31 Januari Söndag

Söndagen va här igen och denna helg har bara flygit iväg. I går valde jag att låta skolbäckerna vara och bara slappna av för första gången på länge.

Nu sitter jag här och pluggar för fullt igen. Fan att man aldrig kan få vara helt ledig.....

Hinner inte skriva mycket mera nu. Har för mycket läxor och sånt kvar att göra.

I morgon är det måndag och nya tag ska man ta.

Madde maddis

Partylördag!!!

I kväll blir det party. E så taggad.

PARTY PARTY hos Bea!!

Madde maddis

Fredag och ledig med massa läxa

Då va denna fredag över. Jag har inte gjort annat än att plugga plugga och plugga. Kom från skolan lite sent. Lena "körde lite" fel från nyköping på ca 2,5 timmar. När jag och Helena väl kom hem så va det sent och båda va på lite grinigt humör. Men det förändrdes så fort jag kom innanför dörren hemma. Familjen hade väntat med middagen tills jag kom hem. Fast jag va så försenas som jag va :-) Glad jag är för min familj.

Det blev ingen fika inne i stan. En massa planer kom i vägen. Men men sånt som händer. Igentligen va det rätt bra att det blev så efter som då fick jag tid till att sitta hemma och plugga. Har en MASSA läxor till måndag. I dag har jag inte gjort annat än at läsa läsa och läsa. Medans resaten av familjen är i vardagsrummet och kollar tv och umgås så sitter jag i köket och läser läxa.

Nu har jag gett upp läxläsandet ett tag och ska surfa lite på nätet en timme, sen ska jag läsa en timme till hade jag tänkt.
Jag som är dyslektiker får verkligen kämpa för att hänga med i svängarna nu. Fy fan vad jag kämpar ska alla veta! Men jag är lycklig ändå. Jag har valt att gå denna utbildning och det är mitt val att göra läxan.

Madde maddis

Jag är mästare över mina tankar

Mitt liv ligger i mina händer. Det är JAG som bestämmer över mitt liv. Jag styr över mina tankar. Jag får mig själv må bra.
Jag och bara jag får mina positiva tankar att hända. Mina tankar blir till handling.

Hemligeheten ligger i mina tankar och känslor.

I dag är det fredag och jag ska hem över helgen och ha en ledig och skön helg. Jag har en massa läxa. Över 100 sidor till måndag. Utöver detta har jag gett mig själv en läxa.
Vad vill jag ha? Vad vill jag ska hända? Vad kan jag göra åt det?

Jag ska bli mästare över mina tankar. Jag ska styra mitt liv och mitt inre, inte tvärt om. Jag ska leva ett liv som jag vill ha det.

Jag vet att vissa som läser detta tycker det är ren rapparkalja men det är det inte. Många tror att jag har gått och blivit tokig, men så är det inte. Jag har bara blivit mer medveten om hur mitt inre och mina tankar styr mitt liv.

Madde maddis

Själv och singel

Nu sitter jag själv i mitt rum vid skrivbordet och blev precis klar med ommöbleringen.
Jag bor själv nu. Helena har flyttat. Hon tog sitt pick och pack och drog till porten bredvid.

Är vi ovänner är det många som undrar och NEJ det är vi inte. Hon kände att hon behövde få vara lite själv. Det förstår jag. Bo med mig, vara med en massa männsikor hela dagaen, med flickvännen hennes varje rast och sedan läsa läxor med mig och ibland med hennes tjej. Okej hos mig får hon sova i egen säng men det är ändå inte riktigt samma sak som att vara själv. Sen kommer hon hem på helgerna och bor i en etta och tjejen brukar följa med hem.
Det roligaste av allt är att Helena är en ensamvarg. Hon måste få egen tid annars går hon under. Det har fungerat över förväntningarna hela tiden och jag har inte klagat en enda gång. Kommer inte göra det häller. Jag stödjer min före detta sambos beslut att flytta till ett enkelrum.

Hoppas du trivs i ditt nya rum Helena. Du bor ju trotts allt nästan vägg i vägg med mig :-)

Det första jag gjorde var att flytta sängarna så att jag nu har en dubbelsäng ...... YES!!!!
Dubbelsängen
Sedan gjorde jag som en liten studiehörna.
studiehörnan
Med allt plugg jag har nu så kände jag att det va dags med det.
Seriös ända in i själen just nu.

Kommer bli tomt när jag ska sova i natt.

