Vad ska man göra?!

Sitter och ser hur du glider förbi med ett leedende.
Ser hur du sneglar lite snabbt över bordet.  Att våga eller inte våg?!


Hur länge ska man orka stå emot? Hur länge ska man vänta?

Grattis på 18 års dagen!


Nu är det din tur att bli vuxen. Eller på papper i alla fall. Du e just nu på väg på en kryssning du inte visste om att du skulle på.
Party hela natten. Ta en grogg åt mig oxå.

Grattis på födelsedagen Jessica.

Pözz pözz
Anreoxia BulemiDet skär i hjärtat av att se detta!
Tänk att vissa tjejer verkligen går igenom detta. Om jag kunde rädda en enda tjej från detta öde skulle jag göra det tusen gånger om.


Bära skyddsväst

Jaha... Nu har jag fåt beviset på att mitt kära arbete inte är som alla andras. Kom tidigare till jobbet i går kväll. Hade bestämt ett möte med min chef Anders. Det var dags att släppa bomben om mina studeplaner och tjänstledighet. Det gick bra. Han såg lite chockad ut till en början men det la sig efter ett tag. Han sa en massa bra saker om mig och att hans förväntningar på mig hade jag överträffat.. Alltid kul att få höra massa bra komplimanger om en själv :-)

Men sen va det roliga slut. En skyddsväst plockades fram från en gaderob och så fick jag höra orden. " Du måste använda denna på vissa av kunderna. Det har varit rån och rån försök på "kundens namn" hela veckan på olika kontor i stockholm och hotbilden är fotfarande kvar. Därför måste alla som har hand om dom kunderna bära skyddsväst under vissa tider på jobbet"

Kul tänkte jag. Jätte kul att bära en skyddsväst som e tjock och otymplig. Med plattor i är den tung oxå. Och till råga på allt är den så jävla varm, att man nästan kriverar av värmeslag. Men aja. Jag får bitta i det sura äppelt och bära den under vissa tider. Jag såg på västen chefen hade gett mig och log inombords. Har han sett hur jag ser ut i huvud taget?! Jag hade fåt en väst i storlek medium. Och den tänkte han att jag skulle få på mig. Och vart hade han tänkt att jag skulle göra av mina två bomber till bröst då?! Han lovade att jag skulle få en större så fort dom fick in en men tills dess fick denna duga....

Jaha.. Jag gick im kring halva natten och hade andnings svårigheter tills jag inte orkade längre och tog av mig den.

I natt så ska jag in på radion och jobba. Ska bli riktigt kul. Första natten jag jobbar där inne.

På återseende. Kram kram


Grattis på födelsedagen!

I dag för 26 år sen födes en mycket speciell person. Nämligen Jenny. Mitt blod och mitt allt. Vi har följt varandra sen födseln och det kommer fortsätta så till graven. Vad som än händer vet jag att du Jenny finns där.


Grattis på födelsedagen Jenny!

Grattis på födelsedagen!
Jessis överraskningsfest

Vi fuskade lite med firandet. Det är ju faktist så att Jessi inte har fyllt 18 än. Men vad gör några dagar hit eller dit.!
Här kommer lite foton från festen!


Dom vuxna i släktenLina och JessiSnyggingen Fredde kund einte hålla sig borta från kameran

Ser riktigt gott ut med öl
Alex och FreddeJenny e på ge

Lenita fick jag med på ett foto på hela kvällen. Det va inte lätt men jag lyckades tillslut!
Dags för pressentöppning.
Min underbara morbrorTvå av mina underbara kusiner

Sång bjöds det på från Jessis syskon. Text skriven av Jenny och utfördes med bravur måste jag säga. Bra skrivet.
syskonen Jenny och Fredrik sjöng för sin älskade lille syster!¨

Nu har pappa laddat bössan. Hans yngsta är nu redo att upptäcka världen!!
Nu har pappa laddat bössan. Hans yngsta är nu redo att upptäck världen!!söta JessiGlad som alltid
En annan av mina underbara kusiner, Johanna
Lina, Jessi och Ludde
Jag och min käraste Jenny!

En riktigt lyckad och rolig kväll.


Så det kan gå!

Då va söndagen här igen. Sitter i mjukisar hemma i soffan och kollar på någon dålig serie på tv. Har precis varit och hämtat bilen hos Cattan.
Helgen har varit hektisk från början till slut. I fredags va jag på ett så bra humör att jag kunde inte sitta stilla en sekund. Va hemma hos päronen och grillade med hela familjen. Pappa, mamma, Håkan, Helene och Cissi. Helene kom hem från USA i onsdags så det va kul att ses igen. Efter middagen åkte vi in till söder. Vi skulle, som vanligt, bara ta ett glas vin. Så blev det ju självklart inte. Jag, Helene och Alex ( som möte upp oss i stan ) satt på Eken till långt in på små timmarna. Envisa som vi e satt vi på uteserveringen hela tiden också... Vilket märktes på min röst dagen efter.

Vaknade på lördags morgonen utan en röst. Tog flera timmar innan rösten va tillbaka till någorlunda normal nivå. Om ni tycker jag har hes och roslig röst i vanliga fall, så kan ni tänka er hur jag lätt igår.

