En väldigt bra kväll i går

I går blev en riktigt bra kväll. Jag åkte in till stan och träffade Kajsa från min klass. Vi spelade biljard på söderbiljard hela kvällen och självklart tog vi några öl till det också :-)
Vi pratade massor i flera timmar och jag måste säga att jag hade glömt hur roligt jag tycker det rä att prata med Kajsa. Hon en riktigt skön människa :-)
I dag vet jag inte vad jag ska göra häller. Jag vill göra något men det verkar som om de flesta jobbar och har sig denna lördag. TRÅKIGT!!!

Rastlös och ledig

I dag är jag ledig och jag började dagen med att åka till Farsta centrum för att kolla in deras underbara STORA rea. Centrumet fyller 50 år och de firar dom med massa saker. :-) Jag skulle till en nagelteknolog för att lägga på silke på en nagel för att försöka rädda den. En stor spricka har uppkommit och jag som bara har mina egna naglar nu fick panik. Tur att det finns material man kan lägga på utan att det syns :-)
På vägen dit och på vägen hem då råkade jag titta in i olik affärer och hittade lite roliga saker :-) Bla en smyckeshand från en liten butik och några nya ringar från glitter :-)
Sen träffade jag tobbe på en fika och pratade av mig lite :-) Nu sitter och jag och väntar på middag sen får jag se vad som händer. jag vill hitta p något. Kanske åka in till stan och gå till biljardpalatset.....
Biljard i kambodja
Jag saknar kambodja och min bror massor. Och spela biljard känns som en bra sak att göra då!

Det ligger hos mig men ändå jobbigt

Jag har upptäckt en sida hos mig som jag inte riktigt vet om jag tycker om eller inte. Jag gör allt i min makt för att stå ut och få bort känslan som har uppstått i mitt huvud.
Det jag måste göra är väl att acceptera och bearbeta så att det inte kommer i väg för mitt framtida arbete. Men fan va svårt det är.
En annan sak som ingår lite i det här är manipulation, spela på känslor mm. Trodde inte det skulle vara så svårt att säga ifrån när det väl gällde. Men även om jag inte är ny på att vara iskall och stå emot så är inte klienterna nya på att använda sina känslor för att få det de vill ha.
Det är ordentligt bra och kanske lite tur att jag är så envis så att jag bara måste hålla det jag lovat och bestämt mig för :-)

Skönt med måndag

Nu va det en ny vecka med nya tag. Enligt min mening är det skönt att valet nu är över och att alla åter igen kan vara vänner.- Vad spel det för roll vilket parti man röstar på. ALLA har rätt till sin åsikt. Det är ju det Sverige står för tycker jag. Att alla har rätt och att alla kan om dom vill. Hur hade annars demokratin sett ut om alla va tvungna att rösta lika.......
Den gångna veckan har det varit hysteri kring olika åsikter och olika block. Man har inte kunnat säga något alls utan att bli påhoppad från olika håll.
Jag själv känner att jag inte kan tillräckligt mycket eller vet tillräckligt mycket för att ta ställning. Jag tycker om mycket av vad nästan alla partier säger. Därför röstade jag blankt.
Fegt säger vissa men så är det. Jag kunde inte bestämma mig. Moderaterna har vissa bra saker och socialdemokraterna har vissa bra.. Och sen finns det saker jag inte tycker om alls i partierna. Ja ni fattar varför jag valde att rösta som jag gjorde.
Hur som helst så är det över nu och nästa hysteri är om fyra år igen. och då hoppas jag att jag har mer koll på lägget då så jag kan rösta ordentligt då :-)
Ha en bra vecka allihoppa. Saknar min klass massor just nu. Ville bara säga det.

Det är inte lätt när det blir verklighet

Jag har nu börjat förstå varför lärarna varnade oss för att bli för privat istället för att vara personlig. Jag har inte klivit över gränsen men jag kan förstå hur jobbigt det måste vara.

Savannah Katt

Jag har börjat kolla runt lite på en kompis till Svenne. Så länge jag bor hos mina föräldrar går det ingen nöd påhonom. Då behöver jag inte oroa mig över att han kommer bli själv länge. MEN när det är dags för mig att flytta hem igen så blir det problem. Då kommer han få vara själv längre peroider och då behöver han en kompis.
Jag har hittat en massa olika katter och frågan är om jag ska köpa en bondkatt som Svenne också är elle rom jag ska lägga ner lite mer pengar. Jag är ju rätt trött på allt hår som finns överallt. En bondkatt hårrar mycket mer än vad vissa katter gör. Som tex en Bengal eller en Savannah.
Julle berättade för mig om en katt som är lika stor som en hund och liknar en hund till sättet men har samma behov som en katt. Alltså en somkan vara själv lite längre och en som kan gå på kattlådan. Det enda är då att jag får köpa mig en stor kattlåda. Men det kanske det är värt.
AAA jag har massa planer. Jag ska ju även skaffa mig en hund när jag är färdi gi plugget så det kanske är bättre att köpa mig en mindre katt som en bondkatt eller en Bengal....
Tur att jag har ett år på mig att bestämma mig. Men det vore ju roligt att ha en katt till här hemma redan nu :-)

God morgon lördag.

Jag är lite stolt över mig själv. Jag har varit vaken sen kl:06,00 och jag är pigg. Jag sitter på praktiken och väntar på att få börja med brunchen. Klienterna sover och jag och min handledare sitter och tar det lugnt i tio minuter.

Bredvid mig har jag en kopp varm te. Belysningen är dämpad och det hörs knappt något ljud alls.

Jag trodde verkligen att jag skulle få stora problem att komma upp på morgonen. Jag är inte en morgon människa utan en natt människa. Det är första gången någonsin jag inte har några problem med att vara på ett jobb med tidigare arbetstider.