Madde maddis


Har inget liv.

Jag har inget liv. Inget liv alls. Jag älskar att vara i skolan men jag känner fan att det tar på mig. Jag har inget liv utanför skolan. Pratar inte med någon eller träffar någon sominte har med skolan att göra.
Jaja. en period i mitt liv.

En smart man sa till mig ( eller skrev ):
Jag är glad att livet inte alltid följer en ut stakad stig...hur roligt skulle de vara? Fan för att må bra hela tiden...jag måste må dåligt för att kunna må bra!

Och jag väljer att tro på denne man och hans citat.

Sov gott alla mina vänner. Jag saknar er och ni finns i mitt hjärta varje sekund.

Madde maddis

Terapipromenad

I går Efter middagen va det dags för en promenad för själen. Jag och Sanna trog på oss kläder och trampade ut i snön. Riktigt skönt. Jag är helt slut i kroppen pga denna j***la infektion i kroppen men det e lugn snart är den över i alla fall.
Promenaden va lugn och sansad. Samtalen avlöste varandra och vi gick igenom det som låg oss närmast hjärtat. Saker börja komma upp till yttan nu hos mig och jag pratar om sånt jag aldrig pratat om förut. Men men dom som vet säger att det är nyttigt att trampa i det okända ibland. Och det är säkert så också.

I helgen ska jag äntligen vara ledig från både skola och jobb. Jag ska ta det riktigt lugnt och fint. Lördagen blir det sminkparty på dagen sen fest hos Bea på kvällen men det är det enda som jag har tänkta göra.

Kram på er alla

Madde maddis

Sällsynt och speciel!

Jag har varit i kontakt med läkaren i dag per telefon. Skönt att jag slapp åka in en gång till till vårdcentralen. Tydligen har jag en sälsynt infektion där inte dom vanliga medicinerna fungerar på.. Det är klart att även det ska vara specielt när det gäller mig ;-)

Men men. Det fanns piller till mig med så jag drog ner till Trosa Centrum för att inhandla lite nya piller och tuggumin:-)
Jag, Sanna och Helena gick lös i smyckes butiken på torget. Vi vart som galna. Hur kul som hälst. Sanna va värst. Hon handlade smink, nagellack, halsband och ring. Jag är otroligt stolt över mig själv som BARA handlade ett nytt halsband. Det jag fick av Jenny i julklapp börjar bli avfärgat ( tråkigt )

Skolan i dag va som vanligt på tisdagar känsloladdat. Vi har börjat med en ny uppgift som Kent håller i. Alla ska sitta i en ring och så får man en och en svara på frågor från Kent om hur vi är.
Kan vi ta emot kritik? Hur är det med att ge kritik? Konflikträddsla?

Sedan va det som vanligt samtalsgruppen. Och jag måste säga. Vilken underbar grupp jag är med i. Vi kan verkligen släppa på allt och prata med varandra. Ge varandra råd och tips. Ge värme och kärlek, hopp och tro.

Nu är det dags för middag och i dag ska jag äta den med min skyddsängel på skolan.

Madde maddis

25 Januari 2010

Måndagen avklarad.
Började ju bra med att jag sov som en stock och ville inte gå upp när klockan ringde. Slutade med ( som et nästan alltid gör ) att Helena fick säga till mig. " Madde klockan är 07.50. Det är dags nu.! Varje morgon samma sak. Jaja. Bäst att gå upp så att ja inte missar frukost.

Skolan gick bra. Bra disskutioner om empati och medkänsla. Får man gråta inför klienter? Vad händer om man får känslor för en klient'?

Lånade en otroligt inressant bok av en i klassen också. Den handlar om NA´s 12 steg och 12 traditioner. Ska bli riktigt roligt att läsa den. ( när jag nu ska ha tid med det )

Efter skolan va det dags för läxläsning. Jag lägger mig i sängen med boken och börjar läsa.........

Jajemen. Jag somnade. Vaknade av telefonen halv fem. Tur att mamma ringer annars hade jag missat middagen. Det va ju bara att ta sig upp. Helt groggy tar jag mig upp till matsalen i slottet där jag träffar alla mina grannar för en god middag.
Kvällen löpte sedan på som vanligt.
Det va dags att se över Sannas naglar. Och så slutade det med att jag la på lite nytt på mina oxå. Jag tog ju bort mina naglar före helgen så jag har för första gången sen i juni haft korta naglar. Kändes jätte konstigt.  Jag kunde inte hålla mig från att göra något alls så nu har jag bara lagt på lite matrial. Har däremot fortfarande korta naglar!