Tog det lugnt fram tills dess att det åter igen va dags att dra på sig partyansiktet och pumpsen. Tog bilen bort till min kära moster för att påbörja alkoholintagninget igen. Jessi ( en av mina underbara kusiner ) fyller 18 på onsdag och det va en översaknings fest i hennes ära. En av hennes vänner va i väg med henne så att alla kunde förbereda sig och sånt. Kl:19.00 kom hon med förbinda ögon. Hon blev så glad när hon fick se alla människor att hon började gråta. Efter att moster fick springa och hämta tillbaka henne. Hon liksom la bennen på ryggen och sprang.
Jag hade ju i tankarna att jag bara skulle vara där en liten stund. Att jag inte skulle bli sen. jag menar hallååå 18 års fest.... Som vanligt när det gäller mig... Vad tror ni? inte kom jag hem klockan elva i alla fall. Det ska gudarna veta. Jag satte nycklarna i låset hemma, klockan fem på mogronen, lagom rund om fötterna. Jävlar va kul det va. Det va en fest många grabbar skulle ha viljat vara på. 40 styckna gäster och av dom 5 killar!
Kusinerna

Har börja upptäcka en liten förändring i vissa av mina val jag gör nu för tiden. Inte nödvändigts viss dåliga val men dock en förändring i vad jag väljer. Nu e jag åter igen tillbaka till den vanliga kommentaren jag har i huvudet.
Gammalt eller nytt?!

Även mitt lilla motto rullade i huvudet... Ångra inget du gjort dra lärdom av det!  Vilket jag gör... Som jag sa, mina nya val är kanske inte så dåliga ändå.... Eller?

Maddemaddis


Trosabo

I dag är dagen D. I dag är den dagen då allt föll på plats. Just i dag hände allt jag väntat på. Och allt blev bra!!

Telefonen ringde vid 11 tiden och när jag kollade på displayen stelnade jag till..... Ett 0156 nummer. ( för er som ej vet, är det riktnummret till Trosa ) Jag kollade på telefonen i någon sekund innan jag vågade svara.
Det va Kenta från Stensund. Artikhets fraserna utbyttes som vanligt. Jag väntade med spänning.. Han lovade att han skulle ringa och meddela om jag kom in elle rinte denna vecka..... Sen sa han det. YES!!! Från och med agusti blir jag en trosabo i nästan 2 år. Jag kom in på utbildningen...

Och Helena kom oxå in. Vi ska bo i hop på skolan, 6 mil från våran kära huvudstad.
Det kunde man inte tro när vi sågs för första gången för ett år sen.
Vi började jobba på samma jobb och efter ca en månad pratade vi om vad vi ville utbilda oss till. Det vissade sig att vi hade i princip samma utbildnings drömmar. Jag tipsade om en jätte bra skola och hon hängde på jävligt snabbt. Sedan va det bara att skriva i hop en ansökning.....

Inte fan trodde jag på allvar när vi satt där på kontoret mitt i natten, att det någonsin skulle bli av.
GUD VA FEL JAG HADE!

Det är inte bara detta som gör att jag e på detta goda humör. Jag har hittat någon som ska hyra min lägenhet också.
Plus att jag har betämt mig för en motorcykel jag ska köpa. Foto kommer upp så fort jag har den i min ägo!

Allt blir sååååå bra. Mitt liv verkar ordna upp sig i alla fall!

Maddemaddis

Systembolagets nya reklam

Någon som sett den nya reklamen för systembolaget??  

Den e såå bra! Rolig! Men vem försöker dom att lura?! systemebolaget har försökt nå ut till alla med ett budskap länge nu och, visst okej, alla vet att alkohol gör så att du kan göra dumma saker och att man inte ska dricka för mycket. Eller att man inte ska ge barn någon dryck med aloholhalt i.
Men när dom försöker få Sveriges befolkning att inte handla i deras butiker eller när dom ger ut lappar om AA-möten vid kassan går dom över gränsen. Ingen i vårat avlång land går väl på den lögnen. Dom har monopol på deras försäljning och dom ansvariga kännar bara mer och mer pengar.

Dom vill att man handlar och handlar. Systembolaget får konstant gratis reklam från alla filmer och serier som finns på tv´n. Vad då undrar ni??

Vad är i vinet kärleks paret dricker? Vad finns i ölen grabbarna sväljer på puben? Vad innehåller drycken som öppnas när det är ett stort firande? Vad är huvud indgridiensen i drinken tjejerna dricker på stranden?
Svaret på ALLA frågorna är ALKOHOL. Och vart säljs all alkohol i Sverige?? Juste det, på bolaget! Så förstår ni nu vad jag menar när jag säger dubbelmoral.
Det systembolaget gör och skriver mot deras egen verksamhet får dom tillbaka hundra gånger via film, serier och andra reklamfilmer så som öl, wisky och likör reklamer.

Förstår ni?! Även fast dom gör något bra och tänk värt, så vinner systembolaget oavsätt!

Tro inte att jag tycker illa om alkohol.. Det gör jag inte. Jag dricker alkohol och jag dricker mycket ibland utan att jag nödvändigts viss skäms.Oj va långt dett ainlägg blev. Det som va menat att bli några få rader. Det e väl som det brukar vara när jag väl komme ri gång.. Det e svårt att få mig att sluta!!


Maddemaddis

vad ska man göra?


På jobbet!!Vad är det som Blondinbella och Kenza har som inte vi andra har? Vad skriver dom om som gör att deras liv är så intressanta??
Fler foton i bloggen kanske..

eller ska man ha en som gör ordning bloggen åt en så att den blir mer iögonfallande.
Jag vet inte.  Vet du??

