Utgång i stora staden

Efter en otroligt bra kryssnign har jag nu landat hos Cissi. Midda på woken och en välförkänt dush och jag är som ny igen. I kväll bli det party i stora staden.Börjar på söder och går dit vinden tar oss :-)

Kram kram

Madde maddis


Party på båten

Nu är det bråttom. Sitter i en JM-bil och är påväg till båten. Hungrig är jag och stressad e jag. Glömde äta innan.. Aja det får gå ändå. Jag kommer ha skit kul.

Nu ska jag dansa med vågorna in på småtimmarna.

Kram kram

Madde maddis

KLäd-lycklig

I dag har jag varit in till Skärholmen och handlat lite :-) ÅÅÅ jag blir så lycklig av att få gå omkring och njuta bland allt fint. Jag ville bara handla upp allt jag såg.
ShopoholicFör varje minut jag befan mig i butikerna kände jag hur den gamla Madde kom tillbaka. Jag kunde knappt hejda mig från att handla. Och jag kände en sån skönt känsla när jag kom hem och fick vissa mamma vad jag handlat. Jag har handlat en kläning inför morgondagens kryssning och jag har handlat ett par fina jeans inför hemresan också!
Jag har bara ett problem. Jag måste få tag på en svart bolero. Dom jag har hemma är i svart siden och i grå bomul. Det passar och ser bra ut med båda, men det skulle se ännu bättre ut om jag hade en svart bolero som inte är i siden. ( om inte mitt minne sviker mig tror jag att en av mina vänner har en. Kanske något jag kan låna )

Åkte från alla butiker för att inhandla provianter för Zekes elevfik nästa vecka. För er som bryr er, kan jag nu meddela att jag har handlat en massa goda saker till bra priser. Värsta kapet.
Tänk vad bra det kan vara att ha en shopoholic i klassen ibland :-)

Sedan drog jag tillbaka till S-holmen för att fortsätta min plundring av köpcentrumet. När jag va mitt i min trans bland kläder och skor så ringer telefonen. Den var planeraren för JM som ringde.
SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA kan du komma in och jobba i kväll? Jag som redan sagt nej till seccen för att jobba natten, hade inte hjärta att säga nej till en avdelning till, så jag sa att det va klart jag kommer in. Som kompensation för mitt återfall! ;-)

Madde maddis

24 Februari

Blev ingen trip ner till Trosa i går. Det blev så sent och så mörkt ute liksom. I dag har jag varit ute på en skönt promenad med Bonso ( hunden mamma är dagmatte åt ).

Sen har jag försökt komma någon vart med spec.arbetet, vilket inte har varit så berikande och positivt. Jag har fastnat och vet inte hur jag ska ta mig ut ur det.

Nu sitter jag och kollar på mamma när hon är i full fart med att baka bullar.

Madde maddis

Nacka forum

I dag har jag varit i Nacka forum med Cammen. Det va verkligen vad jag behövde. Att få shopa lite. Jag ska på kryssning på fredag och jag har inget att ta på mig.
Mina underbara föräldrar gav mig ett litet till skott som gjorde att denna dag va möjlig för mig.

NI ÄR FÖR UNDERBARA FÖR MIG!

Jag handlade två nya tunikor, en munktröja och ett par nya jeans. Nu återstår bara problemet med skor. Vad ska jag ha på mig för skor? Jag hittade ett par nya i dag också men jag köpte dom aldrig. Jag får hålla mig ett par månader till innan det är dags för nya skor. Tror jag ska ha några gympaskor med klack. Dom är snygga till jeans. :-)

Jag måste komma igång med min träning igen. Jag känner mig helt lost! Jag ska nog åka ner till Trosa och hä'mta mina träningskläder. Då har jag inga undanflyckter. Åka ner i dag och träna på huset i morgon kanske. Låter som en bra plan. Vem ska jag tvinga åka med ner till skolan??

