In the het of the moment

Jag och cissi va ute i går. vi skulle bara ta en öl. Visst.... det slutade med att jag kom hem vid tre och somnade vid halv fem.
Va på ett ställe som heter baltazar ett kort tag. inge bra ställe enligt min mening. Mycket konstigt folk. Vi va nästan hela kvällen på Högbergs. Det är en bra pub. om man får för sig att man vill dansa och så, så kan man gå ner en trappa och komma till dansgolvet. Inte värdens största men ändå.... Det fungerar att parta på....

En tanka slog mig...... varför är det så att man dras med i en speciel situation?? Liksom. man vet att det är fel och att man inte borde men man gör det ändå. In the het of the of the moment. 


30 / 1 - 09

I går var jag hemma hos min kusin och fikade. Träffade hennes två underbara barn. Eftersom jag kom lite sent så var läggnings rutinerna i gång. Dom skulle bada och tänderna skulle borstas. Efter det kom det bästa av allt. Grabbarna började bli sömniga så jag och Rasmus ( den älsta ) satte oss i soffan och kollade på filmen Wall.e. En tecknad film om en robot som blir kär i en ny robot.
Inte någon av mina favoriter men vad gör man inte får att få mysa lite med mina underbara kusin barn. Älskar när dom kryper upp och somnar i famnen på en. Mamma jenny tog rasmus och la honom i sin säng och jag satt kvar och kollade klart på filmen. Hugo ( minstingen ) vägrade somna så han fick komma upp och ligga i soffan med mig och jenny ett tag.

När jag får barn ska dom vara som Rasmus och Hugo. ( man kan ju få drömma i alla fall ) Fast det blir om några år. Fram tills dess lånar jag grabbarna i bland av Jenny.  Tänkte faktist kolla om jag kan ta med mig Rasmus och kolla på den där nya tecknade filmen som kommer ut snart. Bolt heter den.
Jag älskar tecknad film och det gör Rasmus också. Det säger nog mer om mitt interlekt än vad det gör om hans. Jag och en tre åring kan se på samma film..... Hmmmm Jag har i alla fall kontakt med barnet innom mig.. ( eller nåt )När jag kom hem från jenny så började jag skriva en ansökan till en utbildning jag vill gå. Tog mig hela natten nästan för att få i hop en bra text. Min kollega och jag ska söka till samma utbildning så hon satt och skrev hos sig också. När allt nästan var klart skickade vi texterna till varandra och kontrollerade så vi fått med allt och så att det inte blev för lång och tråkigt.

I dag har jag suttit framför datorn hela dagen och fösökt hitta i vimlet av alla stipendium och dylikt. Det e fan inte lätt att hitta och göra rätt.  Nu börjar jag få ett hum över vart jag ska börja söka och vad jag ska skriva. Och det tog mig bara 5 timmar nästan.

Ledig igen

Skönt att vara ledig igen.

Va ute och spelade biljard i går med några från jobbet. Det va helt ok. En lugn och skönt kväll med några vänner.

När jag kom hem satt jag och kollade på IFL ( International Fight Leaugue ) som vissas på tv 4 sport på nätterna. Ass bra fighter och snygga grabbar. 
När jag tittar på sånt så glömer jag bort tiden. Kan liksom inte stänga av tv´n när det är så spännande. Så jag kom i säng aldeles för sent. men men sånt är livet på en pinne...


Roliga klipp

 
En orsak till använda kondom.
En rolig japanes som försöker sjunga på Svenska idol

  

Några av Amrikanska idols värsta.

Kryssning

Kom hem från kryssningen för ett par timmar sen. den va helt ok. Ingen topp tio men bra ändå.

Jag cammen och cissi satt hos mig först sen kom Håkan och körde oss till båten. Vilken underbar bror jag har. :)

På båten va allt som vanligt. Mycket folk och alla på bra humör. Lite ont om snygga grabbar dock. Liksom inget fint att titta på.

Jag hade på mig skorna jag köpte från nelly.com. Det va en ny erfarenhet att gå om kring EN HEL KVÄLL med 12 cm höga klackar. I början va det svårt och mina fötter kändes stela och klumpiga. Va tvungen och be Cammen och Cissi och kolla när jag gick så att det såg bra ut ( Det värsta jag vet är tjejer som går om kring i skor dom inte kan gå i. Det ser ju helt mongo ut ). Men efter ett tag så kändes det helt naturligt att gå omkring med styltorna.
Min kära fötter mår dock inte så jätte bra i dag. Skulle behöva lite fot-massage. Någon som känner för att ställa upp????

