Fredags jobb

Jobbet ringde och hade panik i går vid 17.00. Dom hade inte folk så det räckte.. Jag som inte kan säga nej när mister planerare ringer hoppa in och jobba. Hela natten va sååååå lugn. Tråkigt som fan. Roliga kollegor att prata med men det e ju inte allt! Hade sällskap i bilen nästan hela natten. Först av en vanlig dödlig kollega, sen hade turen att få åka med kungligheterna, AL!!

När natten var slut va jag så jävla trött. Kunde inte tänka på annat än min säng. Kunde däremot inte sova många timmar men det gör inget. Nu ska jag fixa lite med naglar och sånt. Sen är det dags för party hela natten :-)

Madde maddis

Kompliserat

Sov som en drottning i natt. Har drömmt så sköna drömar. Ni vet såna drömar man inte talar om...
Vaknade av att mobilen ringde. Tobbe va utanför. Dom gammla rutinerna är tillbaka. Riktigt kul faktist att veta att hur länge jag än är borta eller vart jag än bor så försfinner inte mina vänner.

Att vakna till liv i köket med en kopp kaffe i handen och en skrattandes Tobbe är som det ska vara. Så har det varit i så många år nu. Synd att han inte kan ta sin morgon fika i Trosa. Men men vissa saker går inte. :-)

Jag har tänkt på en sak. Hur kommer det sig att man inte blir kär i dom bra killarna. Ta Tobbe till exempel. Han hade varit ett riktigt bra kap. En av dom bättre pojkvännerna en tjej kan få. Tror ni jag blir intresserad av honom? Nej! Varför? Vet inte. Så många timmar vi har umgåts. Bättre vän kan man inte hitta.

Vilka har jag fastnat för? Idioter eller liknande. Dom snälla och trogna är för lätta att tröttna på. Man måste ha lite mothugg ibland, få kämpa lite. Samtidigt som man vill ha bekräftelese på att man är omtyckt. Men det e ju helt sjukt. Varför inte bara vara glad över det man får och inte jaga det man inte får?

Människan är en kompliserad maskin. Och inte minst oss kvinnor. Vi säger en sak men menar en annan. Vi vill ha trygghet men samtidigt lite action. Vi vill ha den trygga typen men sen klagar vi på att han aldrig kommer med något spontant. Inte undra på att killarna aldrig lär sig förstå oss!

Om ni undrar varför jag blivit så filosofosk så läser jag läxa nu och det satte igång min tanke verksamhet.Jag är i alla fall glad över att jag är själv just nu. Jag kan konsentrera mig på skolan och läxorna. Behöver inte spela spelet eller leka leken. Det krävs tid och ork att vara med fullt ut!
Men samtidigt vill jag ju ha den där känslan......
Madde maddis


Jag stannar!

Nä jag kan inte åka ner till skolan. Jag stannar här hemma i tropet till söndag. Även fast det är svårt så får jag plugga här. Här hemma har jag så många saker som gör att jag inte kan konsentrera mig lika bra. Mamma kommer hem med saker hon handlat, hunden skäller, katten leker, telefonen ringer, tv´n är på, radion är på, vetskapen om att mina vänner inte är långt bort men ändå så kan jag inte täffa dom.
Ja ni märker. Små saker kan vissa tycka men inte för  mig!
Men det är lugnt jag ska klara det. Jag är inte den som är den.

Trubbel och problem är till för att lösas

Trubbel och problem är till för att lösas. Plus vill man så kan man!


Madde maddis

Vart tog veckan vägen?

Vad hände? helt plötsligt är veckan nästan över. Jag började lovet jätte bra med att plugga och tyckte att jag verkligen hade planerat allt så att jag skulle hinna.. Men nu e det fredag i morgon och jag har inte läst äns hälfen av det jag ska göra....

funderar på om jag ska åka ner till skolan i dag till lördag för att hinna. Lördag e det fest så då ska jag vara i sthlm men fram tills dess...

Jag vet inte vad jag ska göra!

Jag kommer nog fram till något.

Madde maddis

Två dagar

Igår kväll va jag först hos mormor och fikade, sen drog jag in till stan. Träffade Vicke och tog en öl.... Och sedan tog jag en till och en till. Sen slank det ner en eller två groggar också :-)

Så det kan gå när inte haspen är på.

Vi hade en jätte mysig kväll. Satt på en pub på Fridhemsplan sen blev det kvarnen :-) Att kunna prata med någon i sååå många timmar i streck utan att det blir en tyst minut någon gång är ovanligt. Med vissa människor klickar det med helt änkelt.

I dag har jag haft en underbar dag med Rasmus. Jag tog med honom på bio och såg Monsters vs Aliens. Hade hört att den skulle vara som monsters inc. så fel det va. Dålig film och inget för ett barn. Efter halva filmen frågade Rasmus när den riktigt filmen skulle börja. Inget bra resultat.
Efter fick han leka av sig i klätter ställningen utanför.  Och så fick han ju trycka på knapparna som styr vattenkannonerna också!

Rasmus

Madde maddis


Bra men konstig

I går va rikitgt hämsk! Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag ville ut men orkade inte prata med folk. Jag ville göra något men kände inte för det. Kände mig oroad men ändå glad.

Vet inte om ni fattar, men jag kände mig konstig. Glad men ändå inte!

Konstigt!

Men i dag när jag vaknade måde jag bra igen. Ibland kan en god natts sömn lösa mycket.

Va på gymet och tränade riktigt hårt på dagen i dag. Benen är helt möra. SKÖNT!

Nu ska jag plugga. Fy fan e så trött på alla böker just nu. E tom i huvudet och orkar inte få in ny information. Skulle bara vilja slappa i soffan och kolla på film. Eller umgås med mina vänner!

Madde maddis

Helt slut!

Helt slut i kropp och själ i dag. Känner mig rastlöss och stel. Kan inte slappna av.

Någon som har lust med en fika i kväll kanske???