Nä dags att läsa klart läxan nu. Sen skricker kudden på mig. Juste i morgon måste jag ringa läkaren igen. Det verkar som att medicinen jag fick i torsdag inte har hjälpt.

SOV GOTT MINA VÄNNER

Madde maddis

24 Januari

Nu är söndagen här och det är meningen att man ska ta det lugnt och fin i soffan. Det har inte jag fått göra alls denna helg.
Jag har inte äns hunnit plugga så mycket som jag hade hoppats. Ont i huvudet har jag och jag e trött som attans. Jag är på bra humör men ändå inte. Ont i axlarna och skulle behöva en massage eller nåt.
I går när jag kom hem från jobbet gick jag ner för att kolla igenom alla mina flyttkartionger från lägenheten. Jag hade lovat Håkan att leta reda på mitt spel som han ville låna. Efter att ha gått igenom alla kartonger och alla påsar och resväskor så va det ett faktum. När jag hade inbrott i förrådet i höstas så blev det snott. Jag trodde bara två eller tre par stövlar blev snodda men så va tydligen inte fallet.

Det jag har kvar är en kontroll, två spel och en instrutionsbok.
DET KOMMER JAG JU LÅNGT MED!
Madde maddis

Spendera helgen på JM

Nu är jag åter tillbaka på jobbet efter en bra vecka i skolan. Helgen är är här och jag måste ta mitt ansvar och känna lite pengar. Mitt liv får ligga lite lågt så länge jag studerar käns det som. Men det e lugnt. Jag har valt det själv och jag trivs med det.
I kväll blir det spelkväll hemma hos Bea med några av tjejerna. Får se hur det slutar.

I går va jag nykter och åkte och försökte träffa några av mina vänner. Först till den ena, sen till den andra, sen till den tredje och som avslutning blev det Let´s dans i Stuvsta med kära kusinen.


Madde maddis

Vilken dag

Först vill jag berätta om vad jag gjorde nu på kvällen. Efter det ska jag berätta allt som hänt i skolan i dag.
Amanda i våran klass har slutat och bestämt sig för att föda barn och grejer. Överge oss i klassen bara så där. Nä vi i klassen ville se vad det va för kille som tagit våran Amanda ifrån oss.
Helena och GustenNär vi kom ut till Lagnö (som ligger mitt ute i skogen. Mer än va stensund gör) så går vi in med bestämda steg...
Och vi möts av det sötaste lilla barnet. Fikade i någon timme senva det dags att kliva ut ur den lilla dröm idyllen och hem tillbaka till skolan och pluggandet igen.
Nu drar jag tillbaka klockan och måste berätta om min skoldag.
Den börjar med att jag vaknar kl:05.40 och måste springa på toaletten.
HELVETE Urinvägsintefktion!
AJA bara att ringa läkaren senare under dagen eller om det blir lite bättre kanske det räcker med att dricka c-vitamin och dricka tranbärsjuice....
Kommer till frukosten och får precis tag på dom sista ägen innan allt plockades bort. Sen va det dags för skola. Morgonsamlingen gick bra och sedan va det film som stog på schemat. En film om 12-stegsprogramet va det denna gång.
När klockan va 09.40 va det dags för morgon fikat med skolan..
KAFFE DAGS menas det! Rökarna springer ut som vanligt först och vad möts dom av?? INGET ALLS. Eller snarare något saknades. vad då? jo våra ute skor. Tur att jag inte röker. Då behövs bara mina tofflor för att gå till kaffemaskinen tänker jag... HAHA!
Väl frame vid maskinen så hör jag hur folk i skolan visskar och fnissar.
"Gå och kolla i trappan" fick jag höra. AJa tänkte jag och går dit. Alla våra skor satt ihopknuttna i en rep längs hela räcket. Och alla stog och kollade på när vi va tvugna att knytta loss allt för att kunna få fram våra stackars rökares skor. HAHA igen, men denna gång från dom andra klasserna!
Det är nämligen så här. Alla klasser har fått i uppdrag att busa med någon annan klass i skolan. Det som redan har hänt är att polis-klassen fick hela sitt klassrum lännsat. När dom kom på morgonen och öppnade dörren så va klassrummet tomt. Alla bänkar och stolar stog i allrummet och det tog dom tydligen 30 min att få tillbaka allt. Jag vet tyvärr inte efter som vi i BP klassen börjar senare än alla andra. Det hade varit rätt kul att få se det- Det är bara att vänta och se vad som händer mer i alla klassena.
Inte nog med detta så får jag ett brev efter eftermiddagslektionen på mina skor.
Till Madde i BPEn hemlig beundrareBeundrarbrevet!
(klicka på bilderna för förstoring)
Och senare får jag höra att denna beundrare tydligen också fått ett brev FRÅN MIG! Vilken klass ligger bakom detta tro???

