10 veckor kvar :-)

2011-03-19 @ 15:37:31
Jag borde gå in i en andra anda och köra fullt ut i full fart nu. Men så känns det inte alls. Jag borde glädjas åt att det bara är 10 veckor kvar men jag tänker istället det att det är 10 veckor kvar. flera veckor kvar. Flera veckor kvar.

10 veckor.... 10 veckor.  10 VECKOR KVAR!

En av dom veckorna är jag på påsklov och en är jag i Italien med min klass. :-) Så man kan säga att i praktiken är det 8 veckor kvar i skolan.

8 veckor i rummet med min sambo Anne. 8 veckor av serverade måltider på exakta klockslag. 8 veckor av dåligt internet och dåliga maskiner. 8 veckor kvar av den fina naturen! 8 veckor. sen aldrig mer.

Jag älskar att gå i skolan på ett sätt men samtidigt så hatar jag det. Skolan är bra och det är jätte fint runt om kring mig. Men jag e så trött på att bo i skogen.

8 veckor 8 veckor! 8 VECKOR I SKOLAN!

Jag sitter även denna helg på jobbet och drömmer mig bort. Veckan som har gått har jag kommit fram till endel både praktiska och opraktiska saker om min framtid.

Vad då undrar ni nu...

Jo först så har jag bestämt mig att inte åka till thailand i höst utan jag ska till Syd amerika och plugga spanska och jobba som volentär. :-)

Sen har jag bestämt mig för att jag ska köpa en kattunge om min bror bestämmer sig för att ta med sig Svenne till lägenheten när han flyttar in. Svenne måste få ha en kompis när han är tillbaka till den lilla lägenheten. Nu har han ju vant sig att ett: springa upp och ner fram och tillbaka igenom 180 kvadrater hinderbanna som är villan och två: ha sällskap hela tiden. Jag tror det skulle göra honom gott med en liten katt kompis. Vilken ras det blir är ej bestämt än. Jag vela fram och tillbaka hela tiden. Att det blir en ras katt har jag dock bestämt. Jag vill köpa en katt som INTE HÅRAR SÅ MYCKET. Sen om Min bror väljer att inte ta med sig Svenne hem till lägenheten så köper jag en kattunge när det är dags för mig att komma tillbaka till lägenheten.

Sen har jag bestämt mig för att inte köpa ny bil i sommar. Bättre att köpa en ny senare när jag har en stadiare ekonomi.

Tillbaka till min lägenhet. För er som kanske inte kommer i håg eller vet så har jag under tiden jag studerar min lägenhet uthyrd. I morgon är det dags för min kära bror och hans tjej att flytta in i den. Svenne ska tilbaka en dag till min lägenhet (senast när jag flyttar tillbaka igen). Min bror och hans tjej fungderar på att eventuellt ta med sig Svenne lite tidigare och ha honom där själva.

Kommentarer

Skriv något kul här:

Namn:
Klart jag ska bli ihågkommen!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0