Maddemaddis

22 / 4 - 09

Är återigen ledig och jag undrar över vad jag ska göra denna ledighet... Har exakt 106 kroner på kontot och lönen kommer i morgon. I dag kommer jag inte göra något alls.. Eller jo det e klart. Det vanliga, kolla tv och leka med Svenne. Jag skulle dock vilja åka in till stan och ta en öl eller åka till Heron och gå på bio, men sånt finns det inga pengar.

Va och träffade Bea i dag i hennes nya lya. Eller hennes och Bengans ny lya. Har inte sett Bea på någon vecka nu och jävlar vad hon har vuxigt på den tiden.

Men Bea, va inte ledsen! Ju större desto bättre. En gravid kvinna e så vacker. Det är något specielt att vara nära någon som bär på ett nytt liv. Kvinnan sänder ut en positiv energi.... En bra aura!!

Snart är det dags Bea. Va inte orolig över något. Allt kommer lösa sig och du kommer att ha ett underbart och älskat barn!

När jag kom hem byta jag om, och begav mig ut på min promenad, som jag numera ser fram emot att utföra.  Har inte fuskat en enda dag!!
( jag blir lite stolt över mig själv )

Under min gångna passvända har endel saker hänt, som gjort att jag funderat lite.
Varför gör folk vissa saker för att skada okända människor? Folk man inte vet vilka dom är? Bara för att dom håller på något specielt lag, tror på en speciel religon eller  har ett specielt jobb.

Jag fattar om man slåss med någon man vet vem det är över något speciellt. Typ två huliganer från olika "gäng" som träffas och gör upp eller om en kille slår en snut som han står öga mot öga med. Jag säger inte att det e rätt eller fel.

Men att kasta brandbomder på bilar som bara kör omkring i ett visst område eller som kör i en målad bil. Va fan!!
Helt jävla sjukt. Bara för att någon jobbar för ett säkerhets bolag eller som polis så ger det vissa människor själ till att hoppa på dom....
Även fast dom aldrig setts förut. Så jävla fegt. Vad e det för någon människa som inte vågar ta sina problem öga mot öga.
Vill man hata poliser så visst gör det. Men se fan till att du ger dig på DEN polisen du e arg på. Även fast jag tycker det e löjligt eftersom poliser bara gör sitt jobb, så kan jag inte stoppa någon som vill göra någon illa...

Att hoppa på alla män bara för att en man våldtog en kvinna är fel.
Att hata alla invandrare bara för att en invandrare slog sönder fönstret är fel.
Att straffa hela klassen bara för lilla Kalle kom för sent till lektionen är fel.
Att kasta brandbomder på väktarbilar bara för att en väktare inte lätt dig komma in i butiken ÄR FEL!

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Nu ska jag lägga mig ner i soffan och kolla på Mumien!!

Kram på er alla.

Maddemaddis

Att köpa eller inte köpa

Har kommit så långt i mina planer att köra hoj denna sommar, att jag kolla på olika modeller som skulle passa mig. Har hittat en modell. Nu återstår bara att bestäma sig för årsmodell.
En 89á, billig att köpa och kostar 1600 kr för hel. helårsförsäkring. Eller en 93á oxå den billig men kostar 15 000 kr hel. helårsförsäkring.
Skillnaden är också att den äldre vill jag bara ha så länge jag övningskör eller kanske en sesång till. Den som är lite dyrare skulle jag kuna tänka mig att behålla. Den har en kaross ( om det heter så på en mc ) som e ass nice. Röd och svart.

Som sagt. är lite konfundersam just nu. Vet varken ut eller in!!

Ska jag välja det äldre paketet som är smartare men inte lika livfull och snygg eller det nya paketet som har ett snyggt yttre, ett livfullt innre men dyrare i drift?!

Komiskt. Låter som dom flesta problematiker jag möts med i vardagen.
Ska jag välja den äldre eller den yngre??!!

Maddemaddis

-2 grader och sol

Man kan ju inte ungå att bli orolig när det va 2 minus i morrse när jag kom hem. Fan kom inte och säga att sommaren ska försvinna!
Det är bara att hoppas på det bästa.

Satt uppe i morse och kollade på UFC97. Fighterna va helt ok om man inte räknar med den sista main event fighten. Titel fight och allt. Helt sjukt tråkig. Hände inget alls. På grund av att dom hallade hela fighten vissade dom inte Bielkhedens fight. Det va ju den jag satt och väntade på hela tiden. Gick in på han blogg efter, och fick se att han förlorade. Fan oxå!!
En ska ju förlora en fight. Det hade varit kul om det inte va David. Men va fan.

Av en förlust kan man hämta styrka och resa sig starkare.

Maddemaddis


Blogg beroende

Då sitter jag här igen.. Framför denna dator och bloggar för fulla muggar. Det har gått så lågnt nu, att jag måste gå in minst en gång varje dag för att "bara kolla" någons blogg eller skriva i min egne blogg. Och jag som klagade på folk som bloggade för ca 6 månader sen. upps.
En ursäkt är på sin plats tror jag  ;-)

Om bara 3 timmar börjar UFC 97. För er som inte är insatta i detta, är det en gala med en massa MMA-fighters.  Jag har sett fram emot det här jätte länge nu. Alla på jobbet vet mycket väl vad jag ska göra kl:04,00. Har fixat så att en kollega kan påbörja en öppning åt mig om det skulle skita sig....