Har lagt upp bilderna från kryssningen nu!!

Madde maddis

Vilket party det blev

I går va en riktigt rolig dag. Först va jag duktigt och pluggade halva dagen. Sen åkte jag och Cissi till Alex och förade lite innan det blev utgång i den stora staden. SÅ KUL!
Vi va på gammla Aladdin. Vet inte vad det heter idag. När vi kom dit va det tomt. Vi va nära på att vända om men ca 30 min senare va stället fullpackat. Dansade och drack en massa. Det va riktigt kul!
Det va meningen att vi skulle till Golden hits men när vi kom dit va kön längs hela kungsgatan. Vi kände inte för att stå i kö hela natten så vi ändrade om våran färdriktning och styrde till Aladdin :-) Tur va det.

Jag vaknade i morrse med ett ryck. Jag hade glömt bort att jag skulle jobba i dag. På JM! Jag har inte jobbat där på snart ett halvår.

Så nu sitter jag här framför dom tre datorskärmarna och skriver så att händerna glöder :-) Konstigt hur allt är kvar. Jag behövde bara sätta mig i stolen så va allt tillbaka. Koder, förkortningar och rösten. Jag har en speciel röst när jag pratar i telefonen på jobbet. 

Madde maddis

Vart ska jag börja?

Först vill jag tacka Bea för gårdags kvällen.
Det va riktigt mysigt att bara sitta och dricka vin och prata en hel kväll utan att behöva bry sig om något annat än alla er tjejer som va med.
Däremot va jag så slut i huvudet och trött i kroppen så att vinet tog ut sin rätt! Jag såg mer sliten och dragen ut än vad jag var.. Men men gör inget efter som jag vet att ni tycker om mig ändå ;-)

Sov som en prinsessa natten till i dag och jag vaknade halv nio och va uppe och sprang med telefonen i örat klockan nio. Jag har så mycket läxa och pluggande över lovet att jag va tvungen att ta itu med endel direkt.

Lika bra att göra det dirket annars blir det inte gjort alls. Jag vet hur jag fungerar :-)

En sak som gör att jag är orolig och stressad just nu, är studiestödet från CSN. Eller bristen på studiestödet från CSN kanske jag ska säga.
Det har vissat sig att jag har kännat för mycket pengar under månanderna innan jag började skolan och det har i sin tur resulterat i att jag fick mitt sista CSN stöd i går. Nästa gång det säger klir i min kassa är i slutet av januari. Detta menas alltså att jag ska klara mig på det jag har nu under resten av 2009 och lite till..
KUL, JÄTTE KUL! Jag fyller 25, hallowen, julafton, julklappar, nyårsafton, mellandags rean, lucia..... jag kan fortsätta i timmar.
Så nu har jag bestämt att jag ska börja stanna i Trosa över lite helger istället för att åka hem. Inte varje helg men kanske varannan eller nåt.
Nu har jag lov och jag hade tänkt överraska Malin i Göteborg med en liten pressent. Och så jag hade tänkt åka ner till henne självklart också!
Det blir inte så nu men jag tänker i alla fall göra något. Vad vet jag inte men jag kommer nog på något!

En sak till:
Först vill DOM att man ska jobba och få ner arbetslösheten i Sverige sen vill DOM att man ska studera så att Sverige får ett bra ryckte om sig. Att Sverige har en välutbildad och bra befolkning. Men när man gör som DOM vill så blir man bestraffad. Hur fan ska man kunna försörja sig innan skolan börjar om man inte får jobba? Hur fan ska man kunna betala hyra, mat, försäkringar mm om man inte får några pengar från skolan föräns en månad efter att skolan börjat? Hur ska man kunna klara sig dom första månaderna innan man äns har börjat sin utbildning. Utan syre och mat i kroppen kan man ju inte lära sig något alls.
Är det menat att man ska sluta på jobbet några månader i förtid och krypa på knäna till skolan eller? Eller ska man gå till chefen och säga... jag måste få MINDRE betalt....  Är det mitt fel att jag har rätt okej lön? Ska jag bli straffad för att jag har bra betalt eller? Ska jag bli hängd för att företaget jag jobbar på ger bra löner? Framförallt, ska jag straffas för att jag vill följa mina drömmar och hjälpa dom som har det svårt i samhället? DOM borde tacka mig istället för att slå bort fötterna under mig! Hur man än gör så slutar det med missär!

Moment 22!

Som ni märker är jag LITE UPPRÖRD.
men gårdagskvällen hjälpte mig att lugna ner oron i själen. Inget går upp mot att få lite kärlek från dom bästaste bästa vännerna! Och i kväll ska jag nog ut och ta en öl och se lite folk. Det blir buss och tunnelbanna, ingen taxi! Madde maddis

Förlåt mina nära och kära!

Förlåt för allt!

Jag har blivit medveten om att jag, den sista tiden, inte varit en bra vän eller familjemedlem. Jag har inte gjort detta medvetet. Jag har bara varit så uppe i skolan och internatet. Det har inte varit meningen att strunta i alla hemma. Det har inte varit min mening att inte prata med er.

Nu när jag blivit medveten så mår jag riktigt dåligt över detta. Jag vet att det är mitt fel. Jag vet att det är jag som sagt att jag ska ringa och inte gjort det. Jag vet att det är jag som struntat i er.

FÖRLÅT!

Jag saknar er mer i dag, än vad jag gjort på länge. Jag har en stor klump i mitt hjärta och känner mig ledsen över detta. Vet inte hur jag ska göra nu. Jag är hemma nästa vecka och då ska jag se till att träffa och prata med er alla.

Hoppas ni kan förlåt mig.

Puss på er!

Madde maddis

Min blivande man

Jag har sett min blivande man. Han vet bara inte om det än. Såg honom när vi skulle gå på båten i tisdags och jag blev förälskad direkt. Sen gick jag och letade efter honom under hela kryssningen och jag hittade honom inte. Jag måste åka på nästa 112-kryssning i hop om att han ska åka då också!