Ska fundera över det under middagen. :-)

Juste. Jag fick klart mitt cv igår. Det tog ett tag men tillslut hade jag ett färdigt resultat. Kanske inte det bästa jag har skrivit men men. Nästa praktik jag ska söka får jag gå igenom cv´n igen. Jag ska faktist ringa två till ställen i morgon.
Lika bra att ha flera bollar i luften på en gång.

Madde maddis

Nervös

Jag va lite nervös inför att göra naglar på Puschan i dag. Hon är utbildad nagelteknolog och ville att jag skulle göra naglar på henne. Jag fick andas både en, två och tre gånger innan jag satte igång.
Resultatet blev riktigt bra och jag hoppas hon tyckte det också.
( hoppas dom håller nu )

Just nu sitter jag hemma i villan med mamma och ska börja skriva en CV som ska användas när jag söker praktikplats. Jag har inte en anning om vad jag ska skriva. Varje gång jag ska försöka få ner några meningar får jag skriv kramp. Hej jag heter Madeleine och jag............ Längre kommer jag inte.

Fan Nu måste jag ta mig i kragen.
Ska göra ett nytt försök att bli av med skrivkrampen.

Madde maddis

21 februari

Nu har hela helgen gått och jag har både jobbar och tagit det lugnt. Fredagen flög förbi i jobbets tecken. Satt i en bil och körde runt i flera timmar och hade tråkigt. Teroriserade några av mina vänner endel tills dom valde att stänga av mobilen ;-)

Lördag va det meningen att jag skulle ut på krogen men det finna vädret gjorde att jag valde att stanna inne. Jag och Cissi tittade på varandra och bara skakade på huvudet. Det blev en mysig hemma kväll med lite öl och vin bara vi två. :-)

I dag va det åter igen dags att sätta sig i arbetsbilen och köra runt i Slödertälje.
Jag och Helena valde att ta en fika hos Micke och spela lite kort för att bryta mönstret lite. Det blir lätt lite en formigt att köra runt runt runt till olika skolor.

I morgon ska jag göra lite naglar och sedan beställa olika kläddresser till folk på skolan.


Jag försöker tänka på annat men det är väldigt svårt.Madde maddis

Sportlov!!

Nu är det efterlänktade lovet här. Gudarnas vad jag har länktat. En hel vecka av frihet. Jag ska umgås med mina vänner och familj. Jag ska vila mycke och jobba lite.

:-)

Madde maddis

18 februari

Hade en underbart mysig kväll i går med Sanna och Anne. Skönt att kunna koppla bort skolan för en kväll och bara kunna slappna av.

I dag är det eget arbete efter lunchen och jag gick till rummet för att städa sen plugga lite. Medans jag hoppar och dansar i min ensamhet så märker jag inte vad som sitter utanför fönstret.
Jag gör en snurr och tvär stannar....

Jag möts utav en skrattande Zake.
Fönstertittare
Utanför mitt fönster byggs en nödutgång.
Det är dags att dra för gardinnerna när jag varit i duschen eller när jag går upp på morgonen tror jag.

Madde maddis

Mamma fyller år!

Grattis på din dag mamma. Du är underbar och bäst. Jag kan inte ha en bättre mamma än du.
Jag och mamma på hennes födelsedag för 7 år sen.Mamma på hennes trike
Madde maddis


17 februari Onsdag

Det va dansdagen i går och det va riktigt kul. På dagen dansade jag salsa, hip hip och zumba. Jag ska så fort som möjligt få tag på zumba filmerna. Det va jobbigt och otroligt roligt!

På kvällen va det Hair-dags.
Hair-gänget

Madde maddis

God morgon tisdag

I dag är det möte med studerande kåren och för första gången på länge finns det faktist nåogt roligt att ta upp :-)

Nu måste jag springa. Skolan börjar om 2 min.

Madde maddis

Måndag 15 Februari

Allt känns konstigt. Lättad men konfundersam. Vet inte hur jag ska bete mig. Från i går till i dag har saker förändrats.
Detta är början på nåogt nytt i mitt liv. Jag ska bli hel som människa :-)

Viljan och tanken är svaret på min resa!

Madde maddis

Alla hjärtans dag!