Fan vad jag hatar att jag inte kan låta min telefon vara när jag har fåt i mig en eller två drinkar. Det sluta aldrig bra när jag får för mig något. Jag ringer upp folk utan att bry mig vad klockan är eller skickar tusen sms till en person eller tittar på den konstant...... Och själv klart hände detta på kryssningen. Eller inte allt utan det sist nämda hände. Kunde fan inte släppa telefonen. Men men sånt är livet!!!

I morgon är det dags att återgå till jobbet igen. Det käns faktist bra. Jag har varit ledig i 7 dagar ska jobba två dagar sen är jag ledig igen... Underbart.


Veckans sko

Beställde ett par skor från sidan Nelly.com i veckan. dom kom nu :)

 Lite i det högsta laget men det får gå.


På två hjul ! ! ! Älvjömässan

Dagen började dåligt. va tvungen att besöka vårdcentralen. Alla som haft urinvägs infektion vet hur FÖR JÄVLIGT det är.

Men det är lätt att ordna med lite piller :)

Efter det började dagen se ljus ut.....

Det var nämligen dags för att bege sig till Älvsjö mässan för att kolla på utställningen " På två hjul ". I år va den så där. Föra förra året va bättre tycker jag. ( För er som inte vet är det en stor motorcyckel utställning / Mässa )

Hittade i alla fall hojen jag vill ha.

ÅÅÅÅÅ jag blir aldeles hett när jag tänker på den...

Kawaski ninja xy6r
Samma model fast i blå. Inte lika fin men ändå
Rikitgt fin och inte för stor. Jag vill ha en hoj jag kan köra och njuta av. Inte en hoj för att skryta med. Med den här så är allt perfekt. Synd bara att den kostar så mycket att köpa och är ett riktigt rån att försäkra.


På mässan fanns det ju lite annat än motorcycklar att titta också. Grabbarna som är där och tittar. Vissa är så finna att hjärtat hoppar till när man ser dom... OJOJOJ!!

Sprang på en kille som var extra speciell och som jag råkade känna. Synd att vi inte kunde fika efter mässan. Alltid kul att prata med någon som är rolig att konversera med och som kör en DÖ sexig hoj. Man kan inte alltid få som man vill. :(


Kriminellt.com

Va inne på ansiktsboken nyss och kollade runt lite. Hittade en grupp som heter "kriminellt .com idioter skall hängas ut." Jag gick in på hemsidan den va länkad till och jag måste säga en sak. ASSSSS BRA SIDA.

Vet inte vad ni tycker, men jag tycker att det enda som är väre än våltäksmän är pedofiler. Och på denna sida lägger dom ut domar mm gällande sådana fall. Lägger upp namn adress och vad dom är dömda för. Det är lätt att hitta vad man söker efter och i vilket område.

För någon som inte är så van att orgentera sig fram i olika hemsidor så är denna sida att rekomendera. Det va inga problem alls. Lätt att förstå och lätt att använda..

Fem plus av fem möjliga

http://www.kriminellt.com/

Hagsätra C

Jag har bott i Hagsätra i lite över två år nu och jag har aldrig gåt runt i centrumet för att kolla vad som finns. I går upptäckte jag ( med lite hjälp från Richard )  att det finns en videobutik och en bra lunchresturang.  Och jag som har åkt runt upp till Högdalen eller Älvsjö för att hyra film.    ONÖDIGT!!!

Jag tror jag måste gå ett varv i mina egna kvatter för att lära känna området lite.

Kollade på den nya Arkiv X filmen. Den va bra, men om jag ska vara ärlig så var det inte riktigt en Arkiv X film. Den hade varit bra utan Scully och Mulder.

Den va inte  läskig eller övernatulig. Okej det fans ett "medium" , någon som såg synder. Men mer än så fans det inte.
Så den va bra men den kunde ha varit något annat än en Akriv X film.


Biljard kväll

Har varit ute med en kille och spelat biljard. Kvällen va bra, biljarden kul, men det gick så där... Vann 1 förlorade 3 matcher... Attans

Kul var det i alla fall.

Innan jag skulle åka in till stan för att möta honom va jag så nervös. Bytte kläder tre gånger och underkläder två gånger.  Konstigt hur man blir när man är osäker på hur en speciel situation ska sluta. Eller om man är osäker i huvudtaget på själva situationen i sig.
Till slut bestämde jag mig i alla fall för det första klädes plagget och jag han bytta om i tid också. Jag vet hur killar  tänker när dom hör sånt där "dravel"- "Orka hålla på. Fattar inte hur tjejer kan ta så lång tid på sig. det e ju bara att klä på sig det som passar i hop."
Men för oss tjejer ( för dom flesta i alla fall ) så är det en stor grej. Vi vill inte åka hemmifrån och ångra oss sen. 