Ja juste. För den som undrar gick det inte över. Jag va tvungen att besöka läkaren och fick medecin. Om två dagar är jag super bra igen:-)

Dags för Maddis att sova nu. Skola i morgon!

Madde maddis

Sån stor glädje i hjärtat

Jag känner en sån stor glädje i hjärtat att jag inte kan sluta att le. En sten har lyfts bort från mitt inre. Min inre oro och ångest är nu borta helt.
Fan va skönt att jag nu har hört min väns röst och veta att allt är bra. Jag har inte förstört allt! Hon finns kvar. Den oron jag har haft inom mig dom senaste veckorna går inte att beskriva. Vänner ska finnas kvar oavsett vad. Dom ska finnas där i alla förändringar och alla vägskäll. Jag borde ha förstått att hon inte skulle försvinna men mina spöken i min hjärna spelade mig ett spratt och intalade mig att hon nu va borta. Men nej. Som den underbara vän hon är så förstod hon.
"Alla går igenom perioder" sa hon och du har så rätt!!!

Inte nog med att mina demoners oro har klarat upp sig, så har jag haft utvecklings samtal med min ansvariga lärare för utbildningen också.
Och som allt annat med min utbildning är det inte riktigt som ett vanligt utvecklingssamtal som man har i skolan, där man går igenom hur man ligger till i kurserna och vad lärarna har haft att säga.
Självklart fanns den biten med och det var riktigt bra.
Jag törstar efter kunskap och nästan gappar som en fågelunge efter mat efter mera utmaningar att bita i :-) Det va inte dumt att få höra det inte. MADDEMADDIS är duktigt i skolan och blir uppmärksammad för det också :-)

Med på utvecklingssamtalet va också en personlig utvärdering. Kent och jag satt och pratade om mitt inre och om vad som finns gömt där inne.
Allt är en process i denna utbildning och jag har utvecklats enormt sen skolan startade i augusti förra året. Kul att folk har märkt det och att det inte bara va jag som inbillat mig :-)

Madde maddis


Praktik och special arbete

Inte nog med att man får läxa på läxa man ska nu också gå och hela tiden tänka på special arbetet som ska vara klart i april och sedan måste man ha ordnat med praktiken. Helvete... Kommer sluta med att jag inte får någon praktik plats och arbetet kommer försvinna eller nåt....

Fast en sak är skönt att veta. Vi hade lite genomgång ang arbetet i dag med Görel ( våran handledare ) och det verkr som att jag är en av dom få som faktist redan har startat upp och skrivit ner en massa text.
Det svåra är inte att få en massa text utan om jag får med nyttig information. Plus att det absolut svåraste kommer att vara att intervjua och samanställa. Det kommer bli jobbigt att facea individerna i fråga och inte reagera olämpligt. Sen är frågan om jag hittar någon förövare som ställer upp på intervju. Det kommer nog inte bara bli svårt utan det kanske inte äns går att få tag på.

Men men. Jag ska inte oroa mig i onödan. Det tar jag när det är dags.

Kram på er alla!

Madde maddis

Datasalen

Sitter just nu i skolans datasal och bloggar lite. Ansiktsboken får sig också ett besök. jag kan inte gå in på kvällarna just nu. Datorsladden som man ska ha för att batteriet i datorn ska laddas har jag lyckats glöma på JM. En kollega där bor i järna och ska ta med den hem. Jag ska ev. åka till Raila på en fika och då kan jag plocka upp den samtidigt.

En ny kille i klassen har börjat i dag. Han har fått gått om pga för hög frånvaro en termin tidigare.
Han verkar riktigt härlig kille. Öppen och pratar mycket. Passar in i klassen riktigt bra. Vi kan behöva lite nytt blod för att få fart på alla diskutioner igen. ( inte för att det är någon brist på det )
Han är min typ av kille. Tur att jag lagt allt flörtande på hyllen så länge jag går i skolan, annars hade han nog legat i riskzonen. ;-)
Nä men skämt och sido. Hoppas han kommer att trivas i våran klass.