Till både min besvikelse och glädje fick jag reda på att galan varar i 3 timmar och Bielkhedens fight vissas eventuellt inte. 
( Besviken på att fighten ev inte ska vissas glad för att galan är 3 timmar ).
Att den eventuellt inte vissas beror på hur snabbt dom andra fighterna, som är planerade innan honom, går. Om det blir många KO så vissas den, annars så får man se den på något annat sätt...
Fan och jag som till och med har sattsat pengar på expekt.com för första gången i mitt liv. Feg som jag är när det gäller pengar, vågade jag inte sattsa för mycket pengar. Men 250 kr tyckte jag att det va värt i alla fall.

En sak är säkert: öppningen, som min kollega så snällt skulle ställa upp och hjälpa mig med, kommer jag få ta hand om själv.  Tack ändå!!

Maddemaddis

Åter på jobbet!

I morgon gäller det. THE FIGHT!! Invägningen gick bra. David klarade vikten. Perfekt! Jag försökte köra bilen så fort det bara gick för att hinna se invägningen live men NEJ, kom 40 min för sent. Men men sånt e livet.

Jag beundrar människor som faktist kan pressa sig, så till max för att klara något att man knappt kan lägga i hop 1 +1. Snacka om själv diseplin!
Kan inte det smitta av sig lite på mig. Fast det e klart det e ju lättare att utstå allt, om man har något ordentligt mål. En morot som det så fint heter. Ta David till exempel. Han har bantat ner sig såååå sjukt mycket för att få gå denna fight i morgon. Så mycket att hans vän fått tagit med sig dropp från Svergie som han ska få så fort allt med invägningen är klart.


Om någon skulle ringa mig och typ erbjuda mig pengar för att tappa en massa kilon då skulle det nog bli lättare. Om någon nu vill göra det så är du / ni välkommna........

Nä nu ska jag sluta skriva och vara social med min kära kollega Johan rycket.

Kram på er allihoppa.

Maddemaddis

Tigern attackerar.

Svenne tar hand om den dumma hunden på tvDär sitter jag i lugn och ro och kollar på ett hundprogram. Ni vet ett sånt där program där hundrna är olydiga och någon mirakel människa kommer in och får ordning på hunden.
I alla fall. Där satt jag och kollade, när något kom framför rutan. Något som gjorde att jag inte såg. Vad var det?!
Jo det va en tiger, som satt sikte på den springande hunden i den konstiga lådan.

Svenne har upptäkt att det e rätt kul att kolla på tv.
Speciellt när det rör sig.

Snart e det dags för mig att åka till jobbet. har ingen lust men vad gör man. Måste man så måste man.
Men först ska jag ut och gå på en promenad.

Maddemaddis

Middag hos föräldrarna idag igen!

Jag har världens bästa föräldrar. Tre dagar i rad har jag varit över hos dom och ätit middag. Skönt att ha någon att prata med under middagen. Och när man äter med min familj är det något man gör mycket och högt. Underbart!!

Va förbi min underbara kusin efteråt. Drack lite kaffe, pratade och kramade mina söta små grabbar.

Maddemaddis

Vilka kan man lita på?

Helt sjukt. Oavsätt vad man gör så kommer man inte från rykten. Vilka som är ens vänner är svårt att se.. Jag trodde verkligen en killkompis va en av mina vänner. VÄNNER!!  Man säger en sak och helt plötsligt så säger någon något helt annat... Och  den man trodde va ens vän, tror inte på vad  du säger längre....

MMM som sagt.. man vet aldrig vem som är ens vänner. Helt sjukt!!!

Jag har vissa männiksor i min närhet som jag litar på i vått och torrt. Trodde jag hade fler än vad jag bevisligen hade. Okej om vissa tvivlar på vad man säger, men då ska man fan inte gå till andra om det, utan direkt till källan... Alltså till MIG!!

Maddemaddis

Vin istället för öl

Inspirerad av gårdagens alla promenader, va jag bara tvungen att ge mig ut i Hagsätras natur i dag igen. Jag hade till en början ett mål (Gymets solarium ) men när jag hade legat och stekt mig själv i denna undrets maskin så va jag inte redo för att bege mig hemmåt riktigt än.. Gick förbi en av mina underbara kusiners hus för att se att det stog kvar... Och kan ni tänka er, det gjorde det. Va inte riktigt nöjd än så jag tog yttligare en omväg hem, förbi Beas gammla lya i Hagsätra Till min förvåning stog även detta hus kvar. 
( gud va många år sen du bode i den ettan Bea.. Fick en nostalgi moment där..)
Pigg och glad som jag va så ville jag fortfarande inte gå hem..... Jag bestämde mig för att gå motions rundan som går från Hagsätra till Stuvsta, Myrängen.

När jag väl va hemma hade jag varit ute och gått i två timmar. Fy fan va nöjd jag är med mig själv...
Jag har varit så jävla latt den sista tiden. Har haft mitt fetta ärsle i soffan oh den enda träningen jag fått är streckan mellan sängen och soffan och självklart streckan mellan lägenheten och garaget.