Förutom mitt letande va kryssningen hur bra som hällst. Sjukt roligt va det :-)

Det höll på att börja dåligt, då våran packning va nära på att flyga ut på hela motorvägen i höjd med Hölö avfarten. Ja ja jag vet att det va mitt fel. När jag ligger och kör ( normal hastighet ) så tycker vi att det skakar lite väl mycket. Och när vi ska kolla vad som är felet flyger bakluckan upp.. HELVETE! Det va bara ren tur att inte packningen flyger ut.
Tur att väskorna va packade med så mycket nödvändigheter att vikten höll dom kvar :-)

Fotade endel under timmarnas små vinklar och vrån. Endel bra och endel mindre bra kan man ju säga :-)

Det va den första kryssningen jag varit på där det har funnits sjukt många snygga människor på ett och samma ställe samtidigt! Oftast brukar man kunna se några få på en gång men under nästan  timmar såg jag en efter en efter en!
Men jag är stolt över mig själv. Jag gjorde inte bort mig alls och jag gick och la mig med ett leende på läpparna själv i min säng. Första gången på länge som jag tycker att det är skönt att jag ska sova själv!
Halva kvällen hade jag en kille efter mig som inte kunde ta ett nej. Det tog liksom musten ur mig.
Vissa förlorar vettet när spriten kommer in!

Tur att det inte är så för undertecknad :-)
Skriver mer senare i kväll. Kram på er alla!
Madde maddis

112-kryssning

Gårdagen blev riktigt bra. Jag och Anne hade hand om skolfiket i några timmar. Zekes! Klassen har bakat och haft sig till denna vecka. Vi säljes en massa naade verk till låga priser. Under rasterna på dagen såldes det rätt ordentligt men på kvällen.... AAA vi fick i alla fall sålt lite gran. Vi hade skräckfilms kväll så det kom några och kollade på den. Men dom handlade inget ;-)

Det va lite mysigt i alla fall så det gjorde inget.

Efter gick jag till rummet för att villa. Hade haft ont i huvudt hela kväkllen och nu va jag trött på den. Hade gåt så långt att jag måde illa av det.
Men så blev inte fallet.

Två av mina grannar Sami och Rbban kom på besök och vi slog på en rulle. Den 40 åriga oskulden. Sjukt roig. Och Sammi bokstavligt talat låg på solvet och kved av skratt.

När jag väl somna sov jag som ett barn.

I dag efter skolan ska jag, Helena och Anne upp till stockholm.

Det är kryssningsdags! 112-tema!
Jag ska kolla på sexiga händer och fina rumpor.

Jag rapoterar mer om det komande äventyret när jag kommit hem.

Madde maddis

Hade tänk men!

Jag hade tänkt skriva om hur mysigt jag hade det i går med Helena och Lena på rummet. Att jag fick massage av min underbara granne Lena och hur vi tre låg i sängen och pratade i timmar om både viktiga och oviktiga saker. Ni vet killar, träning och mat! Allt det vesäntliga i livet :-)

Men nej nu har jag bestämt mig att skriva om något helt annat. Om något som jag fick reda på i dag. Vi började skoldagen i dag som vanligt, med morgonsamling och pysrunda med allt vad det innebär.
Sen bara i förbifarten slänger Kent ( läraren ) ut sig att en i klassen har hoppat av. Att han inte kommer tillbaka alls. Han säger att det har med det ekonomiska att göra, men det tror jag inte på. Inte fult ut i alla fall! Sen blir jag inte glad på honom alls, för att han tror att han kan smita iväg utan att säga hejdå.
När jag kom till rummet i går hade han kastat in nycklen under min dörr. Så att jag kan lämna in den i receptionen åt honom. Och så har han mage att inte ringa och säga något. Det är ändå jag tillsammans med några till som har hjälpt honom sen dag ett. Han har haft det lite svårt med att läsa så vi har läst högt för honom till exempel.

Nä det går jag inte med på. Så jag tänker ringa honom och prata med honom. Han ska inte tro att han bara kan fly undan. Jag vill ha ett avslut, ett hej då och allt sånt!

Vänner slås man för!

Madde maddis

Plugga och städa. Vilken söndag!

Hela dagen i dag har jag pluggat. Pluggat, pluggat, pluggat! Och när jag kom ner till skolan så va det städning på schemat.
Hela uppgången skulle storstädas. Tråkigt att börja men när vi väl va igång så va det riktigt kul!
Alltid skönt att sätta sig mitt i rummet när allt är klart och bara andas lite.
Det blev sååå fint!
Och alla ljus har vi plockat fram. Doft oljan är tänd och en nybäddad säng sitter jag i just nu :-) Jag har favorit lakarna frame :-)

När allt väl va klart så satte jag igång en film och bara njöt. Gud va underbart de är att vara tillbaka på skolan. Det känns som att jag är påväg till något bra när jag är här. Jag studerar till något jag vill bli! Jag tror det är därför jag känner sån lycka så fort jag sitter i bilen på motorvägen påväg mot Trosa!


Madde maddis

Vilken ska det bli??

Okej. Jag vet att mina besökare här på bloggen inte vill, kan eller har lust att kommentera mina inlägg men nu ber jag er. Snälla jag behöver hjälp. Jag vill ha en klocka men jag vet inte vilken.
Jag står mellan valet av tre olika modeller av samma tillverkare.

Inne på sidan www.klockor.nu hittar man en massa olika men jag har lyckats hitta mina favoriter.

Nu till saken där ni kommer in. Jag vet inte som sagt vilken av dom som är finast. Alla tre är dam-modell och alla tre är lika stora och väger lika mycket.  Jag vill ha en klocka som jag kan använda vardag som helg.

Vilken ska jag välja?