Glad på alla hjärtans dag till alla mina vänner och famlij.

Ni är underbara!


Madde maddis


13 Februari Lördag

Efter en skön natts sömn så är det skönt att komma upp till en tyst och lugn villa. Pappa satt och drack kaffe i köket och Svenne låg vid hans fötter.
Jag kokade ägg och satte mig ner, med mitt kaffe mitt emot. Det va riktigt länge sen som jag satt och pratade med pappa, bara han och jag :-)

Igentligen skulle jag åkt till Cattan för att testa lite kläder inför nästa veckas dans dag på skolan, men hon va så stressad så det får bli att jag åker dit i morgon.

Jag får läsa lite läxa så länge!

Madde maddis

Flörta på Facebook. Går det??

Vem andvänder ansiktsboken som en sida för att hitta ragg??
Rätt smart faktist. Har aldrig försökt det. Har aldrig änns tänkt på det.. Men börjar funderar på det nu. Sjukt bra ju. Kan man flörta någon annan stans, kan man göra det på ansiktsboken också!

Jag har tröttnat på att vara ensam så nu ska jag flörta :-)

Ansiktsboken here I come

Madde maddis


JobbFredag

Har gått klart skolan för denna vecka. Sitter hemma och andas lite innan det är dags att åka till jobbet för en natts arbete. För er som undrar så är det inte i uniform jag ska jobb utan det är med ett headset på huvudet och dator framför mig.

Alltid lika roligt att ha både skola och jobb på samma dygn. Sova får jag göra när jag blir gammal!

Min mamma e så underbar. Jag har fått en ny mysdress som är rosa. :-) Såååå fin!

Jag efter ett par timmar i pulkabacken
Madde maddis

God natt världen

Efter en otroligt mysig kväll med några grannar på en tjock matta och bra filmer så är det dags att bege sig till sängen något senare än vad jag hade tänkt mig.

Det va nämligen så att påvägen till sängen fick jag ett uppdrag. Magnus ( min söta granne under mig ) stog med trimern i handen och ville få sig en omgång. Och vem är jag och neka honom denna händelse.
Några minuter senare låg allt hans hår på golvet och jag hade en skallig Magnus framför mig. Konstigt att så fort en kille blir av med håret så blir han så mycket sexigare.
Tjejen Magnus träffar kan känna sig stolt över honom.

SOV GOTT OCH DRÖM SÖTT!

Madde maddis

Ekonomi och arbete

I går fick jag ett brev från receptionen på skolan, där det stog att jag från och med den första mars ska betala 700 kronor mer i månaden än vad jag gjort tidigare. VA FAN, SKÄMTAR DOM! va min första tanke och reaktion.
Bara för att Helena har valt att flytta blir jag straffad och tvingad att betala mer. KUL, JÄVLIGT KUL! Detta resulterar i att jag måste välja bort ännu mer av mitt liv där hemma och jobba mer. Vilket senare kommer sluta med att jag kommer få bötta ännu mer till CSN och då kommer jag hamna i ännu mera skulder. Just det jag försöker att undvika.

Allt kommer lösa sig till slut. det betvivlar jag inte på :-)
Vinter frilufsdagen

Madde maddis

E trött som bara den.

Har varit vinter frilufsdag i skolan i dag. <Va i skidbacken och åkte pulka i några timmar :-)

Nu e jag trött och har ont i ryggen.

Skriver mer i morgon.

Madde maddis

BP van gått vidare till semifinal!!

Spelade som gudar enligt min mening! Jävlar va bra dom va. Första matchen värmde dom bara upp. Det va därför det inte riktigt gick hem hela vägen.
Men sen ordnade det sig.

Ingen trodde på BP, men så kom dagen då dom andra fick höja på ögonbrynnen och erkänna sig besegrade.. Mohahahaha!