Nä, som jag skrev i föregående inlägg så bestämmer jag över mig själv och mina missöden.. Nu får det vara ett slut på detta. Fick ett litet uppvaknande av min kära bror också i förrgår. Tur att man har en bror som är tränings narkoman, som kan få en att se lite klarare.
Det e nog fan bara han som kan säga vissa saker till mig utan att jag blir förbannad. Ut och gå ska jag göra varje dag i minst en timme till en börja med. Sen ska jag få Håkan att lägga upp ett lättare gym schema  som jag kan följa när jag tränar på jobbets gym.

Även fast jag inte kommer bli modell-small så ska jag fan förhindra att jag inte blir flotthäst-stor!!

En annan sak jag ska göra är att byta ut ölen mot vinet i stället. Cissi va så snäll att informera mig att en öl är lika mycket som ....( har glömt bort va det va, men något extremt onyttigt va det i alla fall ).

Så i kväll när jag ska in till Snaps för att sitta på den underbara uteserveringen, ska jag "fin dricka" ett eller två glas vin. 

Slutar detta inlägg med några bra ord att tänka på:  
Träna inte för någon annans skull. Gör det för din hälsas skull!Maddemaddis


Sjukt roligt

Hade tråkigt och va tvungen att lägga pp lite roliga klipp och länkar.

http://www.megavideo.com/?v=K2CTVVM3
hund klipp
http://www.megavideo.com/?v=VXKKVOC1 katt klipp
 

Den här under är sjukt rolig.. Vad är oddsen att båda blir golvade samtidigt!!!

Finns dom eller inte?

Va nere i tvätt stugan i dag. Hade tillräckligt mycket tvätt för att fylla fyra maskiner... Tiden medans maskinerna gjorde sitt arbete va jag ute och gick runt i mitt område. Hör och häpna men Hagätra kan faktist vara rätt fint i sommarsolen. Eller vissa delar av Hagsätra i alla fall.
Gympaskorna jag hade på mig köpte jag för flera år sen i Kina. Fejkt alla fejk. Men fan va bra dom varit. Köpte dom för 40 svenska kronor och trodde dom skulle hålla en sesång eller nåt. Ibland är det bra att ha fel.

Nu på kvällen har jag slappat i soffan och kollat på tv. The Mentalist gick precis. Riktigt bra.

Jag har funderat på det där med övernaturligt, andar och andra dimentioner. Jag är inte hundra på att det inte existerar. I min omgivning finns både folk som tror och inte tror. En vän till mig är ett så kallat Medium och har kontakt med andar från andra sidan.
Jag tror att, om man inte tror, kan man inte få något ut av det alls. Man måste vara öppen för möjligheten liksom. Möjligheten att det faktist finns en annan verlkighet. En som inte är fast... Sånt man kan ta på.
Tänk om det faktist finns ett gäng andar som sitter och har söndags middagar i hop, och diskuterar deras levande släktingar och vad dom gör och har gjort.....
En annan sak... tänk om alla våra liv är förutbestämda. Att vi inte har något som hälst att säga till om...

Nä fy fan det går jag inte med på... Jag bestämer över mitt liv och mina missöden.  Fast jag kan tänka mig att det faktist finns något. Fråga mig inte vad, för det vet jag inte. Så mycket har jag inte funderat på det.

Vad tror du?? vilken sida står du på??

Maddemaddis


Stackars killar

Efter att ha suttit och pratat med några vänner ang killar och barn, har jag kommit fram till en sak.
När man blir riktigt orolig
Stackars killar. Vi tjejer har det så skönt och bra..
Vi vet ALLTID när ett barn e vårat. Vi behöver aldrig gå och oroa oss över om barnet verkligen är vårat eller inte...
Växer det i  mig så är det mitt.. Svårare än så är det inte (om man inte är en surregat mamma eller nåt ).

Tycker synd om er grabbar som lever i det helvetet. Det finns faktist killar som gör det i detta nu. Skulle inte vilja byta plats med er.

Får hoppas att ni grabbar snart får möjlighet att skydda er, på samma vilkor och sätt som vi tjejer. P-piller för killar testas ju för fullt just nu.


Maddemaddis


Snart är det dags

Bilden tog jag från Davids blogg.Sitter vid datorn och kollar runt lite på alla dessa bloggar som finns. En av mina favoriter är Bielkhedens blogg. Rolig, annorlunda och äventyrlig. Han lever ett liv, som för oss andra, bara är en dröm.
Något fint att titta påDet är snart dags för honom att kliva in in i buren. Det ska bli så jävla kul att se den fighten. Jobbar då, men det kommer ej stoppa mig.
Kl: 04,00 den 18 april, så kan fan inte änns chefen, dra bort mig från tv´n.

I natt är det riktigt skönt att jobba. Sista natten och jag har rätt bra betalt pga påsken. Varmt ät det ute och alla är på bra humör. 
Pratade med pappa i dag. Han befinner sig i Tyskland på MC-träff.  Underbart. 25 grader hade det varit i dag.
Han har snart varit borta en vecka och det har bara regnat en dag. Tur för han, med tanke på att förra året under påsk-träffen snöade det för dom........

Det är snart dags för mig att börja köra också. Väntar bara på papprerna som säger att pappa får vara min handledare. Så fort dom dimper ner i brevlådan drar vi ut. Ska bara öva upp körtekniken och allt det dära så att jag kan köra upp!! Slipper som tur är teorin. Tog det lätta kortet när jag va 16 år. Ska liksom bara vissa för vägverket att jag kan hantera en tung hoj så är det klart sen....
Fast jag har en känsla av att jag kommer få träna en hel del. Har inte suttit på en hoj på 6 år!!