DKNY 4362
dkny ny4362
DKNY 4462
dkny ny4462
DKNY4407
dkny ny4407

Madde maddis

Kunna hjälpa någon

Sitter och läser lite läxa och ramlade över denna text. Tyckte den va riktigt bra. Stämmer i alla lägen. Läs den, ta in den, bearbeta den och lev efter den!

Om vi vill lyckas
med att föra en människa mot ett bestämt mål
måste vi först finna henne där hon är
och börja just där.


Detta är hemligheten i att hjälpa.
Den som inte kan det
lurar sig själv
när han tror att han kan hjälpa andra.

För att hjälpa någon
måste jag visserligen förstå mer än vad hon gör
men först och främst
förstå det hon förstår.

Om vi inte kan det
så hjälper det inte alls att jag vet mera.

Vill jag ändå visa hur mycket jag kan
så är det för att jag är högmodig
så att jag i stället för att hjälpa honom
vill bli beundrad själv
istället för att hjälpa henne.

All äkta hjälpsamhet
börjar med ödmjukhet inför den man vill hjälpa
och därmed förstå
att detta med att hjälpa
är att inte vara härsklysten
utan att vara tålmodig.


Kan jag inte detta
så kan jag inte heller hjälpa någon.

Skriven av Sören Kierkegaard

Madde maddis

18/10-09

I går va jag hos Cammen på tjej middag. Det va som en liten återträff. Vi som planerade Julles möhippa. Jag kom dit i tron om att vi skulle dricka en massa vin och fnittra in på små timmarna. Men det borde jag ha vetat att så inte skulle sluta!
Den började som planerat. Men sen blev det film och läsk istället för vin och kackel!
Det va riktigt mysigt och inte alls dåligt men det va inte riktgit va jag hade planerat.

Så mycket jag åt i går, har jag inte ätit på flera veckor. Helt sjukt. I dag blir det hård träning för att få bort en tredjedel av allt jag smällde i mig!
Träing, packning och pluggning.det är vad min söndag ska bestå av. Träna ska jag göra när jag kommer tillbaka till skolan. Packa ska jag göra både inför veckan och inför kryssningen jag ska på på tisdag och plugga ska jag göra för att jag har massor av sidor som jag måste ha läst till i morgon.

Ha en bra söndag allihoppa.

Madde maddis

God morgon! God morgon!

I går va en riktigt lugn fredag. Va hemma med mamma och pappa och kollade på film. En av Johan Falk- filmerna och en av Wallander-filmerna.

Hela kvällen va mysig och riktigt trevlig. Drack några glas vin och bara njöt. När man bor på en skola där man inte får dricka en droppe, så tar man vara på tillfällerna man kan göra det.

I dag ska jag iväg till Jenny på en fika och sedan ska gymet på huset få sig ett besök av mig och Helena. Lite senare än det ska jag till Cammen för att förtära en middag tillsammans med några tjejer!

Denna lördag kommer nog bli bra den!

Madde maddis


Skräck senario

Åkte jag hem så fort skolan va över i dag. När jag kom hem skulle jag starta min dator och..........................................................................
..............................................................................

Inget hände. Det va svart. Först stog det något om maskin eller nåt sen dog den! Och det gick inte att få igång den igen. Jag tog ut batteriet och lätt den vara ett tag.
Paniken steg inom mig. Helvete BILDERNA. Jag har gått och sagt i flera veckor att jag ska föra över att på min lösa hård disk men har ej gjort det! Tänk om allt är borta. FAN OCKSÅ!!

Tankarna flög direkt iväg och jag planerade vad jag skulle köpa för ny dator. En med stor schärm eller en riktigt liten som är lätt att ta med?

Den här är riktigt söt. Kanske, kanske inte!
asus pc 900

Efter att ha väntat en timme eller nåt provade jag igen.

Och som ett mirakel. Den startade igen. Jag avinstallerade direkt några program som inte behövs.
Men nu har jag ju börjat fundera över en ny så jag får se hur det blir :-)

Jag kan ju ha två :-)

Nu är det middag med familjen.

Fredag Fredag fredag!

Madde maddis

Godmorgon Fredag!

I dag är det fredag!

I dag ska jag åka hem!

I dag ska jag krama Svenne!

I dag ska jag ta ett glas vin med mamma!

I dag ska jag njuta!

I dag är fredag och det betyder helg!

Vill avsluta med att vissa min bil som kommer till mig i drömmarnas världVill ha!!

Madde maddis

Rätt eller fel!Ibland kan saker kännas rätt, men det är fel. Ibland kan saker kännas fel men vara rätt!
Oftast är det svårt att skilja allt från varandra. Det viktigaste är att tänka på hur jag vill ha det och vad jag är beredd att offra.Madde maddis

Gårdags kvällen

Det va riktigt kul i går. Nykter fest med maskerad och dans är kanske inget man brukar hålla på med när man inte har drukigt en droppe, men det är faktist kul. 
Har alla samma inställning så det går bra. En annan sak om alla andra är fulla och man själv är nykter.

Min klass va dom som inte hade haft tid och förbereda något speciellt uppträdande. På 24 timmar lyckades vi få fram en sekt, en ledare, en ramsa och en predikan... Inte illa pinkat. Sen att vi inte va bäst tänker jag inte komentera.

Jag va den som fick vara ledare. Jag stog på en kista inför hela skolan och åmade mig. Jag skrek ut i luften och kallade på våran hjälte. Magnus härenstam!

Ja.. vad sja jag säga. Jag såg inte klok ut. Snarare som om jag va tagen ur en tysk porrfilm.

Maddis
Jag och Emma

Dom andra klasserna va riktigt roliga att se på. Dom hade ju haft tid att förbereda sig lite mer. Värsta musiken och dans stegen.
Enligt min mening va hälsocoacharna dom bästa. Dom framförde en dans som heter Haka. As ball!

Bilder kommer upp lite senare. Jag glömde kameran så jag väntar på att alla andra ska skicka deras bilder till mig.!

