Hellre har jag kurvor än att se ut så här

Madde maddis

Vill ha detta tangent bord!

Sitter och surfar runt lite på nätet på arbetstid och hittar denna bild!

VILL HA


VILL HA!

Madde maddis

24 April Lördag

Går dagen försvann med rasande steg. Åkte raka vägen från skolan till Kungsholmen för att jobba. Satt där fram till 22,00  när jag äntligen fick beje mig hemåt. Stannade till hos Cissi på en kopp te och lite tjej snack. Kände känt att sitta i hennes kök och bara slappna av lite. Det va länge sen nu.

Bara några få veckor kvar sen är jag hemma i nio månader. ÅÅÅÅ va jag länktar till avslutningen.

I dag är det åter igen arbete för min del. När jag tittar ut genom fönstret så ångrar jag mig att jag sa ja till detta. Men det är lika bra. Annars hade jag bara gjort av med en massa pengar som jag igentligen inte har.

Jag har inte jobbat så mycket på sista tiden så jag behöver det här mer än vad jag behöver solen just nu!
Jag får drömma mig bort till solen istället!

Madde maddis

Fre fre fredag och jobb

Sitter just nu på JM och jobbar. Ska vara här till 22,00 i kväll. Sen blir det nog hem och se lite film eller nåt. Denna vecka har varit häcktist som bara den. Trött i huvudet är bara förnamnet vad jag är!

Jag har inte svarat i telefonen eller orkat skriva på bloggen alls denna vecka. Det har helt änkelt inte funnit något energi över för det.
Jag ber om ursäkt för detta till alla mina vänner.

Denna vecka har jag:

  • Spenderat föregående helg på skolan med allt vad det innebär.
  • Gjort små ändringar i spec. arbetet (svårt att sluta efter så lång tid jag spenderat med att arbeta med det)
  • Lämnat in special arbetet
  • Gjort min plikt som opponent
  • Skolfesten planerad och utförd av hela klassen ( med lite upp och nergångar under dagen men det löste sig tillslut och det blev en riktigt lyckad kväll men många skratt )
  • Hjälpte till att få ordning på några av mina kära klasskompisars arbeten
  • Roddat med alla skoldressar som varit fel på ( nu verkar det som att allt har löst sig. Bara tre jag ej fått pengar ifrån och några dressar var restade men dom ska vara skickade och påväg till skolan nu. YES!) 


Madde maddis
Solsöndag

MaddemaddisInternet på hela skolområdet ligger nere. Konstigt hur instängd man känner sig utan någon kontakt med omvärden. För att lösa detta i-landsproblem tog jag på mig mysdressen, datorn under armen och mobilen i fickan och gick ner till min kära vän Sanna som bor utanför skolans område. Hon har ett annat internet och blir inte påverkad av alla skolans små problem.

Skönt! Inkopplad och uppkopplad igen. Känns bra och min abstinens är stillad. Jag har kollat både ansiktsboken och mailen.

Solen värmer mig och kaffet smakar gott igen :)


Gårdagen va riktigt rolig och jag kände mig stolt att gå på denna skola. Mamma och pappa kom ner med sina hojar och vi åkte in till Trosa och åt middag. Jag va lycklig resten av kvällen. Att åka hoj ger mig ett sånt lyckorus. Jag beteede mig som om jag va femton åring igen men det gör inget. Jag måde bra och då tänker jag inte ursäkta mig för det!

Kvällen avslutades med glass, popcorn och Wolverin i Sannas sköna fåtölj.

Madde maddis


Stensunds öppethus!

I dag är det öppet hus på skolan och alla elever har obligatorisk närvaro. Vi måste vissa upp våran fina skola. Jag börjar kl: 10.00 men allmänheten får komma förbi kl:11. För även fast jag är trött på att bo här ute i skogen är jag otroligt nöjd över att gå i denna skola och få göra detta äventyr. Kolla in klippet. Den vissar lite av skolan.
( jag är inte med i filmen )

Kom gärna förbi och säg hej. Jag finns i Behandlingspedagogernas klassrum.

Madde maddis

Tillbaka på skolan efter 112-kryss

Nu sitter jag åter i skolan och är uttråkad. I tisdags va det dags för 112-kryssningen. Taggad som bara den åkte jag från skolan och skogen, in till city och party-båten. Möte upp Cissi och Frida först och tog sedan tuben till Gärdet. Påvägen dit möte vi på en man som hade tagit lite för mycket droger i sitt liv och beteede sig dr efter. Cissi sprang därifrån medans jag hjälpte mannen med sitt problem med att tända hans cig.
När det lilla problemet var ut vägen kunde vi fortsätta resa vidare till hamnen och den väntade båten.
Väl där tog vi någon öl och kollade på allt folk som skulle med och festa med oss. Det va mer tjejer än killar kan man ju säga. Gick väl fyra tjejer på en kille eller nåt tror jag!