Maddemaddis


Känn energin


Känn hur det bränner. Känn hur du steks. Känn hur solens strålar färdas från himmlen in i dig. Känn dess kraft växa i dig. Du börjar känna dig stark, pigg och glad.
Va inte rädd, det är endast solen som tar hand om dig. Solen är guden vi borde tillbe. Det är solen som ger oss liv. Det är den som ger oss en mening me att gå upp på morgonen. Utan solen skulle vi vara små zombis som går på jordens yta. Vi behöver solstrålarnas energi och ljuset eftekt.

Känn hur solen fyller er med liv.
Va inte rädd, sommaren är här för att rädda oss!!


Hoppas alla har en underbar påsk. Även fast jag jobbar har jag hittills haft det jätte bra.

Kram kram!

Maddemaddis


Sommarsko

Kunde inte hålla mig så jag handlade ett par skor till.
Ett par fina tyg skor från Espirit.

Så sköna

Maddemaddis


Påskarbetare

Fick den stora efterlänktade kramen i går. Det va det enda roliga och bra med att vara tillbaka till jobbet. 
Annars flött allt på som vanligt. Börjar tröttna groft på mina arbets uppgifter. Ska kolla om det finns några andra tjänster på företaget. Något annorlunda mot det jag gör nu.

I dag sov jag bara några få timmar. Hjälpte lilla Cissi och flytta. Gick jätte smidigt. På några få timmar va allt i lägenheten och jag och pappa Kjelle låg på golvet, full fart med att monttera ihop Cissis tv bänk. Ikea i ett nötskall.. Tog oss lite över tre timmar för att få i hop det.

Glad Påsk på er alla föresten. Hoppas ni får det underbart med familjen och vännera. Själv ska jag jobba hela påskhelgen. Istället för att spendera pengar ska jag tjäna en massa pengar.

Jens, hoppas du har det kul uppe hos renarna!

Maddemaddis

Veckans sko

Det va ett tag sen detta ämne kom upp... Har haft lite pengaproblem, så mitt skobejär har fåt ligga lågt ett tag!!

Men nu har allt ordnat sig och det bätsa av allt är att, det är vår och alla nya skor bara ligger i hyllorna och väntar på mig.

Dagens sko är snickers från Fred Perry.  Snygga och sköna. Det är inte ofta skor är det på en gång.
Ska bara införskaffa mig vit skokräm så att dom håller sig snygga också.
Min nya sko på min soliga balkong
Nu kan jag äntligen kasta min gammla skor. Jag har en vän som har klaga på dom i snart ett år. Handla skor med höga klackar göra jag hela tiden men handla helt vanliga snickers gör jag en gång om året max......

Här har ni beviset på att jagva i despirat behov av nya

Usch och bläää

Maddemaddis

Sista dagen innan de är dags att återvända

Sitter i solen med datorn i knät och bara njuter av solen och värmen. Va i går i skogås och träffade alex och hennes familj. Underbar familj hon har!!

Vi satt i solen och snackade en massa skit om allt och inget alls..
Satt inte länge i solen men ändå han jag få en ordentlig rand... Nu jävlar ska här pressas.. Ska fan bli brun denna sommar. 


Träffade Tobbe och hans lilla familj lite senare också. Hans dotter Linnea är riktigt sött nu..
Jag är en sån som inte tycker bebisar e sött när dom födds, utan dom blir det när dom passerat fyra månader eller liknadne

Alla ni som är föräldrar kan klaga på mig hur mycket ni vill, men jag står för det.. En ny född ser mer ut som ett russin än något annat.

Aja det är min åsikt!!

Försökte mig på att göra en seriös middag.. vilket inte är min starka sidan. Kände mig kreativ och skulle göra en wok med kyckling och äggnudlar. Det hade blivit bra om det hade smakat något... Jag hade köpt frysta asiatiska kryddor som jag hade i.. Trodde att det skulle ge ordentligt med smak.. Men nej nej! Fick hälla på svartpeppar och salt som fan för att det i huvud taget skulle kännas nåt alls.

Jag är inte den som är den så det e klart jag åt det och det blev över till matlådor.. Ser verkligen fram emot att ätta det på jobbet *not*

Åkte över till Cammen, en snabbis, på kvällen också. Vi kollade på Jordan rättsläkaren. Älskar den serien. En bra och smart tjej det där. Lägger alltid näsan i blött för att få reda på sanningen.

ÅÅÅÅ till alla ni som inte får chansen till att sitta i solen denna underbara tisdag, vill jag bara berätta att jag känner verkligen hur energin går upp ju längre jag sitter i solen och fyller på källan!!! Sååå glad att jag inte har ett vanligt jobb som tvingar mig att sitta inne denna tisdag!!!!

Ha det bäst allihopa.
Maddemaddis

Underbar grill-lördag!!

I går va jag hemma hos Jenny och hennes familj. Vi skulle ha en grillkväll med cider provning. Jag va på ett så bra humör innan jag skulle åka så jag provade en ny locktång till håret. Det blev rätt bra tycker jag.
Va ju tvungen att fotta dom nya lockarnaEgobild

Satt i bilen på väg till Tullinge och det fulkomligt kvittrade om mig av lycka. Det va så länge sen jag spenderade en hel kväll med jenny och hennes underbara prinsar.
Inför våran cider provning hade jag bunkrat upp några nyheter för sommaren och även några gammla godingar. ååå det bara vattnas i munnen när jag tänker på all dricka!!