Madde maddis

Arbetsdag

I dag var det arbets dag på skolan vilket innebär att alla får arbeta på området. Möbler ska in, hus ska målas, ved ska eldas mm.

Jag va på en station där vi skulle bygga en liten båthall. Jajemen.. Ni läser rätt! Kanske inte riktigt min grej men men det va bara att bita i det sura äpplet.

Jag och Anne fick börja med att röja upp lite!

Innan vi kunde börja resa stomen, fick vi elda upp lite ris och sånt. Och vad tror ni händer...
Jo först flyger en bit på mig som gör att det bränner håll på min tröja. Mitt i mellan brösten. När den kom in på huden brände det till lite men inget mer hände ( som tur är )

Sen, när jag ska kasta på en lång kvist, fastnar en massa kadborrar på mig. Det satck som fan. Fick ta hjälp av alla runt om kring att ta bort det.
Jag med mina stickiga vänner

Lite senare va jag med och skruvade fast lite också :-)

Känner mig stolt!

Det va en riktigt mysig dag trotts att det va riktigt kallt då och då.

På kvällen sen va det fest på slottet som folket från båtbyggar linjen annornade och till den fick alla klasser ett brev som vi skulle göra något kul med. I brevet stog det att vi skulle skapa en sekt och vi skulle dyrka en speciel person. Våran klass som har varit borta på fältveckor fick reda på detta lite sent men men vi kom i alla fall med ett bidrag :-) Och jag tyckte i alla fall att det blev "rätt" bra.

Hur kvällen gick tänker jag skriva om i morgon, för nu e jag riktigt trött och ska sova. Själv och ensam i min säng! Tråkigt som fan, men sant. Tur att jag har Helena som sällskap i rummet i alla fall. Då har jag någom och prata med innan jag somnar åtminstone.

Sov gott allihoppa. vi hörs i morgon!

Madde maddis

Gymträning

I dag är andra dagen som jag har haft en seriös gymträning. I vanliga fall tränar jag kondition men nu har jag bestämt mig för att ge vikterna en skans.
Jag och Helena har tränat i hop och varit jätte duktiga :-)

I går armar och bröst. I dag ben och rumpa.

:-)

I dag på lektionen hände något annorlunda. Det är inte varje dag som en hel lektion går åt för att reda ut ett litet problem.
Det är synd att vissa personer kan känna sig utsatta för något från klassen när det igentligen inte finns där. I klassrummet asså.

Allt löser sig tillslut. Bara folk är villiga till det så :-)

Jag känner att jag kommer lägga min energi på skolan och mina vänner. Vill man ha hjälp av mig, får man komma. Jag kommer inte springa efter som en hund.

Innan träningen idag kom Sami ( grannen mitt emot min dörr ) in och undrade om någon kunde raka honom.

Och det är klart vi ställde upp... Eller Anne ställde upp. Vi andra stog bredvid och titta på :-)

Anne och Sami

Det va allt för mig denna gång. 
Kram kram
Madde maddis

Försök se det på ett annat sättAlla kan vi inte tycka som alla. Men vi kan respekera och lyssna på varandra.
Ibland behöver man lyssna på vad andra säger, även fast det kan kännas svårt. Man kan ha en uppfattning, men när man hör vad andra har att säga kanske det inte är så.
Har man en negativ uppfattning, kanske man uppfattar allt likdant. Men i verkligheten är dom andra positiva.Madde maddis

Lycka och romantik

I går löpte söndagen förbi i romantikens tecken. Kollade på värsta snyfftar filmen med två killar från skolan. Vi låg i min säng och hade tända ljus. Sååå mysigt så!

Tände säsongens första värme ljus och fyllde till och med på med doft olja och allt!

Filmen var verkligen tagande. Vilken berättelse.

The notebook!

Jag måste säga, Cissi och joel. Ni hade rätt! Det va riktigt bra. Nu grät inte jag, men den satte sig verkligen i hjärtat. 
Ni som inte har sett den. SE DEN! Den är verkligen värld att se!

Efter filmen va jag ute och gick en liten bit i regnet med en annan av mina grannar. Pga regnet gick vi bara runt slottet typ :-) Men det gjorde inget eftersom jag redan hade tränat på gymmet innan.

Det har blivit lite av terapi och gå promenader runt området här. Så många samtalsämnen man kommer in på som verkligen sätter igång saker i hjärtat och hjärnan.

Jag känner verkligen av hela mitt hjärta hur lycklig jag är.

Lycklig att vara här på skolan med en massa sköna människor.
Lycklig över att ha en underbar familj hemma som tar hand om mig på helgerna.
Lycklig över mina vänner hemma. Ni finns med mig vad jag än gör. Nu och för alltid!
Lycklig över att jag får se fina ögon som drömmandes tittar på mig.
Lycklig över att jag är frisk.
Lycklig över att jag kommit igång med träningen.

Jag är helt änkelt lycklig över att vara lykligt lottad.

Jag känner mig även hedrad idag. Hedrad över att vara människan som någon kan vända sig till när man behöver prata. Att vara den som man litar på och vill dela sitt innersta med.

Tack för förtroendet!


Madde maddis


Tränings söndag

I går klämde jag två filmer innan jag kunde sova. För er som undrar såg jag båda två helt själv. Vaknade upp i morrse och va otroligt pigg. Energi nivån låg på högvarv. Så jag tog på mig kläder och gick ut och gick. En lugn och sansad runda med en av mina grannar här på skolan.

Snart ska jag byta om och ta mig ner till gymet. I dag ka jag dock få sällskap av Victor. Han ska hjälpa mig med alla gymets olika vikter och maskiner.

Madde maddis

Nu sitter jag här

Jag åkte ner till skolan. Har varit ute och gått med Victor och tränat helt solo på gymet. "stolt som fan"

Nu sitter jag i soffan i uppgången och väntar på att mina nudlar ska bli klara. Jag glömde planera vad jag skulle äta så det fick bli nödmaten! Men det fungerar.
Jag har har inpackning i håret och luktar jätte gott. Jag njuter av allt. Alla som sett mig på skolan i dag har kommit springandes och kramat mig. Känns riktigt skönt, roligt och tryggt att ha varit så saknad.