Plus att det faktist är så att man inte bara är snygg för killen man träffar, man e det för tjejerna i närheten oxå. Om man har på sig några jeans som sitter dåligt och tjejen bredvid har på sig ett par som sitter perfekt, så mår man ju dåligt till slut. Eller när man målar naglarna finna, vem märker det? Tjejen man pratar med på en fest eller killen man kommer till festen med?? Svar: Tjejen. Killen har säkert inte äns märkt att du har ny målade rosa naglar utan han tänker på något helt annat.
 
Tillbaka till det jag höll på att berätta: När jag väl satt på tuben in mot stan så kunde jag inte bara sitta där utan att ha något att gör. Så jag började ringa några av tjejerna. Till sluta va jag framme och det var dags att plocka fram sina biljard tallanger ( vilket inte är mycket ). Det känns bra att ha tjejerna att luta sig mot när man behöver det.

Slutet gott allting gott.

Jag och killen ska ses igen. Ska bli kul och se hur det blir.

Fortsättning följer.................

ÄnglalikDet finns så underbara människor i min omgivning. Vad skulle jag göra utan dom.

Kram på er alla.

En av mina många underbara kusiner lekte lite med några av mina foton


Ex. jobbet

Kom tillbaka till gamla jobbet igen efter nästan ett år. Satte mig vid datorn med dom tre skärmarna och loggade in. Efter 5 min va allt tillbaka och det kändes som om jag bara varit borta i max en månad.
Allt va som vanligt ( med vissa förändringar med kunder mm ).

När jag lämnade det här stället tänkte jag, att jag en dag kommer komma tillbaka, att jag aldrig skulle hitta ett jobb som kunde mäta sig med detta. Att jag aldrig skulle få så bra kollegor som jag hade här. Men nu när jag är tillbaka så måste jag säga.

Fan, vad jag älska mitt nuvarande jobb. Kollegorna på JM är underbara, men grabbarna på mitt nuvarande jobb är även dom underbara. Här måste man vara stilla hela tiden och det finns inte så mycket utrymme att bli av med all överskotts energi jag har.. Jag kan lätt bli rastlöss.

När jag jobbade heltid på JM va det inga problem. Då va jag ju van vid att sitta still, men nu e det annorlunda. Nu rör jag på mig mer och kan få utlopp för mina humör svängningar som krypper sig på titt som tätt.

"Devil Dog"
Kan ägaren till denna hund vara Carolina KlyftLips

Jag säger bara..... LIPS.......

Spelet knäcker Sing stare lätt. Det e ass kul och det råkar vara det spelet jag faktist har en skans till att vinna på. Jag sunger inte bra men gör det ändå.
I går kväll va jag hos cissis bror med flickvän. Jag cissi niklas wille och madde spelade i flera timmar. När vi väl gav upp hade vi spelat i över 8 timmar... helt sjukt kul.

Filmade några av framträdandena... Blev ingen bra upplösning men man hör i alla fall skön sången.

När jag kommer på hur man lägger upp en film på bloggen så gör jag det....


Allt till det normala

Nu är helena hemma igen och hon har åter igen börjat jobba.

Nu är allt tillbaka till det normala. Så skönt att ha någon att prata i timmar med på nätterna när jag jobbar..

Facebook.... Föföljarens paradise

Det e lite roligt det här med facebook. I början va jag väldigt mot den sidan. Men sedan en tid tillbaka är jag en av dom som inte kan gå en dag utan att logga in minst en gång, för att bara kolla lite.
Man kan verkligen hitta alla där. Och det värsta / roligaste är att ingen vet att man kolla på någons sida.
För en vanlig svensson ( som jag själv ) spelar det ju ingen roll. Vi gör ju inget åt den info vi kommer åt, men tänk er dom som blir besatta av någon. En riktig stacker. För dom är ju ansikstboken ett paradis.

En kollega till mig har råkat ut för en sådan nu. Han mötte henne en gång när hon jobbade ( hon stod i uniform och skulle stänga någon butik ) och han blev helt såld på henne. Han såg hennes siffror på leget som vi har på oss och sedan var det i gång. Han tog reda på hennes FB och nu håller han koll. Han är som tur är ingen våldsam människa och han verkar vara väldigt vännlig men ändå. Han skriver lite då och då till henne. Kommer till den butiken han vet hon hjälper till att stänga och bara titta. Tänk om han hade varit våldsam. vem vet vad som hade kunat hänt.

Men som sagt för oss vanliga är det ju kul.

Jag vet inte om ni har fåt en förfrågan om att vilja få in en ny funktion på FB, som går ut på att man ska kuna se vem som varit inne och kollat på din sida, för det har jag. Jag tröck på ignorera direkt. För om den funktionen kommer blir FB som vilket kommuniti som hälst ( med den skilnaden att man har sitt riktiga namn och inget alias ). Och den charmen med att gå in och "spionera " försvinner. För face it alla som har ansiktsboken gör det. 