En sak jag inte fattar i en tunering är: Varför möter ettan från enna dagen tvåan från andra dagen?
Det borde väl vara ettan från enna dagen möter ettan från andra dagen? Starkas mot starkas liksom. Eller?? Kan någon förklara det här för mig. Jag ä inte så på läst nä det handlar om sportregler :-)

Madde maddis

Svettiga kroppar

Måndag och jag mår mycket bättre. Va i skolan och lyckades vara aktiv mstadels av dagen :-)

Några heta diskutioner om droger och sprutar gjorde mig pigg mot slutet.
Senare i dag ska jag till gympa salen för att kolla när folk spelar innebandy. Tävling pågång. Alla klasser ska spela mot varandra i en tunering och i kväll är det någras tur att svettas.
Ska bli riktigt kul att kolla på när grabbarna svettas och jobbar sig trötta :-)

Jag ska hålla utkik efter några finna ögon att titta på också.

Madde maddis

Har någon hört om Portella?

Portello
I helgen va jag ute på läsk jackt åt Conny. Han ville ha Portella och när jag inte visste va det va fick jag höra att det va något vanligt märke. Efter mycket om och men hittar jag denna "vanliga" dryck på okq8 i vagnhärad. Det enda stället runt om kring som tydligen sålde den.
Är det bara jag som aldrig har hört talas om denna läskedryck eller??

Madde maddis

7 Fredruari Söndag

Söndagen är här igen och jag har verkligen haft det skönt. Jag börjar bli lite bättre och förkylningen är påväg bort. Känns skönt att kunna andas och tänka normalt igen. Jag hade det som sagt tidigare en mysig kväll igår med två otroligt dåliga filmer. I dag har jag lyckats se två otroligt bra istället. En specielt. Take the lead med Antonio Bandera. Sjukt bra.

Jag har inte läst mycket läxa denna helg. Det va ju den igentliga anledningen till att jag stannade kvar på skolan ( det och ekonomin så klart ) men det slutade med att jag bara sov sov och sov lite till.

Jaja. Sånt som händer. Hoppas inte lärarna i skolan hals hugger mig i morgon när jag inte kan läxan så bra bara..

Madde maddis

Söndagsmys

Gårdagen försvan tillslut. Kollade på film med några på skolan på kvällen. Två otroligt dåliga filmer . Fy fan. Bland annat filmen Surrogates med Bruce Willis
Surrogates med Bruce Willis
Inte värd att se måste jag säga.
Nu ska jag försöka plugga lite. Är fortfarande förkyld och seg i huvudet. Men men. Jag får försöka.

Madde maddis

Lugnat ner mig

Nu har det gått ett par timma roch jag har lugnat ner mig. Jag har bara kollat på tv och sovit en massa. Mår inte bra alls. Hoppas att förkylningen försvinner snart så jag orkar läsa läxa.

Jag fick ett ryck och började baka lite. Färdiga mixar jag hade i lådorna. Endast tillsätt vatten. Såna bakverk tycker jag om.
Får se hur det smakar när allt är färdigt :-)

Snart ska jag också åka med Samantha och handla godis också.. MMM jag länktar. Sen blir det nog lite film. Ensam eller med sällskap, det vissar sig senare.

Madde maddis


Förbannad

Jag är kvar på skolan för första gången på länge. Så det är klart att jag går in i köket nu på lördagsmorgonen. FY FAN! vad är det för jävlar jag bor med. Folk har lämnat gammla rester i diskhon. Disken står över allt. Bänkarna är feta och äckliga. Ingen har torkat av något sen tidernas bejynelse. Fy fan. Kul att jag får börja morgonen med att torka upp efter alla jävla ungjävlar jag bor med.
Det enda jag vet är att jag är oskyldig. Jag är aldrig i köket så jag kan omöjligt ha ställt till det.
Igenlitgen skiter jag i vem det är som inte har gjort något men det stör mig ändå. PLUS att jag vet att det är flera som INTE HAR GJORT NÅGOT. Disk som jag sett flera andvända. Kartonger från olika sorters saker som jag vet flera har i denna uppgång.
FY FAN: och till råga på allt så är damsugaren söner också.

Jätte roligt att börja dagen med detta humör.

Madde maddis

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALEX

Grattis på din dag min kära vän. Saknar dig massor och tänker på dig gämnt. Synd att vi ej kan ses men vi får ta igen det någon annan helg.