Ska slå på en film lite senare och mysa i sängen. Vem vet jag kanske får sällskap av några av mina grannar. Det är inte helt omöjligt.


Hoppas alla har en bra lördag.

Madde maddis

Skolan eller inte

I går hade jag bestämt för att åka till skolan i dag. I dag vet jag inte längre. Jag vill åka ner, men det verkar som om inga är där alls.

Fast jag behöver åka ner för att läsa lite läxor och sånt.

Jag har nästan packat klart och sitter och kramar Svenne.  Om jag åker så åker jag ner senare i dag. Vid fyra eller nåt!

Madde maddis

Göra någotI min länktan efter något, gör jag snart något annat. Bra eller inte. Det vissar sig efteråt.Madde maddis

Fredag och hemma kväll

Mötet med brudarna gick jätte bra. Kändes tungt när vi skulle åka hem. Våran grupp har verkligen hittat varandra dom här två veckorna. Vi ses igen på måndag. Då är det inte barar vi men det gör inget. Ska bli riktigt kul att träffa hela klassen. Få höra hur alla haft det.

När vi tagit oss igenom fredags trafiken från norr till söder så va det dags att träna inne på Huset. Jag ber om ursäkt att jag inte har förklarat vad det är. Huset asså.

Huset är huvudkontoret på företaget jag jobbar på. Jag och Helena kan åka in dit och träna grattis på det gymet, när vi vill, dygnet runt. Vilket är otroligt bra. Själv stog jag på stepmaskinen i 60 min i dag och svettades som FAN!

När jag kom hem, blev jag överraskad av min kära bror. Inne i köket. på bänken, stog middag redo till mig. Bara att stopa in i mikron och värma på.

Tack Håkan!

Känns konstigt just nu. Det är fredag i dag och jag är hemma i sthlm. Jag har precis tränat och ska stanna hemma i kväll för en lugn och avslappnad myskväll. Ibland behöver man lite ensam tid! Det är något som inte händer ofta just nu i mitt liv.

Madde maddis

Fre fre fre fredag!

I dag är i dag, inte någon annan dag. Att skjuta upp saker gör det bara jobbigare.

Jag har suttit ner hela morgonen och skrivit lite av arbetet om alla dessa studiebesök vi varit på. Blev faktist längre än vad jag trode det skulle bli. Känns ju skönt att få vara duktigt för en gång skull.

Nu är det bara och vänta på att klockan ska ticka framåt, så att jag får träffa brudarna för ett sista grupparbets möte.
åååå Nu blev jag lite nere. Ett sista besök med brudarna. Men vi ses ju varje dag på skolan så jag ska nog över leva.. Eller?

Efter det ska jag träna på Huset. Sen får jag se vad Fredagen har att erbjuda. Pengar är en brist vara just nu så krogen lär det ju inte bli.

Madde maddis

8 oktober

Sista besöket för fältveckorna är gjort och nu återstår enbart några dagar tills att jag sätter mina fötter på skolans mark igen.

När jag och Helena åkte från Jackan hamnade vi självklart i köer. Och jag fick så ont i huvudet att jag inte kunde titta framåt eller i huvudtaget se på något som rörde sig.

Jag slängde i mig en tablett och lite vatten för att stålsätta mig lite. Åkte direkt p bio med Jenny. Huvudvärken lyckades försvinna någorlunda tils att filmen började.

Filmen va bra men ettan va bättre. Boken va bättre dock. Men så är det alltid. Juste ni kanske vill veta vad jag såg..
Flickan som lekte med elden. Nu är det bara att vänta på att tredje delen ska komma ut. Jag väntar med spänning.

Nu ska jag sova. I morgon ska jag skriva klart mitt arbete  och träffa brudarna för att samanställa allt tillsammans.

Sov gott

Madde maddis


Fältveckans sista besök

Riktigt kul i går!!

Tack för i går Lillan! Och för i dag. Det måste vi göra om.

I går va jag på regge klubb för första gången. Det va kul som fan men annorlunda. Avslappnad miljö kan man ju säga.

Drog vidare till någon pub och avslutade på kvarnen där Anne möte upp oss.

Åter igen. Riktigt kul!

I dag har Svenne fåt träffa pablo. Han blev ( pablo alltså ) lämnad här i morrse kl: 06.20 av Lillans kille. Pablo är för er som inte vet en liten liten chivava.

Snacka om att Svenne va konfundersam när han träffade honom. Vad är det där för något??
Pablo och Svenne

Men det gick bra till en början sen fick Pablo storhetsvansinne men men ingen skada sked och han ville ju bara försvara matte.

Snart kommer Helena för att hämta mig. Fältveckornas sista studiebesök ska utföras.

Skriver senare.

Kram kram

Madde maddis

Kolla.......

Jaha... Kul! Kolla in vad jag såg nu!

Elak spricka!

Kommer ni i håg att jag berättade om den lilla sprickan jag fick i nageln efter seglingen. Den är inte så liten nu. Tror jag gjorde något när jag städade i morrse.
 Och jag som inte hade tänkt störa Linda med nagelarbete denna vecka. Jag ville ju bara ta en fika med henne. Fan också. Aja. I värsta fall får den se ut så här ett tag. Det löser sig.

Madde maddis

Kaffekrig

Vilken morgon. Jag går upp för att fika med mamma innan hon ska iväg på frisör besök i stan. Jag ska vara snäll och sätta på kaffe. Medans det kokar och gör sig redo i maskinen, går jag ut på altan och gör mamma sällskap. Efter ett tag hör jag något konstigt. Det låter som om vatten surplar. Aja säkert inget tänker jag och återgår till mammas ögonbryn jag precis börjar fixa ordning. Sen när vi va klara och påväg in så ser jag....