Madde maddis

läxa läxa läxa 18 Januarie

Sitter på rummet i skolan och pratar med Helena om en massa saker. Har en massa läxa och arbeten att göra. Fast allt e super.
Har läst en massa i helgen och skrivit på spec. arbetet. Har verkligen kommit igång nu.
Jag har varvat jobbet med läxläsningen hela helgen. Folk har skrickit och gormat på mig hela helgen och det har gett mig extra energi. Jag vet inte vad det är men det är som att ju mer folk är otrevliga och säger både det enna och deta andra blir jag gladare och gladare ( inte för stunden just när dom skricker, men några sekunder senare så )
När jag, Helena, Lena och Kajsa satt i bilen i går påväg ner till skolan satt jag bara och kvittrade. Jag kunde inte sluta le. Jag har inte gjort annat än jobbat denna helg men jag har ändå sååååå mycket energi i kroppen.

Nä nu ska jag övertala Helena till att läsa mitt första utkast om spec.arbetet. Sen ska hon få ge mig sina spontana synpunkter.
(hoppas hoppas att hon orkar och har tid )

Madde maddis

15 Januarie

Fredagen är här igen. Jag känner mig inte redo för helg. Vill inte lämna skolans trygga famn. Allt känns så konstigt och upp och nervänt. Peroner som betyder mäst för mig har jag stöt bort och personer som jag precis träffat har jag prioriterat. Jag vill vara som vanligt men jag kan inte.
Jag förändras varje dag, varje minut och varje sekund.
Jag vet inte hur jag ska ställa allt tillrätta.

Madde maddis

Svart och rosa nät naglar!

Naglar med nät

Mina naglar och Helenas Naglar. Fina va :-)
Gjorda av strumpbyxor och spetstrosor. Man tar vad man har!

På jullovet fick det även bli naglar på en av mina många underbara kusiner.
Linas Naglar

Dom blev riktigt brar dom också. Tydligen har hon pajat en nagel eller två så jag får åka med grejerna och fixa lite i helgen :-)

14 Januarie Torsdag

Nu har det nästan gått en vecka i skolan. Det har självklart hänt en massa saker samtidigt som det inte har hänt något alls TYP!
Har fixat med Helenas naglar och jag har gjort nya på Sanna. :-)
Plugget är i full gång. LÄXOR LÄXOR LÄXOR!

Har inte mycket tid till att tänka på annat än det som finns runt mig just nu.

Jag och Helena fick stor städa rummet efter att vi hittat musbajs i hela rummet. Rått fällor ställdes ut och det va bara att vänta.
I två nätter har jag vaknat av att jag hört att något gnagat någon stanns i rummet.

Min skyddsängel, Thomas Vaktis, kom till rummet och hjälpte till med fällorna. I går flyttade vi på fällorna in i gaderoben, efter att vi sett att det låg sågspån över helenas kläder.
I dag när jag vaknat och gjort mina vanliga morgonbestyr så öppnade jag gaderobsdörren. Gnagandet jag hört i natt försvann så plötsligt så jag vågade inte hoppas....
Men där låg den. MUSEN! Rätt söt ändå.
Mus i vårt hus!
Men död va den och jag log för mig själv. Det gjorde där emot inte Helena. Hon fick dåligt samvete och tyckte synd om det lilla oskyldiga djuret.

( behöver jag lägga till att det tycke inte jag. Han dog direkt och led säkert inte. )

Juste innan jag satte in fällorna i gaderoberna så va jag hemma hos min vän Samantha på middag. Hon ville bjuda på något och jag är inte den som säger nej åt grattis mat :-)
Och så vill jag tillägga att  jag lagade lite av maten också.

JA kan ni tänka er. Madde lagade MAT! Och god blev den också.
Speedad matlagning!

Bildbevis!!!!!

Madde maddis

Tillbaka i skolan

Nu är det tisdag och jag är tillbaka i skolan igen. Det kände konstigt och fel i söndags men nu känns det rätt igen. Lektionerna är i full gång och läxorna rasar in. I dag va det samtalgrupp och samtalsämnen va typ fritt! Det som togs upp va  bra och vi kom faktist framåt.