Påstigningen va försenad pågrund av ett dödsfall på båten.
Våning 8 fick vi veta när vi satt där och väntade på att få dansa med vågorna.
Jaja. När vi väl kom ombord va vi på partyhumör och vi byte snabbt om till kvällens outfit!

Kvällen va riktigt rolig men lugn. Det va den lugnaste kryssningen någonsin tror jag. Jag tror jag har vant mig vid allt lugn ute i skolan och skogen för när klockan va tre kunde jag knappt hålla ögonen öppna längre och jag va tvungen att somna in.
Någon gång måste ju vara den första att jag går och lägger mig först. Nu har jag gjort det också!

Dagen efter ( alltså onsdag morgon ) gick vi upp klockan nio och åt frukost. Jag va lite besviken över att det inte fanns några köttbullar att äta.. Det e ju min kryssnings-rätt. Men till min lycka serverades det senare till lunch/middag.
Dansade lite till på dansgolvet, som dagen innan verkade stor, men som i gentligen var minimalt i dags ljus.

Min underbara mamma kom och hämtade mig och Cissi vid hamnen. Frida fick skjus av en vän i fin bil. Väl hemma blev det soffan sen sängen. Inte många knopp gjordes den kvällen inte.
Har knappt några foton från kvällen. Allt togs med Fridas kamera men dessa två kan jag bjuda på i alla fall :-)
Jag och Cissi
Jag och frida

I morrse var det dags för mig att ta mig tillbaka till skolan. Trodde jag skulle sitta i köer och sånt skit men inte då... Körde lika fort som vanligt ner.

Efter skolan drog jag, Helena, Peter och Johny till Tullgarn och drack ur en hälsokälla som finns i skogen.

Tullgarns hälsokälla

Jätte fint va det. Rätt häftigt att en så liten källa med vatten inte fryser till is, inte äns under vinterns kallaste timmar.
Madde maddis

Trött på skolan

Jag är sååå trött på att vara på denna skola nu. Dagarna e okej men kvällarna. Jag är rastlös och vet nte vart jag ska ta vägen. Jag vill hem nu... Vill inte bo i skogen. Vill ha affärer runt omkring mig och jag vill ha mina vänner nära mig.
Jag vill kunna ta en öl på uteservering eller ta ett glad rött vin på resturang. Jag vill hitta på roliga saker och träffa massa nytt folk.

Men mäst av allt så vill jag bara ha miljöombyte.

Annars är allt bra. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Tog en lång mysig promenad med min särbo Helena i våra  mjukisdressar vi fick på lovet. Dom e riktgit sköna.
Tyvärr så har en annan klass fått fel beställning och allt e tryckt på svarta kläder, när det skulle vara tryckta på blå kläder. Men dom får ta numret till tryckaren och lösa det. Det är ingen ide att jag lägger mig i det där.

Madde maddis

Dressen är ÄNTLIGEN klar!!

Jag har hållt på fram och tillbaka med dessa skoldresser.

Nu har dom kommit!
skoltröjan

Madde maddis

Snart är det dags att kryssaJag ska vila mig så mycket som möjligt så att jag är frisk tills dess.

Madde maddis

Sjuk

Det var meningen att jag skulle jobba kvällen denna lördag men så blir inte fallet. Jag ska istället ligga på soffan hela dagen och kvällen och tycka synd om mig själv. Jag har åkt på en stor förkylning och har feber. Det e inte kul! Känns som en stor grött i huvudet och sandpapper på tungan...

Jag tänker kolla på en av mina favorit serier. NCIS!

Madde maddis

Tillbaka igen

Ber om ursäkt att jag inte har skrivit på mer än två veckor. Jag har haft så mycket i huvudet att jag inte orkar skriva alls.
Skolan tar all min energi just nu. Jag har gått och oroat mig för praktikplats och för att få ordning på spec.arbetet som ska vara klart den 22 April. Sen så är det saker och ting som jag varit tvungen att ordna upp i mitt lilla huvud, prioriteringar och liknande.
Men nu ser det ut att ha ordnat sig och jag är i fas igen :)

Jag måste fin slipa lite på arbetet så blir det jätte bra sen. ( hoppas jag i alla fall )

Jag har lyckats hitta ett behandlingshem som är villig att ta emot mig. Kommer bli sååå bra.

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att få något ryck för jag vill ha något att göra. Jag är inne och kör en extrabil på kvällen i kurvan. Riktigt bra tider. 16,00-24,00!! i morgon me :-)

En sak jag lärt mig som ryckare är att den största och första uppgiften jag har på natten är att ha koll på tv-tablån. Så att jag vet om jag ska skynda mig hem från ett jobb eller inte :-) Nu tror ni som jobbar på samma jobb som jag att jag kör i s-tälje men nej. Jag är faktist i kurvan.

Kram kram

Madde maddis

RSS 2.0