HELVETE!

Jag har glömt sätta på locket på perkolatorn och det ( bokstavligt talat ) sprutar kaffevatten i hela köket. Mamma får panik och jag skrattar. Skrattar massor:-)
Fan nu blir det till att städa hela morgonen, slår det mig och då slutar jag skratta. Då va det ju inte lika kul längre. Mamma fick springa för att byta om och jag satte mg ner på knä och torkade kaffe. Mitt i mtt städande skriker mamma "hej då" och smäller igen dörren.  Då var jag återigen ensam, eller kanske inte. Jag hade ju mitt kaffe och Svenne. Så tenkiskt sätt va jag ju inte ensam.

Under min städning kom tigern och ville hjälpa till. Gick väl inte så bra som jag hade hoppats på men han hade kul.
Klart Svenne ville vara med

Jag fick i alla fall upp allt kaffe tillslut och köksdörrarna var rena igen. Satte på en ny panna och satte mig ner för att kolla tv.

Ska snart göra mig ordning för att åka på ännu ett studie besök. Stockholmsberoende center ska få sig ett besök av brudarna.
Snart är fältveckorna över och skolans klassrum kallar.

Madde maddis


Mysig hemma kväll med Cissi

På morgonen tog jag somvanligt ut Bonzo på morgon promenad sedan hade jag ett uppdrag att utföra. GADEROBEN!
Jaha... ni fattar vilket jobb jag hade framför mig.
Hösten är här ( om någon av er har missat det ) och det menas höst städning.
Små skorts och bikini ut och varma, mysiga koftor in. Tog ett tag men jag lyckades få ordning på det. När det är dags att bege sig tillbaka till skolan igen, har jag med mig en massa andra kläder än dom jag åkte upp med :-)

Jag älskar hösten för då får man ha på sig en massa mysiga och fina saker. Kofter är min grej och stövlar såklart. ååå Det finns så många fina skor för denna årstid.....

I alla fall:

Efter att haft en otrolig tråkig eftermiddag va jag sååå rastlöss. ( jag satt hemma och väntade på att lady C skulle komma hem )
Jag gick till the lady för att kolla på fula Betty och hemmafruarna senare på kvällen.
Va länge sen jag såg någon av serierna pga mitt jobb. Kunde inte följa en enda serie då men nu kan jag :-)
Å det va så mysigt att ligga i soffan med lady C och äta en massa skit och dricka vatten. Det är sånt jag saknar när jag är nere på skolan.

Det enda som saknas denna mysiga kväll är en man att somna bredvid.
Aja. Tur att jag har Svenne!

Madde maddis

Mammas stil

Jag tröttnade på motivet jag målade för någon dag sen och tog bort det.
Efter som jag varit hemma ett tag nu så ville jag måla något som mamma alltid måla på naglarna när jag va liten.
Jag ändrade lite. Mamma målade över hela nageln förr, men jag målade endast längst ut.
Lånade även mammas lack eftersom mitt ligger på skolan.

Mammas mönster med mammas lack

Madde maddis

Vad ska jag göra?

Jaha. Tisdag!

Vad ska jag ha för mig då?
 
Snart ska jag ut med Bonzo och gå en morgon promenad sen har jag inte en anning.

Va fan ska jag hitta på????

Jag vill tillbaka till skolan och min vardag!

Madde maddis

Vissa saker går inte att styra överHur jag än försöker så finns du där i alla fall.
Varje dag skänker jag dig en tanke oavsätt om jag vill det eller inte.
Madde maddis

Hejare på smycken

Drog till huset i dag och tränade med Helena. Riktigt skönt va det. Sprang på bandet och trampade på stepmaskinen. Mer han jag inte med. För att jag va tvungen at hinna hem för att duscha och göra ordning mig. Kl:15.00 va vi åter samlade. Brudarna från skolan. Vi har varit ifrån varandra över helgen och, det känns faktist lite pinsamt att säga det men, jag har faktist saknat dom. OCH jag har börjat sakna skolan otroligt mycket också.

Samtigt som jag är glad över att vara hemma och träffa alla, länktar jag också tillbaka till Stensund.
Tydligen är jag saknad på skolan också. Jag har haft folk som messat och ringt mig hela helgen som bara velat säga att det är tomt på skolan när jag inte e där. Tror förvisso inte att det bara mig dom saknar men ändå :-)

Tillbaka till min dag.
Jag va på Stockholms ätstörnings center idag och fick träffa en kvinna som jobbat där i många år. Hon va väl förberädd och verkade verkligen gilla att vi va där på studiebesök.

Efter åkte jag och Lillan till södertälje för att gå på Tjejkväll med Juventas systrar. Vi blev välkomnade med öppna armar och några stora leenden. Dagens möte gick ut på att pyssla. Gud, jag som inte har pysslat sen jag gick på frittids i mellans stadiet eller nåt. Men det gick bra. Jag gjorde mig ett armband. Vid nästa möte ska jag fixa ordning den lite bättre och sätta dit lite berlocker. Kommer bli så bra! Jag hade lite talang för skapandet. Vilket gladde mig otroligt :-)

Foto kommer upp när den är klar.

När jag kom hem tillslut åt jag en sen middag och kollade tv med familjen. Mamma va på möte men hon gjorde oss sällskap lite senare.

Madde maddis


Naglar och inlåst snygging

I dag har jag haft så tråkigt att jag suttit och surfat mäst hela dagen. Det varvat med att måla naglarna. Testat måla på ett nytt sätt blev riktigt bra för att vara första gången. Mina naglar
Målade även Cammens LÅNGA naglar idag och dom blev as fina. Har tyvärr ingen bild på dom.

Medans jag väntade på att lacket på mina naglar skulle torka så beslutade jag mig för att gå in och kolla vad replay betydde. Många i min imgivning har pratat om SVT replay och tv4 replay och jag har väl aldrig riktigt brytt mig om att fråga vad det va exakt. Men nu med min stora trissdes så blev jag nyfiken.