En massa tankar snurrar i mitt hufvud.
Jag väntar på något men har en känsla av att det inte kommer dycka upp. Jag får skicka ett mess för att kolla att allt e ok. Känslan säger mig att allt inte står rätt till och jag våga rinte riktigt ringa för att kolla.

Madde maddis

Fre fre fre dag 8 Januarie 2010

Sista dagen på jobbet för denna gång. Sen är det helg och sedan är det åter igen dag att åka tillbaka till skolan.

I dag och igår va det lugnt och fint på jobbet. Kauset som va tidigare i veckan har lagt sig och man kan andas ut och faktist ta lite små raster om man skulle vilja.  SKÖNT!

Även fast det är kul att komma in och gästspela lite några dagar så är jag riktigt glad över att jag bara gör detta på frivillig basis och inte har det som heltids syselsättning.
Det är inte min grej att sitta i en operatörs stol i flera timmar i streck och ta hand om diverse problem och skrickande männsikor. Jag ska vara ute och se folket i ögonen. Det som förvisso är bra är att jag lär mig att hålla humöret uppe i svåra läggen.

I går brast det för mig en liten stund och jag skällde ut en kund efter noter och senare vissar det sig att det faktist va hon som hade haft rätt och jag hade fel. *UPPS*

Men bortsätt från det så har det gått bra. Känns konstigt att jobba med nästan helt ny personal. Alla som är "mina" gammla kollegor jobbar natt denna vecka så jag har knappt fått sett dom. Dom andra är jätte trevliga också, men det känns liksom annorlunda bara.

Madde maddis


Jobbar som F*N

Kan inte säga något annat. I går jobbade jag i 10 timmar och hade rast samanlagt i ca 10 minuter uppdelat på två. I dag hoppar jag inte igen och det är lika mycket att göra. Över 20 personer i kö och folk som skriker för fullt!

Tänk att kylan utanför kan ställa till med såna stora problem. Stockholm är inte byggd för norrlands klimatet.

Madde maddis

Mycket och lite

Så vad har hänt sen sist.

I lördags åkte jag in till stan med Jenny, Datte , Hanna och Bengan. Vi skulle handla lite nya saker och kolla runt lite. Sen va det dag för middag.
Jag handlade lite smått och gott. Bla socker från Indiska och tröja från Cubus. Jag e jätte nöjd med allt. Pga min ekonomi, händer det inte så ofta att jag kan shopa specielt mycket, så jag har kommit att uppskatta dom få gånger jag kan känna mig som förr när jag handlade. Som om att jag kunde göra vad som hälst. :-)

Sen blev det middag på ett thailändskt ställe i stan, Copangang heter det. Eller jag vet ej hur det stavas. Underbar resturang med underbar mat. Och jag drack singha ölen också. mmmm Så god!

Sen åkte dom andra hem. Jag stannade kvar och skulle ta en öl me Vicke. Vi började med en öl. Men det slutade inte där. Jag kom hem halv 4 den natten. Det är kul hur man kan ha så jä**a kul med en person en hel kväll!
Inte en sekund som va tråkig!
Fick skjus hem av jobbet sen :-) Billigt och bra.

Sen i går va jag först hemma hos Bea och fikade och träffade lille Theo :-) Sen blev de4t spel kväll hos Cissi med Cammen, Helena och Lena.
JAG VAN!!! I TP. Första gången jagva i det spelet.

Madde maddis

Fan va jag saknar sommarenMadde maddis


Grattis Emma!

Grattis på födelsedagen Emma. 18 år. Det är dags för oss kusiner och ta en krogrunda tillsammans.
Vi äldre får väl vissa hur det ska gå till ;-) Eller nåt!


Madde maddis

1 Januarie 2010

2010
Ett nytt år
Med nya möjlihgheter
Med nya val att göra.
Vad kommer hända detta år?

Jag avslutade året helt perfekt. Bilder kommer upp senare i dag :-) Grabbarna va uppe sent och såg på fyrverkerierna med oss. Så jag fick mina kramar av dom i alla fall! Julklapparna jag köpt till dom blev en hit :-)
Jag och Rasmus precis innan tolvslaget
Nä nu ska jag vara lite social med Hanna och Jenny innan det är dags att åka hem igen. Datte och Bengan sitter och spelar tv-spel och grabbarna leker med katten Knäppis som bara är 4 månader.

Madde maddis

RSS 2.0