Va ute med barnen i parken en stund. gungade och lekte i sanden lite.
Rasmus och Hugo på gungorna i parkeni parken
Hugo konsentrerar sig på att hålla i sigRasmus vissar för Hugo hur man ska lipa
Ovan som jag är med barn, tröttnade jag före dom, så pappa Daniel fick komma och byta av mig så jag kunde gå in till mamma Jenny, som lagade maten. Jag hade en Smirnoff ice som väntade också....

Finns det något coolare än Hugo?!


Grabbarna kom in efter ett tag och då var det snart dags för maten. Datte skulle bara ordna det sista på grillen först.
Under tiden ville Hugo va lika ball som Madde!! Jag måste ju säga att han gör ett otroligt bra jobb.....
Eller vad säger ni?!

Middagen va otroligt gott. Första sommar middagen för i år. Helt perfekt grillat kött, klyftpotatis och bea-sås!! Jag kommer garanterat äta middag hos familjen W flera gånger denna sommar. Men bara om Datte är den som basar över grillen!! Det gjorde du bra Datte. Fortsätt så!

Jag och Jenny drack aldrig samma sorts cider två gånger under kvällen. Så fort den enna va slut provade vi en ny smak. Många av sommarens nyheter verkar innehålla peach ( Vet ej hur det stavas på svenska. Men det e ju iof inte ovanligt ).

+ 46 cidern va min favorit utav dom vi drack i går. Den va god, svalkande och inte för sött. Det är en sån cider jag kan dricka lika väl på stranden, som på puben eller till en bra grillkväll...

SÖT! Tycker man om sliska och söta drinkar så tycker man om denna.
Jag kunde bara dricka tre fyra munnar innan jag ställde bort den. Smakar som någon drink man får i Magaluf eller nåt! Jenny där emot drack den med ett stort leende. Jag fick dricka hennes Aqua tini strawberry i stället. Den är mer i min smak.
Mot slutet av kvällen va vi inte speciellt nycktra. Jag trodde klockan va mitt i natt när den vissade vara 22.30... Upps!! Behöver jag till lägga att det blev en otroligt tidig kväll för mig och Jenny.
Det va starkt av Datte som orkade höra på oss hela kvällen. Inte ett ända klagomål hördes från honom.
Kan förvisso ha och göra med att han satt med sitt kära x-box och spelade något pang-pang spel!!

Hoppas ni hade en lika bra lördag som jag hade.

Kram på er!Maddemaddis

Avslutat kapitel

Jag och Cissi åkte till Melles i går kväll för att ta en öl. Som vanligt blir det inte bara en öl när vi är i gång.
När vi sitter där och njuter av drinken så går en släng av mitt förflutna förbi. Jag höll på att sätta i halsen. Helvete vad gör HAN här.
Trodde Melles va det sista stället HAN skulle vara på. Inte för att det gör något att HAN är där. Lika bra att han va där faktist. Jag har i 4 år inte kunnat glöma honom helt och hållet. I går kväll fick jag för en gång skull avsluta alla min tankar och drömmar om honom. Fyra år kan göra mycket på en man. Han va getto när jag träffade honom men nu va det extremt. Helvet. fick be honom och byta keps. För mycket blingbling! Nä men skämt och sido.
Satt och pratade med honom hela kvällen och inte mycket har förändrats. Det som flygit runt i mitt huvud i fyra år är inget annat än fantasier.
Tack gode gud att jag fick träffa HONOM i går så att jag en gång för alla kunde inse det. Han må vara den första man jag haft starka känslor för men han är INTE manen jag vill dela ett liv med. Jag satt där och tittade in i hans ögon och försökte komma på vad det är jag saknat i fyra år... Inget av det som satt framför mig. Hoppas han får den tjej han trånar efter sååå mycket. Även han förkännar att vara lycklig.


Så här kunde det varit!!!


Kvällen slutade rätt tidigt. Va hemma igen kl 02.00.
Full som en kastrull han jag dock bli.
Maddemaddis

Underbara Sverige

Satt ute på balkongen och tog en kaffe med Bea i dag på dagen. Hon kom förbi på en fika i solen. Sååå underbart att vara i Sverige när vårsolen kommer fram på riktigt. Vi satt i solen kanske i 40 min eller nåt. På den lilla stunden han jag få en "sol rand".  Vi begav oss till Skärholmens centrum kl 13.30 för att träffa dom två arbetarflickorna Cammen och Cissi. Blev som vanligt lunch och en sanbb shopping runda. Jag njöt varenda sekund som jag rörde mig utanför lägenheten. Så skönt att komma ut i det fria. Andas frisk luft och slippa soffan *ler*