Jag glider in på tv4 replay och blir förälskad. Fan nu kan jag ju se dom program jag missar när jag vill.
En serie jag blev exktra glad över att hitta, på denna gudagåva till sida, var Inlåst.
Missade den i torsdags eftersom jag va på GK då och festade lite.

Den va jätte bra och intressant. En serie jag kommer göra allt för att se varje avsnitt. Sen är det ju inte häller något fel på utseendet på några av föredettingarna. Ett stort plus. Jag vet att det inte är många som håller med mig men det skiter jag i.

Ibland är det tur att inte alla tycker som jag.

Madde maddis


.: Maddis fakta 7 :.


Det vattnas i munnen
Jag älskar grillad kykling


Madde maddis

4 oktober

I går blev rätt lugnt ändå. Cissi hade bara sovit några få timmar så det fick bli lite pubande på söder istället för något klubbande. Men det gör inget. Det va kul ändå. Så länge jag fick träffa Cissi så fungerade allt :-)

Kom hem rätt tidigt och somnade på soffan. Vaknade någon timme senare och undrade vart fan jag va. Det va ett tag sen jag sov på soffan i tv-rummet. Men drt tog bara några sekunder innan poletten ramlade ner.

I dag har jag inte en anning om vad jag ska hitta på. Har verkligen lust med något. Bio kankse eller .. Jag vet inte! Får vänta och se helt änkelt vad dagen har att erbjuda.

Tack för denna helg. i morgon är det återtillbaka till vardagen
( om man nu kan kalla det för det ). Studiebesök i morgon. Ska bli riktigt intressant.
Plus att då får jag träffa brudarna igen. Har faktist saknat dom lite under helgen.

Kram kram

Madde maddis


Tack mamma för schampoot

ååå Vad jag tycker om min mamma i da. Det gör jag förvisso alltid men just i dag lite extra. Ni kommer tycka det är löjligt men jag säger det ändå :-) Anledningen till min lycka är för att mamma har köpt nytt schampoo och balsam till mig.
Gissa om det va bra eller vad... Mitt hår har aldrig varit så mjukt och fint. Helt otroligt.

Så igen. TACK MAMMA!

Och nu undrar ni vad är det för märke på detta schampoo som gjort att Maddis är så nöjd....Den lila och gula är mitt och dom bruna är mammas. Också det ett superbra schampoo för brunhåriga.

Under dagen i dag har jag kollat på film och varit med Cissi i Skärholmen. I kväll blir det  återigen utgång i den stora staden. :-)

Blev inte många foton under gårdagen men ett kan jag bjuda på i alla fall.
Gårdagens drnk :-)

Madde maddis

Fy fan men ändå helt ok.

Kvällen va väldigt konstig. Började bra men slutade dåkigt. Dåliga miner och för mycket alkohol tror jag gjorde vissa situationer.

Allt har löst sig när solen går upp. ( hoppas jag )

Snart ska jag sov.

kram

Madde maddis

Rätt bra drag

Va på götakällare i går. Det va riktigt kul. Trodde jag skulle få lite tråkigt men ack så fel jag hade. Det roligaste på kvällen va att få umgås med Anne, utanför skolan. Helena vet jag ju redan ur hon är full men jag har aldrig sett Anne på det sättet.
Tråkigt nog kom vi ifrån varandra efter halva kvällen. Men men vi får en ny skans i kväll när vi går ut :-)

Det va ett ordentligt drag när Hoffmaestro börade spela. Jag va tvungen att byta skor för att kunna hoppa omkring som alla andra. Tur att jag har extra skor med mig i väskan.
Hoffmaestro

Nu ska jag iväg för att träffa Alex. Vi ska in i några affärer i Farsta och sen ska vi ner till Trosa. Jag ska träffa den där jonalisten. Plus att jag ska ta med mig Bonzo för en skogspromenad runt skolan.

vet ni vad.... I DAG ÄR DET FREDAG! party hela natten.

I kväll ska några från klassen på gay-klubb. Det kommer nog bli intressant och se hur det blir.

Så länge vi inte kommer ifrån varandra så blir det nog en ordentligt rolig kväll!!


Jonalister och odförande

Vet ni vad som precis hände mig?

Jag blev uppringd av en jornalist. Hon sa att hon ville fråga om hur boendet på Stensunds skola är. Jag undrade varför hon ringde mig och som svar fick jag efter som jag var ordförande för studerandekåren så visst ejg kanske lite om skolan. Jag va snäll och svarade så bra som möjligt. I början va allt positivt men efter ett tag förvrängdes allt och det jag hade sagt som alldagligt lätt väldigt negativt. Jätte konstigt.

Jag ringde Kent och sedan rektor anders.

Hinner inte skriva mer nu men jag ska avsluta min lilla berättelse senare i dag.

Kram kram

Madde maddis


Svenne och Bonzo

Svenne har fåt ost och Bonzo har fåt en macka. Jag har druckigt mitt kaffe och mamma har rökt sin cigg.
Allt e lungt och bra i mitt stora färäldrarhem idag. Jag ska upp och damsuga snart och bädda sängen blir det nog också. Först ska jag ut på promenad med gamlingen Bonzo. Det är riktigt jobbigt och se hur någon blir äldre och äldre. Hur någon går närmare och närmare sin egen död.

Bonze är 13 år och dom senaste månaderna har det börjat märkas att han är gammal. Förut kunnde jag ha honom lös när som hälst men nu så måste jag ha honom kopplade gämnt. Han hör enbart när jag visslar till honom plus att hans syn har börjat förvärras också.

Om ca en och en halv timme ska brudarna samlas igen för ett nytt studiebesök i uppsala. Innan dess ska jag ha hunnit göra en massa saker i hemmet. Hade tänkt göra mamma lite glad.

Ha en bra dag.

Madde maddis


RSS 2.0