Tjejer kan också sticka kniven i ryggen!!

Jag vet att jag för några inlägg sen klagade på killar Men om sanningen ska fram så kan tjejer vara såååå mycket värre.

Jag menar: om en tjej är otrogen, så är det värsta hon kan göra, att vara det hemma hos killen i hans säng, när han ligger och sover på soffan. Med en av hans vänner.......

Hur fan tänker tjejen? eller snarare vad tänker hon med? Det kan ju inte vara huvudet och en kuk har hon inte... Är en tjej så desperat efter närhet, att hon måste ha en kille varje sekund i vaket tillstånd?! Går det inte och vänta tills morgonen efter eller VÄCKA sin egen man.

Har man ingen skam i kroppen????

Helt sjukt.

Aja det är tur att det fins fler fiskar i sjön. Eller vad man nu säger....


Jag har aldrig riktigt förståt mig på folk som är otrogna.  Jag menar om man vill vara med olika partners vid olika tillfällern eller samtidigt så borde man föredra att vara singel.
Om man känner att man enbart vill ha sin pojkvän/ flickvän så är det rätt att ha ett förhållande. Svårare än så är det inte. Är man otrogen ska man inte ha ett förhållande.

Jag vet att det är flera runt om kring mig som resonerar annolunda och jag respekterar det. Ett argument jag har hört är "jag behövde närhet. Han e ju aldrig hemma. Det verkar inte som om han bryr sig" Då kan jag förstå att man funderar och tittar på något annat, men faktum kvarstår, om man är otrogen så har det gåt för långt. Har folk glömt bort hur det är att kommunisera med varandra.

Jag vet att det är svårt och det jag skriver kan, för vissa, låta hårt. Om en kille bor långt bort eller om han är sjuk. Min filosofi är. Om man faktist gör det så är ett förhållande dömd till att misslyckas.
Att ha tankar är inget fel. Det har alla. Det är ett sätt att fly verkligheten. Ett förhållande är inget som bara överlever, båda parterna måste kämpa för att lågan inte ska slockna.

Nu e inte jag den bästa på att kommunisera med det andra könet, när det handlar om känslor. Men det e också därför jag fortfarande är singel. Tråkigt nog.


Victoria sectret

Kollar på victoria secret show på tv just nu. och ojojoj. jag skulle vilja ha nästan alla underkläder.

Behöver jag säga mer. En bild säger mer än tusen ord. ( Förvisso är detta från en tidigare show men ändå )

Tråkiga söndagen är här.

Jaha... nu sitter man här i soffan en söndag själv. Det finns fan inget tråkigare än att sitta en söndag och invänta vardagen själv. Inget bra på tv. 
Vetskapen om att under morgondagen kommer man vara tvungen att åter igen sätta på sig uniformen och jobba, gör att man blir nedstämd.. .
Det e en rätt slapp stämning mellan oss kollegor på jobbet och det är jag tacksam för.. Gud vad jag tycker om dom på jobbet. OFTAST i alla fall.

Killar killar killar.

Grabbar kan verkligen svänga. ena sekunden helt underbara, sen helt plötsligt så är det "ha en bra dag"

Vad menas med det, "Ha en bra dag"?

Jag vet att när jag har använt den komentaren, så har jag raderat telefonnumret samma sekund som dörren stängs igen.

Är killar likadana?


Fredag i dag

I dag ska jag till skärholmen med några vänner och äta lunch. Kanske handla lite nya kläder....

Sen i kväll blir det middag och troligtviss utgång i den stora staden...

God fortsättnig på er allihop.


GOTT NYTT ÅR

Festen var bra. vännerna underbara.

:)


Jag, cissi och Alex firade i hop i år. Det va det bästa med hela kvällen.

Klädespaniken har kommit.

Det är nyårs afton snart. och jag vet ej vad jag ska ha på mig. Helt sjukt. har jobbat så mycket på sistone att jag glömt att kolla ut något. FAN!!

Va iväg till Huddinge C i dag innan jobbet. Va på MQ. provade 8 st kläningar. Ingen passade. Det är straffet jag får ta, för att jag har två ballonger större än dom flästas. 
Det får bli att panikhandla i morgon eller så får jag ta något som redan hänger i gaderoben. Tråkigt men vad ska jag göra. 

Någon som har ett förslag om vad man ska göra är man kommer på dagen innan en fest att man ej vet vad man ska ha på sig? 

Hatar när man står i provrummet med massor av fina kläder och inget passar. Inte kul alls.

RSS 2.0