Bea som tog körkort den 1 april körde och jag satt brevid. Kändes jätte konstigt att sitta på fel sida av bilen... Det har inte hänt många gånger på
6 år.. Att Madde sitter på passagerar sätet. Men gud va skönt det va att inte behöva köra. Jag frågade bea lite lätt om vad man ska hitta på när man bara sitter där brevid. Hon skrattade lite! Cissi däremot hade ett svar " ändra radiokanalen". Bra aktivitet i bilen Cissi. Kan ju lätt bli irriterande efter ett tag om man hela tiden ska ändra kanalen!
Nä men skämt och sido. Jag tänkte faktist på det sen när Bea släppt av mig hemma igen. Vad ska man göra i bilen när man inte kör?!
På vägen hem till Pappa och mamma slog samma tanke mig igen... Nå vad ska man göra? Då kom jag på det. En lek jag och Håkan lekte i baksätet när vi va små. "Kom på en mening". Det går ut på att man tar dom tre bokstäverna i ett regnummer och gör en mening av dom.
Tex: LHD076 kan bli Linda Hatar Dolmar. Eller JGM759 Johan Gillar Malin

AS roligt tidsfördriv när man blir rastlös i bilen. Vad tror ni jag ockuperade mina tankar med, bilfärden hem till päronen?!

I dag ska jag äta middag med hela familjen. Håkan, mamma, pappa och jag ska äta middag i hopp. Det va ett bra tag sen. Alltid roligt när familjen är samlad.
Sen senare i kväll ska jag dricka lite vin och ev. ta en öl inne på söder. wiiii

Ha en underbar fredag allihopa. Njut av att vara i Sverige. Det är inte många fler som får känna dom här underbara vårkänslorna!!

Maddemaddis

Går det att vara man utan bollar?!

Vaknade kl 10.00 i dag efter en otroligt god natts sömn. Den första denna veckan. Jag fick sova hela natten. *jippi* Jag kan svälja mycket bättre. ( ska nog prova äta riktig mat idag ) och febern är ett minne blott. Med detta menar jag inte att jag är frisk..  gud nej.. det vore ju förödande eller hur?! Nä men i dag är sista dagen som jag smittas ( som det så fint heter ) och i morgon kan jag lämna min karantän och träffa folk igen.
ÅÅÅÅÅÅÅ länktar så att det gör ont i mig..
Jag har nog aldrig pratat så här lite på en vecka någon sin. Ett personligt rekord. Jag pratade nog till och med mer den gången på öland när jag höll på att förlora rösten helt och jag va tvungen att ta smärtstillande och viska för att få något sagt. Läkaren varnade mig att risken fans att rösten aldrig skulle komma tillbaka. Det gjorde den men det tog tid. AJA den här gången var jag duktig....
SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV JUST NU!!

Svennis njuter i sin hängmattaUtöver min lycka över att vara på bättringsvägarna så har jag förförsta gången detta år tagit en kopp kaffe på ballen med datorn i knät och bara tagit det lugnt. Balkongdörren kan jag nu, och en liten tid framöver, lämna öppen..
Varför undrar ni då?? Jo det är nämligen så, att för ca två timmar sedan, var jag med min lilla tiger Svenne till Hagsätras vertinärklinik. Svennes bollar skulle klippas bort. Han skulle oxå få örat märkt och vaccineras för olika elakheter som kan komma i hans väg.

Det gick hur fort som hälst. Jag kom till kliniken med en pratande katt i buren. Ingra problem. Fick komma in tidigare. Det skulle skrivas lite papper så att pappa staten får reda på att jag nu förtiden har blivit med katt. Fick ett ägarbevis mm med mig hem. Jag fick välja ett födelsedatum till Svenne och eftersom jag valde att han va 5 månader när jag tog hem honom, räknade jag snabbt ut att
hans födelsedatum blir 2008.09.16.
15 minuter efter att jag och min lilla man kom dit, fick vi åka igen. Fast då bar jag på en bur som det inte va något liv och rörelse i. Svenne låg och sov i en timmar. Sedan drog han sig från hallen in till vardagsrummet och la sig på den mjuka mattan och somnade om igen.

Kan inte låta bli att tycka synd om han lite. Så hjälplös och förstörd. Han fattar inte alls vad som har hänt. Fast samtidigt ser han lite rolig ut när han kämpar för att ta sig framåt på bara fram tassarna.

Maddemaddis

Får inte alltid som man vill

Man kan inte alltid få som man vill. Tråkigt nog. Tänk om jag kunde få det jag vill ha, då skulle jag inte sitta i en lägenhet i Hagsätra, sjuk, själv och dricker te.
Nä då hade jag suttit på en vit stand någon stans i sydligare breddgader med någon som jag tycker om.

Men nu är det ju inte så. Jag klagar inte. Kollar jag ut igenom fönstret, solen lysser och det är varmt ute. Våren har äntligen kommit till Hagsätra. YES!! Äntligen.

Jag tänkte jag skulle
utnyttja tiden jag måste spendera hemma, med att börja montera ner skåpsluckorna i köket. Dom ska lämnas in på lackning och bli fina. Jag e inte sååå pigg så det kommer ta nästan hela dagen.
Sen ska jag i morgon ta Svenne till Hagsätras vetrinärklinik för att ta bort hans kära bollar. Jajemen. Det är dags nu. Samtidigt ska han öronmärkas.
Och så ska jag kontakta ett försäkringsbolag ang honom. Någon som har något tips om kattförsäkringar??

Nä nu skriker min gud efter mig. Den gud jag tillbett. Den gud som varit den enda som kunnat tillfredställa mina behov dom här sista dagarna. Ni vet vilken gud jag pratar om. Just det...
Min kära och underbara tv-apparat!

MaddemaddisEn sista sak bara.       Grattis Mormor på din dag!

RSS 2.0