka det är roligt också.
Det värsta är att precis när jag har kommit igång och trivs verkligen med att röra på mig och pressa mig lite så är det självklart så att jag gör illa mig. Min korsrygg är helt fuckt up. Jag kan inte rör mig. Fick hoppa över träningen i torsdags och jag fick gå och massera mig (en positiv förstärkning) för att kunna gå ordentligt.

Troligen kan jag återgå till träningen igen nästa vecka sa man på skolan. Men att jag skulle sikta på en veckas vila. VILA. VILA Vadå vila. jag vill inte vila. Vila är det sista jag vill göra. Får väl bita i det sura äpplet och svepa in smärtan och acceptera den.

Smätra är en annan form av njutning. Acceptera den och du tål så mycket mera.


Har nu kommit igång och landat

Nu har det gått två veckor sen jag började skolan igen och jag har ÄNTLIGEN landat och börjar trivas ute i skogen. ( på deltid )
Skolan rullar på och läxorna strömar in. Hade lite problem i början att komma igång med all läxläsning men även det har ordnat upp sig. TACK GODE GUD! Om det nu finns någon sådan.

Jag har även äntligen kommit igång med träningen. Vilket inte va en dag för tidig. Från och med nu ska jag träna i vagnhärad två gånger i veckna. Kommer nog vara riktgit roligt att både få träna lite kampsport och att få komma bort från skolan lite då och då. Lite gym har även startats upp i mitt schema också. även fast jag tycker det är sjukt tråkigt så gör jag det för att resten av min klass som bor på skolan tränar där. Roligt med sällskap. Mitt mål jag satt upp för denna termin är att min kondition ska ha förbättras. Allt det andra är endast ett plus.

Under dessa två veckor har även några andra saker uppdagats och bestämts.
1: Min kära bror kommer hem igen med hans flickvän. Vi ska åter igen bo under samma tak. Jag måste tömma pojkrummet på alla mina kläder mm och flytta åter igen in i flickrummet. Jag kommer inte få plats men det löser sig på något sätt.
2: JAG SKA ÅKA TILL USA i juni!! Så nu ska jag jobba och spara i ett halv år. Jag och tjejerna ska leva livet och leka oss fram på gatorna. Vem vet. kanske jag träffar mig en rik kille och stannar. Inget är omöjligt :-)
3: Italienresan jag ska göra med klassen i maj har börjat planeras. :-) Ska både till Rimini och Venedig :-)
4: Jag ska på kryssning
5: Jag ska söka yttligare ett nytt jobb :-)

RSS 2.0