Nu ska jag påbörja denna praktiklördag med några utflykter och film med klienter.

:-)

Skön fredag

I dag är det fredag och jag har varit ledig. Har använt den väl och varit med mina vänner kollat lite i affärer, fikat, ätit och ordnat med datorerna så jag tillslut kan lägga undan min gammla och helhjärtat använda min nya.
R580
Ska senare åka till några vänner och se några filmer. Hoppas alla hasr en bra helg.

Godmorgon Torsdag!

I dag är det torsdag och o morgon är min enda lediga dag i veckan. Jag jobbar eller praktiserar hela helgen också. Ska bli kul att se hur det går till på helgerna när man egentligen ska vara hemma och "festa". Dom flesta klienterna ser du ju som så. Vad har dom för sig för att dämpa det suget eller vad pratar dom om för att stå emot frestelsen?
Vi ska göra några utflykter och så på lördagen troligtvis så det kommer nog bli bra :-)
Skönt med lite miljöombyte :-)
Nä nu ska jag dricka kaffe och åka och inställa mig på praktiken.
Kram på er alla.

Bra dag och bra biljard

För att få vissa timmar att gå och för att klienter ( och jag ) skulle gå lugna nerverna lite behövde vi spela Khemer-spel.
En bra dag på praktiken och mitt biljard-spel börjar verkligen förbättras.
:-) Kram kram

Måndag: ny vecka, nya händelser

Nu har denna vecka börjat och jag håller på att göra mig redo för att åka till praktiken. Denna vecka har jag tänkt mig att försöka åstadkomma något nytt. Vad vet jag inte än, men jag kommer nog på det.
Jag hade även tänkt att jag ska hitta lite nya ider till att måla naglarna. Det är inte så svårt utan jag ska bara hitta ett motivet jag kan göra eller tycker är snyggt.

Jobbsöndag

Jobbar 7-19 i dag. Inte kul att vakna i morrse efter några timmars sömn. Jag har en vana att ligga vaken hela natten när jag börjar jobba tidigt. Ni vet så där när man ligger och oroar sig över om man försovitt sig och inte hört klockan hela tiden.
Sen hjälpte det inte att Svenne va SÅÅÅ jobbig i natt. Han har aldrig någonsin varit så jobbig. Han klättrade hela tiden på mig och ville ligga under, över och vid sidan, om vart annat. Tillråga på allt gick han omkring och kurrade så grannen en bit bort säkert hörde honom.

Men bion i går va bra i alla fall :-) Inget går upp emot bra pang pang och massa bomber för att bli på bra humör.
Såg en film med massa gammla bra skådisar med. The Expendabels heter den. För alla som gillar MASSA pistoler, action och roliga kommentarer mitt upp ett dödslägge är detta en perfekt film. Som tur är jag en sån tjej som gillar att se de flesta filmerna och i går va inget undantag. Min bio kompis va nöjd han också. vilket är tur det annars hade han nog gått och surat resten av kvällen ;-)

När klockan ringde i morrse va jag redan vaken som tur är. Låg och väntade på att den skulle ringa. Förvånads värt pigg och glad gick jag upp och drack mitt kaffe. Va underskattat och mysigt det är med sällskap på morgonen. Tänk om man kunde börja dagen så varje morgon. Undra om jag ska se till att flytta ihop med någon sen när jag tar tillbaka lägenheten så jag kan få så varje dag. :-)
MorgonKaffe

Från ljus till mörk

Nu märks det att sommaren snart har blivit vinter. Mycket blir mörkare inte minst klädderna och nagerlacket.
Jag var hos frisören i går och skulle bara lägga i lite mörkare slingor. Jag gick där ifrån 6 timmar senare och mycket mörkare. Som tur är är jag snygg i håret ändå enligt alla andra runt omkring mig. Jag känner mig inte riktigt som mig själv när jag tittar i spegeln. Ovanligt att se mig själv som mörk i stället för ljus :-)
Men det känns bra. Färdig för vintern och mörkret.
Kram på er alla!!!

Vilken dag!!

I dag har praktiken tagit fart på riktigt. Har kommit in i verksamheten nu och prsonal och klienter känner igen mig och vet varför jag är där.
Har haft möte med högsta hönset och lite till. Denna praktik perjod kommer bli bra :-)
Mi-träffar, neurologisk lära, beroende lära mm, är bara en del av det som jag och min kära vän Anne ska få gå igenom innan det är dags för att gå på jullov! Gruppsamtal och enskilda samtal har redan påbörjats och självklart har även skvallret på rasterna nåt våra öron :-) Alltid lika kul att få höra hur allt ligger till.
Idag har jag även fått vissa mina färdigheter i biljard och backgammon.
Håkan och Lina: Jag har börjat lära ut Khemer-spelet till folk här hemma. :-) Måste ju träna tills jag kommer ner till er nästa gång.
Avslutade dagen med ett skönt pass achtanga-yoga. Hade ingen lust innan men gud va nöjd jag var när de 75 minuterna va över.

Nytt visakort, ny dator och ny träning!!

Mitt nya visakort har kommit och jag tog tillfälle i akt att spendera lite kosing :-)

Det slutade i en massa nya kläder (bla det jag köpte och skrev om i föregående inlägg), ny dator och jag har även börjat på yuga och arobics :-)
Allt detta shoppande gjorde att jag började rensa ut min gaderob på massa gammla kläder.
I dag tog jag med mig den stora säcken till praktiken och lämnade allt till klienterna. Det blev riktigt poppis och kläderna jag hade tänkt kasta, kom verkligen till användning.

:-)

RSS 2.0