Jag satt och gick igenom mina skivor jag har här på skolan och hittade vårat progektarbete vi gjorde i gymnasiet i hop och så hittade jag några foton från studenten.
Känns som evigheter sen.
Pözz pözz gumman!
Maddis och Alex studenten 2003

Madde maddis

Skolfredag

Då va fredagen här och jag stannar kvar på skolan. Man kan fråga sig varför och till svar får man "dålig ekonomi och läxa!"
Lite senare i dag ska jag träffa Samantha och umgås lite på skolan. Ska bli skönt att göra något. Jag va ner till Sanna en snabbis förut också. bra med några flycktvägar ibland när det blir förmycket att vara själv på rummet.

I går hjälpte jag några tappra själar i min klass att fixa boxerings hjälp.
Ted leker modell medans min skyddsängel gör jobbet
............
Några minuter och mycket skratt senare kom dom loss och kunde åka hem till Nyköping igen :-)

Det tackar vi min skyddsängel och bilvaktis för.

Madde maddis

Fortfarande uttråkad

Jajemen. Jag e fortfarande uttråkad som bara den. Jag känner att skogen och landet börjar sätta sina spår i mig. Jag är så trött på att inte vara med mina vänner. Vara nära när jag behöver dom och när dom behöver mig. Jag vill ha sommar och sol. Jag vill inte ha mer snö och blåst. Så fort snön är borta kommer det bli bättre. Då kommer folk komma ut ur sina hållor och alla blir sociala igen.

Det finns en sak som är bra just nu i alla fall. Jag har fått mig en glimt av dom fina ögona som går omkring på denna skola. Alltid lika fina varje gång!
Jag är lite rädd att om jag lär känna personen bakom ögonen, kanske dom förändras.

Madde maddis

Sjukt utråkad

Jag har varit sååå sjukt uttråkad i dag. Friluftsdagen vart inställd på eftermiddagen efter som dt va söstorm utanför fönstret. Skönt enligt min mening. Orkar inte med blåst och allt sånt idag.
Efter skolan åkte jag med Anne in till Trosas stora centrum. Jag handlade inget utan jag följde bara med som sällskap. Sedan har jag pluggat för ovanlighetens skull :-)
Nu sitter jag med min dator uppe i skolans datasal eftersom internet på mitt rum har slutat fungera och jag måste maila in en läxa till min lärare.
Sedan hoppas jag på att få se en glimt av ett par fina ögon. Vem vet. Jag kanske har turen och ser dom i kväll. Jag får hålla mig ute och socialt i dag så......

Klockan åta ska vi se på musikaler är det tänkt. ( inte jga och dom fina ögorna utan dom som vill och kan ) Först blir det Greas och sedan någon anna kult-film. Blir nog roligt.

Madde maddis

Roligt annorlunda

Jag låg i min säng på kvällen och hade gjort mig redo för att gå och lägga mig för natten. Under täcket hade jga inget på mig. Jag räknade ju inte med att få besök.
Filmen hade gått i ca 10 min när det knackade på dörren. I tron om att det bara va en av mina närmaste grannar så säger jag att det e ok att komma in. Vad spelar det för roll om jag ligger under täcket.
När jag ser vem det va så ångrade jag mig. Fan jag skulle ha klätt på mig innan. En från skolan fick för sig att komma upp och bara säga hej. Jätte kul tycker jag efter som killen som kom för att säga hej har jag tänkt på sen dag ett i skolan. :-)
Men det hade ju varit bra om jag hade klätt på mig för nu så blev det så att jag bara låg med täcket upp under hakan och rörde mig inte alls.
Vi snackade ett tag och det enda jag kunde tänka på under tiden va..... Fan att jag inte har något på mig. Då hade jag kunnat sätta mig upp eller nåt :-)

Madde maddis

1 Februari Måndag

Nu va måndagen i skolan slut och jag ska snart ta mig ner till gymet för att träna. Har ingen lust men måste.

Kram på er alla.

Madde maddis

RSS 2.0