Sex and the city och öl på snaps

2010-06-07 @ 14:49:55
I går va en såndär dag man bara kan ha om man bor i en stor stad tror jag.
(Eller?)
Solade på dagen helt själv, bara jag och min bok. Sååå skönt! Cammen kom över och vi fikade och pratade som vi alltid gör. Slängde mig in i duschen efter ett tag och cammen fick ett par bilnyklar i handen. Hon körde in mig till stan och jag gjorde mig reda för en liten shoppingrunda. Underbart att man kan gå in i en butik och finns inte rätt stolek går man bara tillnästa butik på gatan. Fyndade ett par nya enkla svarta pumps på din sko. :-) Så nöjd! möte en killkompis vid trapporna på hötorget och vi begav oss ner längs kungsgatan. Bio dags.
Vi såg Sex and the city 2. Jag som inte är ett fan av den serien gick på den bara för att det är en film man ska ha sett. Och min kära killkompis såg den helt enkelt för att han verkligen ville se den. Han vet hur han ska beaka sin kvinnliga sida han. (han är inte bög)
Jag fick lova att säga till alla som frågade att det va jag som drog med mig honom på bion och inte tvärt om ( som det faktist va) Jag hade tänkt mig se snabba casch eller nåt i den stilen med honom men han kom med förlsaget att se denna tjejfilm.
Och jag måste säga att denna otroligt tjejiga film faktist va rikgit bra. Rolig som bara den och jag fann mig själv as garva flera gånger.
Definitivt en "måste se" film!

När filmen va klar och vi hade gått tillbaka på kunggatan va det dags för min vän att bege sig hemmåt. Vilket jag inte va på humör för.
Min kära Cissi tog sig i kragen och kom in till stan och möte upp mig i slussen. Öl på snaps va ju inte fel. Så kul med alla tursiter i stan just nu. När jag gick för att möta Cissi passerade jag många mäniskor som har sin hemmaort någon annan stans oh det syntes verkligen.
Det är rikgit roligt att kolla på alla människor som man passerar och tänka sig hur dom tänkte när dom klädde på sig när dom gick upp på morgonen.
Inte för att jag klär mig super duper bra men ändå. Det är kul att opservera liksom.

I alla fall. Jag och CIssi tog bara två öl var och åkte hem med tuben sen. Jag åka tunnelbana hem från stan är något som inte brukar hända.

I dag måste jag städa efter att jag solat lite. I går klippte jag grässmattan och i dag vänta rinsidan av huset. Jag är inte taggad men måste mna så måste man!

Hopa alla har en bra dag. Kram på er alla!

Madde maddis


Kommentarer

Skriv något kul här:

Namn:
Klart jag ska bli ihågkommen!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0